Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 9/6


Spela!
Datum: Söndag 2019-06-09 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 23! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 23! Superettan, Division 1 (Sverige), VM, Serie B och EM-kval på tapeten, när Svenska Spel ställer fram 13 nya fighter!

Vår senaste rad till Europatipset resulterade alltså i 13(!) rätt! Så efterlängtat och trevligt att man lyckades ro hem en vinst på 12 991 kr. Och givetvis så satsar vi, ytterligare en gång, på att sätta samtliga 13 fighter på kupongen!

Den här söndagen väljer vi att klicka in ett 576 raders system, med 2 helgarderingar samt 6 halvgarderingar.

-Omgångens bästa favorit: England D.
-Omgången bästa värdespik: FC Trollhättan.
-Omgångens chansspik: Dalkurd?
-Omgången favorit som är i fara: Slovenien.

1. Dalkurd – Halmstad, 1X2

Halmstad, som på förhand, var favorittippade i Superettan 2019 placerar sig först på en 13:e(!) plats i tabellen, med blott 11 poäng på kontot. Det är ett ordentligt utropstecken, och i sin tur en bekräftelse på att det inte riktigt går att lita på HBK. Men! Kvalitén finns fortsatt i truppen, och därför vågar vi inte riktigt att räkna bort de från söndagens möte. Därför landar vi också i att en helgardering är på sin plats här. Vidöppen tillställning!

2. Sylvia – Umeå, 1 2

Sylvia har blandat och gett väldigt mycket under inledningen, och det är något även siffror bekräftar – 5 förluster och 5 segrar är ett faktum efter 11 spelade matcher. Annorlunda ser det minst sagt ut i Umeå-lägret, de har gått segrande ur 6 av sina 7 senaste matcher i seriespelet – och positionerar sig på en andraplats i tabellen! Vi utgår därför ifrån tvåan i det här mötet, men adderar till hemmasegern, i och med att Sylvia trots allt lirar på hemmaplan.

3. Team TG – Karlstad, X2

Team TG har förlorat 7 av sina 11 inledande matcher i Division 1 Norra, och positionerar sig bara ett poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket. Dagsformen är dessutom allting annat än bra, två raka förluster är ett faktum för Team TG inför söndagens möte. Addera därtill att man närmst kommer från en 4-0-förlust. X2!

4. Sandviken – Carlstad, 1X

På förhand en väldigt tight kamp, men Carlstad lirar alltså på resande fot, samtidigt som de saknar sin toppforward, i Bbakka. Det tror vi betyder att Sandviken undviker ett nederlag på söndag. Addera därtill att Sandviken bara förlorat en av sina sex senaste matcher. 1X.

5. Oddevold – Trollhättan, 2

Ligatrean Trollhättan kör så det ryker! Sex segrar är ett faktum på de sju senaste omgångarna i Division 1 Södra, addera därtill att man är obesegrade sedan den 26 april(!). Annorlunda ser läget ut i hemmalägret då tre raka förluster är ett faktum! Spiktvåa.

6. Skövde – Lunds BK, 1

Skövde är obesegrade i nio raka omgångar inför söndagens möte mot tabelljumbon Lunds BK. Det säger väl egentligen allting om vilket lag som är favoriter här? Addera därtill att Lund noterats för två(!) ynka poäng, på de nio senaste omgångarna! Uruselt facit. Spiketta.

7. England Damer – Skottland Damer, 1

Frankrike, USA, Tyskland och England är de självklara favoriterna till att lyfta pokalen i detta världsmästerskap. Skottland är långt ifrån en sådan position, de är flera steg mindre än England, och därför finns det ingen som helst anledning till att slösa tecken här!

8. Venezia – Salernitana, 1X

Nedflyttningskval i Serie B. Det är fördel Salernitana efter 2-1-segern på hemmaplan i det första mötet, men! Venezia har sammanlagt bara förlorat fyra matcher på hemmaplan under hela säsongen 18/19. Addera därtill att lagen i Serie B, i princip alltid, har svårigheter med att vinna på resande fot. Det är trots allt dessutom så att Salernitana är väldigt nöjda med ett oavgjort resultat på söndag. 1X!

9. Spanien – Sverige, 1

Spanien är ett betydligt bättre landslag än Sverige, vilket vi alltså tror bekräftas på måndag. Förutsättningarna hade sett annorlunda ut ifall mötet hade gått av stapeln på Friends Arena, men här på Santiago Bernabeu, vinner Spanien. Spiketta.

10. Tjeckien – Montenegro, 1X

Montenegro har inte vunnit en fotbollsmatch sedan segern över Litauen, den 14 oktober 2018. Sedan dess har det alltså blivit, antingen förluster eller poängtapp mot lag som Serbien, Rumänien, Bulgarien och bland annat Kosovo(!). Det är alltså uppenbart att Montenegro inte alls är slagkraftiga i nuläget, därför landar vi i att en halvgardering (1X) är det bästa alternativet i den här matchen.

11. Lettland – Slovenien, X2

Lettland hade Andorra, Georgien och Kazakstan i sin grupp i UEFA Nations League och noterades, trots detta, för noll segrar i gruppspelet. Addera därtill att man inlett EM-kvalet genom att förlora samtliga tre matcher, mot Makedonien (3-1), Polen (2-0) och Israel (0-3). Slovenien förlorar aldrig mot Lettland.

12. Polen – Israel, 1

Polen har inlett EM-kvalet på bästa möjliga vis efter tre spelade omgångar. Nio poäng är alltså ett faktum och med det sagt så tror vi även Polen ser till att lösa en trepoängare, i samtliga hemmamatcher i det här gruppspelet. De är steget större, det råder det inga som helst tvivel om. Polen kommer att besegra Israel i Warszawa.

13. Bulgarien – Kosovo, 1X2

Kosovo har fortsatt en nolla i förlustkolumnen i det aktuella kvalet och bara det faktum, är egentligen imponerande i och med historien kring detta landslaget. De har spelat oavgjort mot Bulgarien och Montenegro, och kan därför inte räknas bort från måndagens möte i Bulgarien. Med detta sagt så väljer vi alltså att helgardera match nummer 13.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se