Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sunkan: VM-kval


Spela!
Datum: Fredag 2012-10-12 21:00
Land: Se i spel
Liga: Se i spel
Spel: Se i spel
Odds: Se i spel
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Oj vad många intressanta odds det finns i dag. Landslagskval brukar jag inte se särskilt mycket fram emot men i dag har jag hittat mycket fina odds.



Färöarna-Sverige, Sverige -2,5 till 1,95 på Expekt. Spelstopp: 18.00

Kort motivering: Mycket snack om att Sverige knappast vinner förkrossande stort borta på Färöarna men jag kan inte tänka mig att de självstyrda öarna gör något mål i matchen och jag tror verkligen Sverige petar in MINST tre bollar. 0-4 spikar jag på min bombenlapp och litar på att Ranegie tar chansen.

Insats: 5 units



Finland-Georgien, 1:a till 1,91 på 888sport. Spelstopp: 17.30

Kort motivering: Inget av lagen lär ha något att göra med toppstriden i gruppen att göra men för "Mixu" Paatelainen och hans Finland kommer ändå här en liten "måstematch". Att laget skulle ta sig till VM är det ingen som förväntat sig men med tanke på de rent ut sagt usla resultaten vid senaste EM-kval förväntar sig många att Finland åtminstonne kommer ur gruppen med hedern i behåll. De gamla gubbarna med Riihilahti, Litmanen, Kuqi och Heikkinen har nu lämnat över till yngre förmågor och med Bundesliga-rutinerade Ring och Pukki i spetsen tror jag Finland har goda chanser att slå tillbaka ett uddlöst Georgien som inte producerat en fotbollstalang sedan Kaladze var ung. Och det var väl i samband med andra världskrigets slut?



Tjeckien-Malta, Över 3,5 mål i matchen till 2,10 på Paf. Spelstopp: 18.00

Kort motivering: Kommentarer känns nästan överflödiga. Tjeckien har inte imponerat de senaste landskamperna och förlorade bland annat hemma mot Finland i en träningsmatch. Nu ställs man mot Malta och jag tror samtliga tjecker vill visa att de faktiskt är bättre än många tror. Proppen ur och slutresultat 5-0 räknar jag med. Minst.

Insats: 5 units



Bulgarien-Danmark, dnb 1:a till 2,00 på Bet365 & under 2,5 mål till 1,60 på Paf. Spelstopp: 20.00

Kort motivering: Bulgarien har inlett kvalet bra och till er som såg matchen hemma mot Italien säger jag; grattis! Jag är tämligen säker på att alla ni har sneglat på dnb 1:an och nu ger jag er grönt ljus. Det var länge sedan jag såg ett Bulgarien som faktiskt visade självförtroende på hemmaplanen och gick in med inställningen att man är det bästa laget på hemmaborgen. Det spelade ingen roll att EM-finalisterna Italien var på besök. Man slaktade dem stundtals sett till spelet och jag tror inte att Morten Olsen och hans danskar skrämmer bulgarerna desto mera. Faktum är att Danmark inte är att känna igen. Offensiven är nästan skrattretande dåligt. Mittfältet, som med Eriksen och Krohn-Dehli, är ganska kreativt får inget understöd av de defensivare spelartyperna. Försvaret i Danmark ser dock helt okej ut och jag kan tänka mig en målsnål match där laget som gör första målet vinner.

Insats: 5 & 5 units



Slovakien-Lettland, 1:a till 1,44 på William Hill. Spelstopp: 20.15

Kort motivering: Slovakien var för några år sedan ett av utropstecknena i Europa och i samband med att sleeve-tatueringarna ökade chockartat i landet började landet också pumpa ut allt fler proffs i de högsta ligorna. Med spelare som Hamsik, Skrtel, Cech, Hubocan, Stoch, Weiss, Kucka, och Holosko, ska inte Lettland ha någonting att över huvud taget sätta emot.

Insats: 10 units



Estland-Ungern, 2:a till 2,40 på Betsson. Spelstopp: 20.30

Kort motivering: Förra omgången rekade jag emot Estland (vilket visade sig lyckat) och denna gång gör jag detsamma. Ungern är kanske inte jättepålitliga men till 2,40 (?) på bortaseger kan jag inte blunda. För som jag sade senast så har Estland inte några särskilda stjärnor och även om försvararna Enar Jääger och Ragnar Klavan höjer sig lite över mängden ska Ungern med bland annat Balazs Dzsudzsak i laget tror jag ungrarna har en bra chans att avgå med segern.

Insats: 5 units



Irland-Tyskland, 2:a till 1,45 på Svenska spel. Spelstopp: 20.45.

Kort motivering: Jag gillar Irland och Trappatoni men jag är förvånad vad lite de grönklädda vill hålla i bollen. Kontringsfotboll har jag ju hört talas om men när taktiken de senaste matcherna gått ut på att inte anfalla, inte ha bollen och inte försökta fylla på med folk vid mer än några få tillfällen kan man inte förvänta sig att laget ska ta sig till VM. Att Irland dessutom hade problem med Kazakstan senast vittnar ju inte direkt om någon slående form. Kanske är det dags att rotera lite i laget både på spelar- och ledarsidan? Tyskland behöver jag väl inte presentera närmare?

Insats: 5 units



Lycka till alla där ute. Det blir säkert en hel del livespel men dom förmedlar jag på twitter!



/ Sunkan (twitter: @Sundqvistvictor)


Rekar
Administratör
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se