Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tyskland - Serbien


Spela!
Datum: Onsdag 2019-03-20 20:45
Land: Tyskland
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.92
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Ett generationsskifte pågår i Joachim Löws Tyskland, vi har ett nytt tyskt landslag framför oss på onsdag. Kan Serbien utnyttja det faktum?

Tyskland misslyckades totalt med att försvara sin VM-titel i sommar, fiaskot blev ett faktum när Kim Young-Gwon satte dit 1-0 för Sydkorea i den 93:e matchminuten och äventyret i UEFA Nations League resulterade i noll segrar på fyra matcher. Addera där till att Tyskland bland annat förlorade mot Holland med 3-0.

Tyskland går med andra ord inte att känna igen i nuläget, de tidigare framgångarna är ett minne blott och det gäller för Löw att bygga ett nytt slagkraftigt gäng här framöver. Och det är tydligt att tysken rört om en aning i grytan inför den här landslagssamlingen.

Muller, Boateng och Hummels har alltså inte blivit uttagna i truppen vilket har skapat en del rubriker i Tyskland, spelarna har tydligt visat sitt missnöje och har dessutom fått stöd från många håll. Joachim Löw är med andra ord pressad, det var ett minst sagt modigt beslut att lämna tre bärande spelare hemma men det är samtidigt dags för något nytt, det råder det inga som helst tvivel om.

Att generationsskiftet ska orsaka ett misslyckande i EM-kvalet bör Joachim Löw inte direkt oroa sig över. Tyskarna lottades in i en grupp med Holland, Vitryssland, Nordirland och Estland, och det är som bekant två lag som tar sig vidare. Därför är det möjligtvis på sin plats att testa nytt.

De är långt ifrån färdiga..

Tyskland har fortsatt ett världsmittfält med lirare som Kroos, Gundogan, Sane, Goretzka och bland annat Reus, samtidigt som Timo Werner huserar längst fram i banan, men! I våra ögon är det just försvarsspelet som bör oroa Joachim Löw. Boateng och Hummels har som sagt inte blivit uttagna vilket betyder att följande manskap står för defensiven;
Thilo Kehrer, Marcel Halstenberg, Matthias Ginter, Jonathan Tah, Lukas Klostermann, Joshua Kimmich, Niklas Süle och Antonio Rüdiger

Vi kommer därför att få bevittna en helt ny tysk backlinje på onsdag, nu är högst troligt offensiven tillräckligt bra för att Tyskland ska gå segrande ur det här mötet, de spelar dessutom på hemmaplan men Serbien kommer att vara långt ifrån ofarliga.

Serbien kliver trots allt in i onsdagens möte med ett stort självförtroende, de gick segrande ur fyra av sina sex matcher i UEFA Nations League och vann i sin tur gruppen. De har dessutom noterats för sex mål på deras två senaste matcher. Nu är det dessutom så att Tyskland släppt in minst ett mål, i 12 av deras 14 senaste matcher. Addera där till att Serbien har formstarke Luka Jovic längst upp i banan, serben har öst in mål för sitt Eintracht Frankfurt i år och placerar sig på en andraplats i skytteligan.

Vårt speltips plockar vi därför från målmarknaden, och mer exakt så är det alltså, Båda lagen gör mål – Ja, vi klickar in. Målspelet betalar finfina 1,92 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se