Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Adam: Två spel


Spela!
Datum: Fredag 2012-10-19 15:00
Land: Se i spel
Liga: Se i spel
Spel: Se i spel
Odds: Se i spel
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Lika rolig som förmiddagen var, lika tragisk var eftermiddagen där mer eller mindre allt jag nämnde offentligt sket sig på ett eller annat sätt. Känslan är dock att den stora massan hade rygg imorse och det var väldigt skönt att så många kunde vara med och vinna på maxspelet, för det är banimig psykiskt jobbigt att dela ut maxspel. Man är liksom dömd att bli uthängd. Menmen, morgondagens kanoner kommer här:


Det börjar dra ihop sig i turneringarna och jag har jättesvårt att finna spel imorgon. Har endast funnit två med lågt odds. Den ena börjar vid midnatt.

Souza -Mello @1.60


För er som någon enstaka gång slagit på en sunkig stream lokaliserad i innersta slovakien för att kolla på challengertennis, så kan upplevelsen inte varit något vidare. Spelarna är troligen bedrövliga och kvalitén helt knas.

Detta kommer dock bli något helt annat. Vi har två brassar som komer fylla centercourten under kvällens sista match i Rio, och detta är faktiskt en av de mer prestigefyllda tävlingarna på challengertouren.

Matchen då. Ja, här står ett av brasiliens framtidshopp och enormt talangfulle Souza, mot en gamling i form av Mello. Souza är en spelare som ruskigt bra på grus och senast för två veckor sedan vann han en challengerturnering i Quito med endast ett tappat set. Sedan tog han vila förra veckan för att kunna spela hem denna turneringen i Rio.

Mello är formsvag och det var längesedan han nådde tredje rundan i en turnering över huvud taget. Han ser alltmer oengagerad ut när han spelar och i underläge mot bättre motstånd släpper han alltihop direkt, så har det iallafall sett ut de senaste veckorna. Han hade dessutom en riktigt tuff match mot landsmannen De Paula i första omgången, där ett tredje avgörande set fick skilja de bägge åt trots att de paula spenderat stora delar av säsongen på futuretouren.

En hel-laddad, och framförallt bättre Souza har detta i sina egna händer. Han har absolut inga tendenser till svagt psyke och jag tror han fixar detta.

5u

-


Almagro @1.57


Jag lyckades få 1.57 här, men är osäker på vad den står just nu. Troligen runt 1.50-1.55.

Hur som helst. Almagro är en kille jag inte gillar spela på av den enkla anledningen att han är så otroligt nonchalant men efter att ha sett matchen mot Copil och hört intervjuen efteråt så kan jag inte låta bli att ge han ett par slantar imorgon. Faktum är att om vi hade haft exakt samma förutsättningar som inför denna matchen, men att turneringen hade hetat Shanghai Masters 1000 istället, så hade jag spelat 10units.

Detta eftersom att Hewit såg ut som han höll på att dö i matchen mot Nieminen. Han haltade omkring i tredje sett och det var enbart finnens omtalade "gummi-arm" som gav Hewit matchen, för hewit hade inte många vettiga slag. Förövrigt så var Nieminen-Hewit en match med så dålig kvalité det om möjligt ens kan bli när två världsstjärnor möts.

Detta samtidigt som Almagro slog ut Copil i två raka set. En perfekt motståndare för att avgöra vilket humör Almagro var på. Han var nonchalant, det var han, men han såg banimig till att serva riktigt bra och till 100% döda matchen på två set. Copil är en riktigt bra spelare med mycket, mycket vass serve, så Almagro gjorde en stark insats som avfärdade honom i två raka i 250turnering på ett underlag han inte spelat en match på än i år.

Vill Almagro , så avgör han i två raka och släpper tyå 4-5 games. Dock funkar inte spanjoren alltid så i de mindre turneringarna och därför väljer jag endast 5units insats. Dock tror jag att det finns såpass stor rivalitet mellan dessa två herrar att Almagro aldrig skulle slarva bort en seger, utan han vill gå hela vägen. Han gillar sverige och trivs med att spela här.

Värdering: 5u

Rekare: Adam
http://www.rekar.se/blog/chelsea4ever

Spel Odds Bolag Bonus
Barcelona 1.62 1000 KR
Oavgjort 4.60 1000 KR
Real Madrid 5.50 1000 KR
Över 3.5 mål 1.85 1000 KR
Under 3.5 mål 2.03 1000 KR

Rekar
Administratör
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se