Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 24/6


Spela!
Datum: Onsdag 2020-06-24 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 26! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 26. Ny vecka, nya tag! Premier League, La Liga, Serie A och portugisisk fotboll på agendan den här onsdagen. Och vi sparkar igång analysen direkt – och landar in ett 256 raders system. Stort lycka till!

1. Liverpool – Crystal Palace, 1X

Roy Hodgson har fått rejäl fart på sina mannar inför slutspurten här i Premier League, fyra raka segrar är ett faktum inför onsdagens möte mot Liverpool och addera därtill att man hållit nollan intakt i samtliga fyra matcher. Ska krysset med just av den anledningen? Det tycker vi, Liverpool har trots allt redan vunnit ligan och Everton var klart närmre segern på Goodison Park i söndags.

2. Manchester United – Sheffield United, 1

Svag start sedan återstarten för Sheffield och känslan säger att det mycket väl kan vara början på en svagare period. 3-0-förlust mot Newcastle senast och bara 0-0 mot Aston Villa innan dess. Manchester United är steget större.

3. Newcastle – Aston Villa, 1X

Precis som vi nämner ovanför så besegrade Newcastle Sheffield United med hela 3-0 senast och den typen av segrar boostar givetvis alltid ett kollektiv. Ett formsvagt Aston Villa tror vi därför man besegrar på onsdagen. Krysset tas dock med, Aston Villa är onekligen kapabla till att desperat kriga till sig ett poäng mot Newcastle.

4. Norwich – Everton, 2

3-0-förlust mot Southampton på hemmaplan blev det för Norwich i återstarten och det är en tydlig indikation på att man gett upp hoppet, Norwich räcker bevisligen inte till för spel i den här serien och kommer att åka ur Premier League. Everton vinner!

5. Wolves – Bournemouth, 1

Det är inte mycket som stämmer för Bournemouth just nu samtidigt som Wolves ser allt vassare ut ju längre in på säsongen vi kommer. Det ska råda klasskillnad när dessa lag drabbar samman på onsdag, och därför spikar vi Wolves här som dessutom närmst kommer från en tung bortaseger över West Ham. Formstarkt vs formsvagt!

6. Alaves – Osasuna, 1X

Alaves gjorde bort sig fullständigt i matchen mot Celta Vigo senast när slutresultatet skrevs till hela 6-0 efter en tidig utvisning på Aguirregabiria. Nu gäller det att lägga den förlusten bakom sig och ladda om inför nästa match. Och här tror vi Alaves, trots det stora misslyckandet senast, tar sig i kragen och åtminstone plockar ett poäng. Osasuna har inte alls fått det att stämma sedan återstarten och har släppt in sju mål på dem två senaste matcherna.

7. Real Sociedad – Celta Vigo, 1X

Real Sociedad har noterats för ett poäng på dem tre senaste matcherna vilket innebär att man blivit av med sin fjärdeplats i tabellen. Numer placerar man sig alltså först på en sjundeplats och det är därför bara seger som krävs mot Celta Vigo ifall man har planer på att spela ute i Europa nästa säsong. Plockar man den? Tveksamt, Celta är på uppgång och slog alltså Alaves med 6-0 senast. Krysset måste med!

8. Real Madrid – Mallorca, 1

Real Madrid är ny ligaetta, är i bra form och är det klart bättre laget här, därför ser vi ingen som helst anledning till att slösa tecken i match nummer 8. Den här matchen vinner Real Madrid komfortabelt.

9. Roma – Sampdoria, 1X

Roma infinner sig numer sex poäng efter Atalanta och fjärdeplatsen och därför är det bara seger som krävs mot Sampdoria ifall man vill nå Champions League nästa säsong. Och vi utgår även ifrån att Roma löser segern här, men tar med krysset eftersom att Sampdoria trots allt är desperata och dessutom var nära ett poäng mot Inter senast.

10. Atalanta – Lazio, 1 2

Vidöppen tillställning! Atalanta och Lazio är två underbara fotbollslag att beskåda, två grymma offensiver som ställs mot varandra, och gaffeln känns därför bäst här – Lazio kan vinna och Atalanta kan vinna. Så enkelt är det.

11. Inter – Sassuolo, 1

Klasskillnad rakt igenom när Inter och Sassuolo drabbar samman på onsdag. Sassuolo släppte dessutom in fyra mål senast och därför har vi svårt att se ett annorlunda utfall än en hemmaseger här.

12. Tondela – Paços de Ferreira, 1X

Tondela har bara förlorat en av sina fyra senaste matcher och samtidigt ställts mot lag som Sporting Lissabon, Benfica och Boavista. Det tycker vi är en tydlig indikation på att deras defensiv är bra och i sin tur håller. Därför blir det också poäng mot bottenlaget Paços de Ferreira på onsdag.

13. Moreirense – Famalicao, X2

Famalicao har bara tre poäng upp till en Europa-plats och infinner sig dessutom i väldigt bra form med fem raka matcher utan en förlust. Moreirense infinner sig samtidigt i ingenmansland och har noterats för ett poäng på dem två senaste omgångarna. Tydlig skillnad! Det här tar Famalicao.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se