Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Adam: Två spel


Spela!
Datum: Måndag 2012-11-05 13:00
Land: Olika
Liga: Olika
Spel: Se i spel
Odds: Se i spel
Bolag: Sbobet

Rekarens Spelmotivering

Jag har inte lagt ett enda spel i helgen, så suget och hungern finns är sannerligen inför kommande vecka som är fullspäckad med tennis. ATP-slutspelen startar idag och det är alltid trevligt för det blir alltid upp emot 8-9 rikigt kvalitativa matcher med mycket prestige i. Jag tror Djokovic vinner och 3.20 kommer testas som vinnare även om mig. Dels för att Federer är helt ur form och för att jag tror han är den som har mest motivation för att faktiskt vinna en stor titel. Shanghai-titeln i all ära men det var ett bra tag sedan han faktiskt vann något av rejält värde.

Utöver det så liras följande av mig idag:

Dustov @ 2.20


Dustov är en intressant kille som i år haft ett bra år på challengertouren med flera finalplatser. Även om hans bästa underlag är gruset så är indoor inget han inte behärskar. I år har resultaten på underlaget varit klena, men kollar man på föregående år så ser man tydligt att årets resultat bara är en tillfällighet vad gäller spel indoor.

Hur som helst så möter han Brown, mannen som man bara måste älska. Han ser ut som en klassisk rastafari och hade han seglat runt på tennisanläggningarna med en joppe i munnen så tror jag inte speciellt många ens hade lyft på ögonbrynet. Hur som helst så är killen en helt okej challengerspelare, men han har dippar i sina matcher likt ingen annan. Det jag dock finner mest intressant är vad han skrev på sin twitter häromdagen, att han bara ville att säsongen skulle ta slut. Har man det i bakhuvudet när man spelar så kan man aldrig prestera på topp, oavsett om man försöker.

Detta är absolut ingen klar match, utan det kan gå åt bägge håll. 2.30 På Dustov speas dock på värde. Det är för högt för en spelare som bör vara mer motiverad än sin motståndare.

De har möts en gång för ett par år sedan, just indoor, och då vann Dustov me 6-2 6-2. Alltid något. Utöver det så har Dustov poäng att försvara här. 16-delsfinal förra året och kvartsfinal året dessförinnan. Brown har deltagit en gång, och åkte då ut i förstarundan (Förra året).

Ingen hög insats , men känns ändå bra!

Miryin/Nestor @ 1,50


Detta känns i mina ögon som dagens lite mer säkra. Ni vet att jag förra veckan spelade mot just Horia/tecau och jag kommer göra det igen. Dom har ju officielt brutit sitt sammarbete redan pga. olika faktorer, men faktum är att dem tydligen inte ens är vänner längre. Att spela dubbel med någon man innerst inne inte vill spela med är nästintill en omöjlighet, speciellt om man har Robbans attityd. Anledningen till att man spelar här är för att man pga. sina tidigare rankingpoäng är top 8. Man var usla förra veckan (innan man gav upp matchen) och jag ser inte varför det skulle gå bättre här.

Miryin/Nestor är ett av de mest rutinerade paren i dubbeltennisen. Man känner varandra utan och innan och har många års rutin att luta sig tillbaka på. Förra året vann man hela turneringen här i London, så att man trivs, det är det inget snack om. Man bör således vara hungriga på att försvara sin titel, och även om jag tror att de misslyckas med detta så lär man ge det en helhjärtad chans.

Ett par med en titel att försvara, mot ett par som inte ens vill spela tillsammans känns som ett självklart spel i mina ögon.

Lycka till!

Adam Perleroth - chelsea4ever - Twitter @AdamPerleroth


Rekar
Administratör
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se