Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

NaVi - Fnatic


Spela!
Datum: Söndag 2019-04-07 09:00
Land: --
Liga: CS:GO - StarSeries & i-League
Spel: NaVi -1.5
Odds: 1.90
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Så vart vi här!

Inget ENCE blev det denna gången då dem förlorade mot NaVi tidigare idag i en BO3. Fanns en del moment i matchen där man faktiskt borde låst NaVi och vunnit men det ville sig inte idag. Olyckligt, men det bästa laget på banan vann. Därefter besegrade samma lag Renegades i ett 2-1 möte som var väldigt underligt. Nu är man äntligen här, i en final man så gärna vill vinna efter att ha gått lottlösa ett bra tag. Hela laget är råtaggat och inte minst s1mple vill visa samtliga lag, spelare och kritiker att även hans lag kan vinna när det gäller.


NaVi ställs imorgon mot ett Fnatic som underligt nog hamnat i final. Varför det är underligt är för att man spelat så sjuhelvetes dåligt men ändå lyckats knipa sig en plats i finalen. Hur det ens är möjligt är en gåta för den smarte men något har man ju åtminstone gjort rätt. Samtidigt kan man väl slänga en och annan känga på motståndarna man haft som när de mötte Fnatic, inte hade en bra dag överhuvudtaget.

Matchen mot NRG idag innehöll allt och lite till. Det var knappt att endera lag kunde ta två rundor i följd innan det andra laget vann en runda. Det var så fruktansvärt kasst spel och rundor som gavs bort och misstag som skedde konstant. Många skulle nog säga att det var en grymt tight match som innehöll en jädrans massa action och nog kan jag hålla med om det, men de tittade heller inte så nära på matchen som vissa andra gjorde. Ja, det var en match som det pangades vilt i och som innehöll många episka clutches och liknande, men likväl var det en match som innehöll två lag som inte vågade vinna och samtidigt vägrade att förlora. Samtliga spelare på banan var livrädda för att göra minsta lilla misstag vilket givetvis ledde till att det gjordes massvis med sådana. Samtidigt ville inget av lagen förlora och de kämpade så det stod härliga till.

Något som dock syntes konstant var att så fort det hettade till så bröt samtliga spelare ihop i båda lagen. Det gick bara inte, ingen vågade inte vinna och när man ställdes inför avgörande rundor så brakade allt ihop och det blev sanslösa misstag genom kommunikationsmissar och liknande. Ska ett sånt här lag möta NaVi då kan man lika bra ge bort vinsten direkt eftersom det inte kommer fungera.


NaVi må vara ett segstartat lag, ett lag som har oerhörda problem inom sin lineup både på och utanför banan, ett lag som ständigt kritiserats för sitt ointresse och sina brist på vinster, men likväl är man ett av världens bästa lag som har några av världens bästa spelare och när man verkligen spelar som man kan och framförallt vill spela, så är man också ett av de farligaste lagen därute. När man nu tagit sig igenom en turnering som inte startade som man ville, när man nu har slagit väldigt bra lag på vägen och äntligen är på väg mot första segern för i år, då lär man heller inte släppa detta. Man får nära nog en gratis vinst på köpet för att ha tagit sig hela vägen hit för även NaVi har sett hur värdelöst Fnatic har spelat.

Har svårt att se att NaVi är rädda för att vinna eller ens är rädda för att förlora. Har svårt att se att man kommer underskatta Fnatic eftersom man själva vet att det är självmord. Har även svårt att se att NaVi spelar med någon form utav press eftersom man vet, och ser, hur bra ens lag är när allt klaffar. Det var ett tag sedan man vann, man behöver vinsten nu, och inte ens någon form av press lär stå ivägen för detta målet man har framför sig. Hela NaVi har presterat denna turneringen och hela NaVi lär prestera imorgon. Givetvis ställer s1mple och electronic upp och kommer göra allt och lite till för att kamma hem vinsten och det i sig är bara en extra boost för laget.


När denna matchen är summerad imorgon så har jag svårt att se att NaVi har tappat en karta. Inte för att NaVi är bäst i världen eller för att Fnatic är totalt värdelösa, men mer för att NaVi vet om att de måste ge järnet fullt ut imorgon och inte har råd att förstöra ekonomin för sitt eget lag och ge bort rundor och kartor. Inte heller lär dem släppa en karta till ett Fnatic som verkligen inte kan stänga kartor själva. Nej, det lär bli en tuff match för Fnatic imorgon.


3-0/3-1 räcker för att spelet ska sitta.

Tror inte NaVi kommer få en bättre chans på länge.


Speltips: NaVi -1.5

Liga: Starseries

Bolag: Bet365

Units: 3/5

Odds: 1.90

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se