Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 16/8


Spela!
Datum: Söndag 2020-08-16 14:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 33! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi vårt system.

Europatipset tips, vecka 33! Det liras Allsvensk fotboll under torsdagen, vilket påverkar match nummer 3 och 4 en aning, vi kommer dock att komplettera texten efter att dessa matcher är slut, men inlägget skrivs alltså under torsdagsmorgonen! I vanlig ordning klickar vi in ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Lycka till!

1. Sevilla – Manchester United, 1 2

Vidöppen semifinal! Sevilla ser riktigt fina ut i nuläget och var det klart bättre laget mot Wolves, men även Roma i åttondelsfinalen. Manchester United har inte alls testats lika hårt under sin slutspelsresa, vilket i vår värld talar för spanjorerna, men! Det går heller inte att bortse från Uniteds kvalité, får de saker och ting att stämma så är de onekligen kapabla till att vinna. Gaffel!

2. Hammarby – Elfsborg, 1X

Hammarby är på uppgång och segern över Djurgården var onekligen ett kvitto på detta, man hade ett flertal skador inför det mötet men lyckades ändå lösa tre pinnar. Styrkebesked! Elfsborg är förvisso riktigt bra, men här tror vi mer på Hammarby som trots allt även lirar på hemmaplan. Minst kryss!

3. Falkenberg – AIK, 1 2

Vidöppen tillställning på Falcon Alkoholfri Arena! AIK får ingenting att stämma, samtidigt som Falkenberg alltid är ett klurigt motstånd här på västkusten. Därför är de onekligen kapabla till att besegra ett AIK i det här skicket, och därför klickar vi in gaffeln – AIK måste gå för segern!

4. Mjällby – Malmö FF, 2

Christiansen är tillbaka för Malmös del men Kiese Thelin är fortfarande avstängd och missar matchen. Med det sagt så kliver Malmö in stärkta här, man besegrade Örebro senast, utan både AC och Thelin på banan, vilket dessutom var Malmös åttonde raka seger i Allsvenskan, de kör så det ryker och därför pallar inte Mjällby stå emot heller.

5. Degerfors – Ljungskile, 1

Året 2020 ser onekligen ut att vara Degerfors år, är det nu man äntligen tar klivet upp till Allsvenskan igen? Det var som bekant inte igår man lirade i det absoluta finrummet och därför är uppflyttningen givetvis en ordentlig morot för hela laget. Degerfors agerar alltså tabelletta och har noterats för 23 poäng på dem 9 senaste omgångarna. Formen är fantastisk och därför spikar vi Degerfors här – Ljungskile agerar nästjumbo!

6. Västerås – Umeå, 1

En hel- eller åtminstone en halvgardering är egentligen på sin plats i den här på förhand täta fotbollskampen, men vi väljer trots detta att spika Västerås eftersom att det finns ett flertal andra tuffa beslut som måste tas kring den här kupongen. Många ovissa matcher! Och därför håller vi en extra tumme för Västerås, som besegrade Brage i sin senaste hemmamatch. Tungt resultat!

7. Norrby – Trelleborg, 1X

Norrby står fortsatt bara på tre segrar så här långt in på säsongen men har samtidigt bara förlorat en av sina sju senaste matcher. En sjundeplats i tabellen är dessutom ett faktum, siffror som onekligen talar för att Norrby noteras för minst ett poäng i den här matchen. Vi testar 1X!

8. Haugesund – Strömsgodset, 1X

Strömsgodset har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och samtidigt släppt in 14 mål. Det är i vår värld ett ordentligt utropstecken och i sin tur ett kvitto på att något inte stämmer. Fyra(!) insläppta mot Sandefjord senast, bland annat. Därför väljer vi Haugesunds sida, de har noterats för sju poäng på dem fyra senaste omgångarna och jagar här sin tredje raka seger på hemmaplan. 1X!

9. Brann – Mjöndalen, 1 2

Mjöndalen är – i skrivande stund – streckade till 3% vilket alltså får oss att vända blicken mot gästerna, de kommer närmst från en seger och Brann är allting annat än kassaskåpssäkra – två förluster på dem tre senaste omgångarna är ett faktum. Vi testar!

10. Odds BK – Kristiansund, 1

Odds BK jagar sin femte raka seger mot Kristiansund och ser onekligen ut att mena allvar i år igen. I fjol slutade man fyra i tabellen och idag finner vi dem på en tredjeplats – sex poäng efter tabelltvåan Molde. Odds har dock en match mindre spelad – de krymper avståndet!

11. Sandefjord – Bodö/Glimt, X2

Ingenting ser ut att kunna stoppa Bodö/Glimt, som ännu inte förlorat en match i år. Resultatraden lyder; 11-2-0, +28. Det får oss att välja deras sida när Sandefjord agerar värd, vi adderar till krysset eftersom att Sandefjord ser ut att vara på G. Samtidigt har Bodö/Glimt tappat poäng i två raka bortamatcher. X2!

12. Viking – Stabaek, 1 2

Ett poäng på dem tre senaste omgångarna är ett faktum för både Viking och Stabaek, två formsvaga lag som har stora brister. Gaffeln blir därför vårt val här, vidöppen fight – som kan sluta lite hur som helst!

13. Eskilstuna – Piteå, 1X

Damallsvenskan knyter ihop veckans kupong och gör detta med Eskilstuna – Piteå, en svårtippad fight men vi väljer Eskilstunas sida i och med att Piteå sett riktigt svaga ut här på slutet, ett poäng på dem fem senaste omgångarna är ett faktum – bland annat en 5-1-förlust mot Kopparbergs/Göteborg och 3-1-förlust mot Kristianstad. 1X bör därför räcka.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se