Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Adam: Fyra ATP-spel


Spela!
Datum: Tisdag 2012-10-16 10:00
Land: Världen
Liga: ATP
Spel: Se i spel
Odds: Se i spel
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Hola!

Även denna dag kan summeras med gröna siffror och det är alltid extra skönt att starta en ny tennisvecka på det viset. Teixeira vann i två raka medan Torebko förlorade i ett avgörande tiebreak. Detta tillsammans med att två av tre livespel satt. Bra dag helt enkelt.

Imorgon drar de tre 250turneringarna igång på allvar och dessa ska bli roliga att följa. Förhoppningsvis kan vi vinna en del pengar också. Imorgon har jag framförallt funnit ett par setspel som jag finner extra intressanta.

Ramos +1.5 set @1.70


Det ska sägas att Ramos är i riktigt risig form, men något får mig ändå att finna värde i detta oddset. Ramos spelade trots allt två raka tiebreaks mot Wawrinka i sin senaste match, som matchen därefter tog ett set av Federer. Han har dessförinnan också plockat set av exempelvis Nishikori samt Verdasco. Kvalité finns det absolut, frågan är bara om han kan visa det imorgon.

Jag tror det. Han har förlorat många matcher mot slutet men då har motståndet varit bra! Nu möter han en challengerspelare i form av Berankis och han bör verkligen se sin chans att få plocka lite ATP-poäng. Nu är Berankis en av de bästa challengerspelarna men chansen ska definitivt finnas OM Ramos ger 100%.

Oddset är löjligt högt faktiskt, men jag väljer ändå att spela det säkrare alternativet och hoppas innerligt att Ramos vill visa publiken, men framförallt sig själv att han fortfarande är att räkna med.

Värdering: 3 unit

-

Bedene +1.5 set @ 1.70

En av mina favoritspelare, Bedene, går upp emot för dagen värdelösa Garcia Lopez. GGL har verkligen sjukt svårt att morivera sig för mindre turneringara numera och underskattar han Bedene inledningsvis här så kommer första set flyga all världens väg, för ungtuppen från Slovenien är bra.

Han hade ett litet uppehåll, men kom tillbaka förra veckan och spelade helt okej. Lågt ifrån bra, men helt okej. Han lär dock garanterat höja sig ett par nivåer nu när han får tas med de stora grabbarna och jag tror att han, liksom jag, ser en bra skrällchans i denna matchen då GGL som ovan nämnt ser bedrövlig ut för stunden.

Lopez vann förra veckan en kvalmatch med 2-0, men dessförinnan är det hela 15 matcher sedan han senast vann en match i raka set, trots att motståndet i vissa fall varit sämre än Bedene.

Kommer Bedene ut och sätter fart på bollarna, samt servar riktigt bra så tror jag han kan vinna ett set, helt klart.

Insatsen håller jag dock låg eftersom att GGL i grund och botten är en präglad ATPspelare med hög grundkapacitet.

Värdering: 3 unit

-

Paire 2-0 @1.60


Förvisso ett ganska snålt odds på ett 2-0spel, men jag har svårt att se hur detta ska gå förlorat. Paire är en av tourens absolut mest lovande spelare och han kommer ta sig in top 20 förr eller senare, det kan jag nästan svära på. Han har en bra serve och är riktigt stabil från baslinjen. En allround kille med karriären framförsig som endast har en riktig svaghet och det är humöret. Ibland får han riktiga downs där han grinar som en tvåårig unge, men det ska inte behöva hända imorgon eftersom att han troligtvis kommer hålla i taktpinnen från start till mål.

Lorenzi, som han möter, är en herre i slutet på karriären som faktiskt mer eller mindre börjat övergå till challengerspelare där han iallafall kan vinna ett par matcher här och där. Indoor mot en så bra spelare som Paire ska han dock inte ha någon chans. Han är för svag och har för dålig serve för att hota fransmannen om denne bara når sin normala kapacitet.

Värdering: 5 units

-

Kuznetsov @ 1.60

Den här ryssen, mina vänner, kommer bli satans bra. Eller han är redan fantastiskt bra, men han kommer bli en av de allra bästa. Han har en otrolig potential och ett spel som inte många andra har. Detta redan vid 20 års ålder. Han gör i stort sett aldrig en dålig match och vinner mer eller mindre varenda challengerturnering han ställer upp i numera. Han har 5 titlar med sig redan i år och han siktar garanterat högre.

Nu får han chansen i en ATP-turnering då man givit honom ett wildcard. Något han garanterat inte tänker slarva bort. Han har dessutom fått bästa tänkbara lottning när Berlocq står på andra sidan nätet, för han är nämligen allt annat än en indoor-spelare.

Berlocq har detta fantastiska facit på indoor genom sin karriär. 6 matcher spelad - 0 vinster - 6 förluster. Alltså, totalt värdelös.

Kuznetsov har ett betydligt bättre med 28 vinster och 16 förluster. Hans mainunderlag är gruset, men han kan definitivt spela indoor också.

Jag kommer dock inte lägga några större pengar här heller av den enkla anledningen att Kuznetsov inte är van vid ATPturneringar. Han kan mycket väl drabbas av stundens allvar och gå ner sig, även om jag har svårt att tro det.

Jag hoppas Kuznetsov tar den chans han givits och spelar sig vidare till andra omgången.

Värdering: 5units


-

Kommer nog spelas en hel del LIVE över twitter @AdamPerleroth imorgon, så missa inte det!

Lycka till!

Adam Perleroth - chelsea4ever - Twitter @AdamPerleroth


Rekar
Administratör
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se