Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Cruz Azul - UANL Tigres


Spela!
Datum: Torsdag 2019-09-19 04:30
Land: Internationella
Liga: Leagues Cup
Spel: Tigres draw no bet
Odds: 1.78
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Cruz Azul - UANL Tigres. Leagues Cup. 19 September 04:30

Leagues cup är en ny turnering som är inne på sitt första år. I den ställs MLS- och Liga MX-mästarlag mot varandra i en utslagsturnering. Turneringen ligger lite dåligt till mitt emellan intensiva spelschemor, inget konstigt egentligen om vi hade pratat om en turnering som betydde något, lika CL och EL. Och nog ligger ambitionen där också, att den så småningom ska ersätta CONCACAF Champions League där kvalitét på deltagande lag är oerhört varierande, men turneringen idag är en turnering som bortprioriterades av MLS-lagen, vilket också resulterade i att 3 av 4 semifinallag var från Liga MX.

Men, nog om det. I den här helmexikanska finalen ställs favorittippade, men hittills aningen underpresterande, Tigres mot ett svajigt Cruz Azul. Svajigt är väl kanske fel ord att använda egentligen då Cruz Azul lever mångt och mycket på sin defensiv, men laget har inte kommit upp i den nivån de hoppats varken off. som def. och har därför nyligen gjort sig av med tränaren Caixinha. Ersättaren Siboldi har inte en jättemeriterande lista men vann trots allt ligan med Santos Laguna för ett par år sedan. Santos under Siboldi var ett lag som släppte in en hel del mål men som gjorde än fler framåt. De hade dock ett väldigt starkt lag under den perioden där diverse spelare peakade. Efter det uppdraget så hade Siboldi hand om Veracruz och man kan påstå att det gick käpprätt åt helvete där. Veracruz var under den perioden ligans absolut sämsta lag och jag är ärligt talat förvånad över att en storklubb som Cruz Azul gav just Siboldi chansen med det i åtanke.

Cruz Azul har hunnit spela en match under Siboldi och det var ligans enklaste bortamatch. Motståndet? Veracruz som inför den matchen hade 1 inspelad poäng på 8 omgångar. Succén har alltså uteblivit och det var snarare en hel del frågor som dök upp efter den på förhand enkla debuten.

Tigres behöver ingen närmare presentation. Det kryllar av kvalitéspelare i både startelva som bänk och de är också helt korrekt alltid bookiesens favorit. Denna säsong har Tigres haft det tuffare än vanligt men innehar trots det en stabil sjätteplats i ligan (top 8 går till playoff). Det är ingen bländande spel, givetvis med Tigres mått mätt då andra lag hade varit nöjda om de klarat av att uppvisa ett sådant spel, men de dominerar trots det oftast matcherna. Då de haft en del stolpe ut i sina matcher, rent resultatmässigt, så tycker jag ändå att de presterat bättre än vad tabellen visar och fått åtminstone ett par oförtjänta drömmål emot sig.

Trots att denna turnering bortprioriterats av MLS-lagen så har dem mexikanska mönstrat starka lag och det vore konstigt om de inte gör detsamma när det trots allt handlar om en final. Tigres har erfarenhet i massor och en tränare som suttit på sin position i över 9 år, de lever för sådanna här matcher och vill säkerligen ta revansch på den internationella scenen efter ett par silvermedaljer. Cruz Azuls nye tränare har inte hunnit sätta sin prägel på laget än och han har redan kritiserats av fansen. Tigres är ett bättre lag och är helt enkelt bättre förbereda för det som komma skall och det är således även dem som jag investerar mina pengar på. Tigres dnb stängde förövrigt till 1.60 mot America i semifinalen och jag ser ingen anledning till att Tigres skulle stänga högre än så mot Cruz Azul.

Tips: Tigres draw no bet @ 1.78, 3 units Expekt.

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se