Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Fnatic - Gamers2


Spela!
Datum: Fredag 2019-04-19 20:00
Land: --
Liga: Counter-Strike: GO ESL Pro League
Spel: 1
Odds: 1.71
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Känner mig ganska oimponerad av båda dessa lagen som möts imorgon men i all ära så får Fnatic fortsatt förtroende som favorit mellan dessa två. Fnatic är det bättre laget på en del positioner och har väl lite mer av en vilja och mentalitet att gå framåt. G2 har fortsatta problem med sitt lag och kommer ingenvart. Förlorade återigen en turnering och återigen en välbehövlig vinst till Vitality i helgen när Charleroi Esports avgjordes. Från början såg man också ut att hänga med men ju längre tid det gick i matchen desto mer tappade man både ork och lust att vilja vinna.

Just lust att vilja, att vilja spela, att vilja vinna, är något G2 inte haft någonting av på väldigt länge. Alltid varit ständigt kritiserade för deras ointresse att spela och deras klappande mentalitet som är i nivå med en 5-årings. De vågar inte vinna och när pressen kommer så klarar de inte av att hantera den heller. Det har varit på detta vis väldigt länge och det ser inte ut att förändras. Franska lag och franska spelare är definitionen av prestationsångest, det finns inte mycket de spelarna klarar av när det väl gäller.

Återigen har man försökt att byta sig till framgång. Denna gången har man plockat in Amanek istället för bodyy vilket i sig inte är ett dåligt val mer än för just Amanek. Inte heller denna gången har det funkat eller kommer funka. Laget är alldeles för dött för att lyckas med något och får man inte bort både shox och kennys inom en snar framtid så kan man väl lika bra lägga ner projektet en gång för alla. De är dinosaurier nu, de är utdöda eller kommer att bli det.

Ska inte sitta här och säga att Fnatic är mycket bättre mentalt men de har något på gång åtminstone. Tog sig en bra bit på Starseries nyligen och förlorade med 3-0 i finalen mot NaVi vilket var rätt väntat. Gjorde en bra run hela eventet och besegrade lag som NRG, Vitality och North. Laget spelade långt ifrån sin bästa CS och såg väldigt ofta ut som att man inte visste vad man gjorde men likväl lyckades man vinna samtliga möten förutom just finalen. Kommer in till EPL med en bra känsla i kroppen och ska väl kunna försöka bygga vidare på just denna känslan man har inom laget i skrivande stund.

Laget har fått en del vila nu och har kunnat träna ytterligare med femman för att finslipa spelet. Ser nog sig själva som favoriter eller åtminstone att de har bra chans att ta sig vidare ur gruppen, kanske t.o.m gå vidare som etta, men då gäller det också att vinna över G2 först och främst. Rätt inställd på att de själva vet om att detta behövs göras och de känner nog även att detta är rätt överkomligt med tanke på hur "bra" G2 är just nu.

Ett spel på Fnatic måste det således bli. Inte för att laget sticker ut något nämnvärt jämfört med G2 men åtminstone har de något på gång och som fungerar emellanåt.

Just nu fungerar det.


Speltips: Fnatic ML

Liga: ESL Pro League EU

Bolag: Betway

Units: 2/5

Odds: 1.71

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se