Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Elfsborg - Hammarby


Spela!
Datum: Måndag 2017-07-17 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 1
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Jag får väl börja med att klappa mig själv på axeln efter gårdagens speltips. Federer vann mycket riktigt med 3-0 i set och det blev mer än dubbla pengarna tillbaka. Nu är det en ny dag och vi har måndagen den 17 juli 2017 här. I väntan på Champions League-kvalet så riktar vi blickarna mot Allsvenskan. Dagens speltips hittar vi i matchen mellan Elfsborg och Hammarby.

För både Elfsborg och Hammarby så är det extra viktigt att plocka poäng nu för att inte tappa kontakten med toppen. Elfsborg ligger på en sjundeplats i Allsvenskan på 22 poäng och Hammarby ligger på en åttondeplats på 21 poäng. Det kan inte bli mycket jämnare än så även om oddset inte riktigt speglar det.

Man kan säga att det är sex poäng på spel i denna match eftersom vinnaren drar ifrån med 3 poäng medan förloraren står och stampar. Ett oavgjort resultat ligger så klart nära till hands här men vi ska gräva lite till innan vi bestämmer oss.

Inget av lagen verkar lida av några alvarliga skador som påverkar matchen ikväll. Elfsborg har en hemvändare i form av Samuel Holmen som har spelat utomlands en längre tid. Hammarby får i sin tur hem Mads Fenger och Jeppe Andersen som kan liva upp spelet lite. Det är inga större förändringar som kommer att märkas i lagen och vi kan nog förvänta oss en liknande matchbild som vi sett tidigare.

Jag har följt Elfsborg ett tag och laget är inne i en riktigt bra period. Elfsborg har flera gånger lyckats vända på steken och vinna matchen. Det visar en styrka som jag inte riktigt har sett hos Hammarby. Hammarby har inte varit så vassa på bortaplan där man har förlora en hel del av sina matcher. Elfsborg är hemmastarka och även det bättre laget på neutral mark. Mitt speltips blir helt sonika att Elfsborg vinner. Det är en rak och kanske lite tråkig 1a men oddset på 2.00 hos Bethard är inget som man fnyser åt. Jag är lite förvånad att man får ett så pass högt odds här och det kan mycket väl sänkas innan spelstopp. De flesta andra spelbolag ligger på runt 1.85 i odds så det skiljer en hel del.

För att ge ännu anledning till varför jag kommer med detta speltips så har Elfsborg vunnit sina fyra senaste hemmamatcher. Det betyder inte att man även kommer att vinna denna men det ger en viss känsla av att Elfsborg är starka på hemmaplan. Ett snabbt passningsspel där Nilsson, Prodell och Claesson kommer att få många fina lägen mot Bajen. Jag tycker att vi får ett riktigt bra odds på Elfsborg och det är helt enkelt svårt att motstå. Vill man så kan man även säkra upp med pengarna tillbaka vid oavgjort men då sjunker oddset en del så klart.

Odds hämtad hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus. Sätt in 500 kr och spela med totalt 1500 kr. Lås upp här: Bethard

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Speltipsidag.se


Speltipsidag
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se