Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

ENCE - Team Spirit


Spela!
Datum: Lördag 2019-03-30 04:00
Land: --
Liga: CS:GO - Starseries
Spel: ENCE -1.5 (2-0)
Odds: 1.72
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Starseries är precis runt hörnet! Många bra lag ska göra upp om en nätt prissumma på $500.000 där hälften tillfaller vinnaren. ENCE, ett lag som jag tidigare rekat ska vinna denna turneringen till hela 19 gånger pengarna, har nu ramlat ner till favoriter för hela turneringen. Rätt bisarrt. Favoriter kanske man inte ska vara, men man ska tillhöra toppen utan tvekan. Första matchen som laget gör i turneringen sker mot självaste Spirit, ett lag som börjat hitta formen med sin nya lineup.


Spirit befinner sig på bootcamp as we speak och har gjort det i snart en vecka. Laget behöver en sådan träff eftersom man fått in två nyförvärv i laget kallade chopper och iDISBALANCE. Bra spelare båda två men också relativt otestade på den stora scenen, framförallt den sistnämnda. Spirit överlag är ett rätt ungt lag sett till erfarenhet av stora matcher och event och det i sig är något man alltid kommer ha emot sig tills det vänder. Tittar man på hur laget spelar med nya linan så ser det helt ärligt bättre ut även om mycket fortfarande saknas. Där finns ett lagspel, där finns en kemi men alla bitarna faller bara inte på rätt plats ännu. Spelade senast mot Epsilon, som jag också rekade, och från början såg det väldigt bra ut. Man hade länge första kartan och det var många moment man förmodligen ångrare eftersom dessa ledde till en 14-16 förlust på självaste kartan. Därefter kunde man aldrig resa sig igen. Lite av ett repeterande beteende från detta laget. Man når en bit, men aldrig hela vägen. Mot ett ENCE som har superform i ryggen och två grymma event bakom sig, lär det ta stopp rätt fort.


ENCE blir bara bättre och bättre. Nyligen lirade man BLAST Pro Series i Sao Paulo och kom 3:a efter att ha förlorat finalplatsen mot Liquid pga att man lirade oavgjort mot sagda lag. Utöver det var prestationen väldigt bra och Astralis var det enda laget man förlorade mot. Innan dess lirade man nådde man hela vägen till en final i självaste Majorn och förlorade där återigen mot Astralis. Laget spelar en fantastiskt fin CS just nu, samtliga bitar i laget verkar falla på plats och ingenting ser egentligen speciellt dåligt ut. Största anledningen till framgången i detta laget är den dedikation som man visar. Man ger aldrig upp och man har skaffat sig en mentalitet som ingen egentligen har mer än Astralis. Kvittar att eller om man ligger under, man kämpar sig tillbaka på samma karta eller kartan efter.


Viktigt match är det redan från start. ENCE är favoriter numera att vinna turneringen och egentligen är det väldigt befogat, även om det är någorlunda överdrivet sett till lagen som deltar. Hur som helst så är första matchen viktig och det är betydande att sätta en stämpel på turneringen direkt för att visa vart skåpet ska stå. Övertygad om att man gör detta mot Spirit. Finns ingen karta som Spirit ska ta ENCE på i nuvarande form.

Än så länge är det bara Bet365 som ligger ute med detta eftersom Coolbet tog bort sitt handikapp, ett handikapp som öppnade på 1.53. Någonstans där är mer korrekt.

Ser bara ett resultat i denna matchen och det är 2-0.


Speltips: ENCE -1.5

Liga: Starseries

Bolag: Bet365

Units: 4/5

Odds: 1.72

Spelstopp: LÖRDAG 30 Mars 04:00 CET

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se