Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 19/8


Spela!
Datum: Onsdag 2020-08-19 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 34! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi vårt system.

Europatipset tips, vecka 34! En väldigt knepig kupong så här på förhand, vi bjuds på fotboll från dem lägre divisionerna i Sverige, från CL-kvalet, med bland annat Ferencvaros – Djurgården, och sist men inte minst så är det alltså Lyon – Bayern München som sparkar igång kupongen! Det blir tufft det här, men vi går givetvis alltid för 13 rätt och landar in ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Stort lycka till!

1. Lyon – Bayern München, 2

All respekt för Lyon som slagit ut självaste Juventus och Manchester City men här tar det stopp. Bayern är i en klass för sig just nu och manglade som bekant ner Barcelona med otroliga 8-2, i en kvartsfinal i UEFA Champions League. Ett otroligt resultat, och därför väljer vi att spika Bayern i match nummer ett på den här kupongen.

2. Ferencvaros – Djurgården, X2

Tuff batalj och som alltid svårt att bedöma klubbar från andra ligor ute i Europa, speciellt ett lag från Ungern. En omgång har spelats i den ungerska ligan vilket givetvis talar för Djurgården som är igång i Allsvenskan sedan en bra tid tillbaka. Det är dessutom ett formstarkt Djurgården som kliver in i det här mötet, försvaret ser bättre och bättre ut och de vinner sina matcher. Lite som under 2019. Därför väljer vi X2 här.

3. Celje – Dundalk, 1X

Slovenien vs Irland. Ytterligare en tuff batalj att förutspå så här på förhand, Celje är ännu inte igång med sitt ligaspel, samtidigt som Dundalk precis kommit igång borta i Irland, men här tror vi alltså, trots detta mer på hemmalaget Celje. Den slovenska ligan är bättre rankad och skickar ut fler klubbar i Europa än den irländska. 1X bör räcka.

4. Buducnost Podgorica – Ludogorets, X2

Ludogorets, från Bulgarien, känner säkerligen de flesta till vid det här laget, det här är ett gäng som i princip alltid lirar Europa League-fotboll. Bara så sent som i februari månad lirade man alltså 32-delsfinal mot Inter, och det var långt ifrån deras första slutspelsmatch. Buducnost Podgorica ska man därför klara av. X2 räcker gott.

5. Connah`s Quay Nomads – Sarajevo, X2

Walesiska Connah’s Quay Nomads har inte spelat en tävlingsmatch sedan i princip ett halvår tillbaka och då är alltså den walesiska ligan dessutom en av Europas allra svagaste, den isländska och maltesiska ligan är exempelvis högre rankade. Därför tror vi stenhårt på Sarajevo i onsdagens möte, Bosnien är igång med sitt ligaspel och Sarajevo har fått en fin start med 7 poäng efter 3 spelade omgångar. X2 räcker gott.

6. Klaksvik – Slovan Bratislava, 2

Island vs Slovakien. Det säger allt när vi placerar ut tvåan i match nummer 2, den isländska ligan har inte alls stått för samma bedrifter som landslaget, utan är en av Europas svagaste ligor. Det är inte Slovakien, som trots allt är med och konkurrerar med ligor som den polska och rumänska. Med det sagt så spikar vi Slovan Bratislava – ett Slovan Bratislava som lirade i gruppspelet i Europa League så sent som i fjol. Klasskillnad!

7. Maccabi Tel-Aviv – Riga, 1 2

Maccabi Tel-Aviv är det bättre laget av dessa två men har samtidigt inte lirat en tävlingsmatch sedan en bra tid tillbaka. Den israeliska ligan drar igång först den 29 augusti, vilket får oss att välja gaffeln i match nummer 7. Riga har haft lekstuga i den lettiska ligan och radat upp 12(!) raka segrar, nu höjs svårighetsgarden ett par snäpp här, men ett bra självförtroende kan bli orsaken till skräll här! Vi testar.

8. Floriana – Cluj, 2

Inget snack om saken när maltesiska Floriana och rumänska Cluj ställs mot varandra på torsdag. Cluj är flera nivåer bättre än Floriana och lirade, så sent som i februari månad mot Sevilla, i slutspel i Europa League. Hur det dubbelmötet slutade? 1-1. Spiken är given här.

9. Zenit St Petersburg – CSKA Moskva, 1X

Zenit St Petersburg är Rysslands bästa fotbollslag och har även vunnit ligan två år i följd. I fjol slutade Zenit dessutom 13 poäng före närmsta motstånd och det säger egentligen allting om skillnaden på Zenit och resterande klubbar i den här serien. Årets upplaga är enbart två omgångar gammal, och Zenit har fått en perfekt start på säsongen med 2 segrar, samt 0 insläppta mål. Vi utgår därför från ettan, men adderar till krysset eftersom att det trots allt är ett stormöte.

10. Karlberg – Brommapojkarna, X2

Svenska Cupen! Karlberg har fått en fantastisk start på säsongen i division 2 och alltså vunnit samtliga fyra inledande fighter. BP:s säsong är längre fram, de har lirat 12 tävlingsmatcher i division 1 Norra och placerar sig på en fjärdeplats i tabellen. Formen är dock fin och därför väljer vi deras sida. X2 bör räcka.

11. Rosengård – IFK Malmö, 1X

Tuff batalj så här på förhand, säsongen är ung och det är därför svårt att placera lagen. Rosengård, som samlade på sig 12 poäng mer än Malmö i fjol har förvisso fått en svag start och står på 2 poäng efter 3 spelade omgångar. Men här bör de trots allt ha en god chans att plocka sin första seger, vi testar 1X!

12. Eslöv – Olympic, 2

Olympic var bara en poäng ifrån spel i Division 1 i fjol, samtidigt som Eslöv slutade näst sist i tabellen. Det talar sitt tydliga språk, skillnaden är enorm och därför spikar vi Olympic i match nummer 12.

13. Västra Frölunda – Prespa Birlik, 1X

Prespa hade en tuff säsong i fjol och slutade först på en 10:e plats i tabellen, i år har de dessutom inlett säsongen med tre raka förluster. Det får oss att klicka in 1X här, Västra Frölunda lirade förvisso divison 3-fotboll i fjol, men vann alltså serien och kommer närmst från ett oavgjort resultat mot Onsala. Det blir skillnaden. 1X testas!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se