Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dubbel i Bundesliga & La Liga 17/3


Spela!
Datum: Söndag 2019-03-17 15:30
Land: --
Liga: --
Spel: Eintracht.F + Villarreal
Odds: 2.31
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Eintracht Frankfurt går som tåget i Bundesliga och inom europeisk fotboll, samtidigt som Villarreal radat upp tre raka segrar! Givna vinnare på söndag?

Eintracht Frankfurt – Nürnberg, 15:30: 1 (1,40x)

Eintracht Frankfurt spelar en helt otrolig fotboll just nu och de har inte förlorat en match sedan den 22 december. I ligaspelet har de dessutom radat upp tre raka segrar, samtidigt som de alltså slog ut Inter ur Europa League i torsdags. Deras facit ute i just Europa är minst sagt imponerande, tyskarna gick segrande ur samtliga gruppspelsmatcher i Europa League, och har alltså slagit ut både Shaktar Donetsk (6-3) och Inter (1-0) på vägen till en kvartsfinal.

Det innebär att Eintracht nu gått 12 raka matcher utan att noteras för ett nederlag och då har man trots allt ställts mot klubbar som just Shakhtar, Inter, Hoffenheim, Dortmund och Leipzig. Det är, i våra ögon ett mäktigt facit och i sin tur ett kvitto på att Eintracht menar allvar den här säsongen.

Numera infinner sig Eintracht på en femteplats i tabellen, tre poäng ifrån en Champions League-plats. Seger är därför ett måste på söndag, annars riskerar man att hamna efter Leipzig på en fjärdeplats.

Det råder dock inga som helst tvivel om att Eintracht bjuds på ett gyllene läge till att plocka den där trepoängaren. Tabelljumbon Nürnberg kommer som bekant på besök, ett gäng som alltså inte vunnit en fotbollsmatch sedan i september(!) månad. De har dessutom bara noterats för blott två poäng på bortaplan den här säsongen – 10 av 12 möten har resulterat i en förlust! Den raka ettan är därför lockande, även fastän den betalar 1,37x.

Villarreal – Rayo Vallecano, 18:30: 1 (1,65x)

Är Villarreal möjligtvis på väg tillbaka? Den gula ubåten har i princip, under hela säsongen infunnit sig runt nedflyttningsstrecket och det var inte allt för längesedan som de infann sig under det. En seger över Levante, i den senaste omgången innebar dock att de tog sig upp på en säker mark. Addera där till Villarreals två segrar över Zenit i Europa League, först besegrade man den ryska klubben med 3-1 på bortaplan, och följde upp den insatsen med en 2-1-seger på El Madrigal.

Det innebär alltså att Villarreal nu radat upp tre raka segrar inför söndagens möte mot Rayo Vallecano. Det är i våra ögon ett styrkebesked och vi har därför väldigt svårt att se att man ska slarva bort den här gyllene chansen till att plocka hem ytterligare tre pinnar.

Rayo Vallecano infinner sig trots allt näst sist i tabellen, förvisso bara tre poäng bakom Villarreal men dagsformen antyder inte direkt att man är på uppgång. Snarare tvärtom så är frågetecknen väldigt många.

Rayo Vallecano har, tillskillnad från Villarreal radat upp sex raka förluster i ligaspelet, då har man dessutom ställts mot lag som Leganes (H), Espanyol (B) och Girona (H). Resultaten ljuger direkt inte, Rayo agerar slagpåse i nuläget och därför tror vi också Villarreal drar det längsta strået på söndag.

Dagens kupong:

Två givna vinnare, det är vad vi plockat fram den här söndagen. Eintracht och Villarreal ska helt enkelt göra jobbet i dessa matcherna, och tillsammans betalar de båda ettorna finfina 2,31 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se