Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Mycket av värde!

14 Mar 2013 kl 12:39, SunkanGÄ till bloggen - Följ via RSS

Mycket av värde i kväll men då "magkänslan" står som källa till flera av motiveringarna håller jag nere insatserna och ber er likaså att inte sälja frun, hyra ut dottern eller återvinna sonen.

 

Brynäs-Skellefteå, 1:a till 3,75 på Betsson.

Kort motivering: Till att börjas med vill jag bara påpeka att jag inte är dum i huvudet. Jag vet vilken USEL form gefle-iterna befunnit sig i den senaste tiden OCH jag vet att skadeproblemen är långt ifrån avklarade. MEN genom åren har det visat sig att hemmafördelen spelar OERHÖRT stor roll i slutspelet och det såg vi inte minst i mötet AIK-kopiorna ifjol där Skellefteå absolut var det bästa laget men ändå hade enorma problem på Hovet.

Precis som alla experter tror jag att Skellefteå tar sig vidare och till slut kanske vinner SM-guld men 3,75 på ettan i en måstematch för Brynäs måste synas med en liten peng i alla fall.

Insats: 2 units

 

Timrå-Örebro, 1:a till 1,50 på Nordicbet.

Kort motivering: Timrå kommer inte klara sig kvar i Elitserien, det är vad jag tror. Dock kommer man vara en av aspiranterna till de två platserna och det genom bland annat tre poäng i kväll. För även om det kanske inte skiljer särskilt mycket mellan de två lagen så har Timrå haft god tid på sig att förbereda allt medan Örebro, så sent som i går, nog trodde att en tidig semester var att vänta.

Insats: 4 units

 

Vita Hästen-Piteå, 2:a till 3,75 på Bet365

Kort motivering: Visst Vita Hästen var kanske värda ett bättre öde mot Tingsryd senast och ska således stå som klara favoriter i kväll men jag vill höja ett varningens finger för Piteå, som spelat upp sig rejält de senaste matcherna. För i Norrettan har det egentligen bara handlat om Sundsvall och Björklöven i år men så kom Piteå in i kvalet och skrällvann två matcher mot Sundsvall innan man förlorade senast hemma mot Björklöven. Det ska dock sägas att delar av matchen dominerades av Piteå och att segern faktiskt satt långt inne för Björklöven. Här anser jag att Vita Hästen blivit alldeles för stora favoriter. Skrällvarning!

Insats: 1 unit

 

Fenerbache-Viktoria Plzen, 1:a till 1,85 på bet-at-home.

Kort motivering: Det tjeckiska bortalaget har skrällt bra i EL men här tar det stopp. Redan förra veckan erbjöd svenska spel över 3,40 gånger pengarna på Fenerbache och det tackade åtminstone jag för och även om målchanserna avlöste varann åt vardera håll visade turkarna att de var det vassare laget.

Det kommer man göra i kväll också då man suktar efter internationella framgångar, speciellt då rivalklubben Galatasaray nu tagit sig vidare i CL. Spikas även på topptipset!

Insats: 3 units

 

Lazio-Stuttgart, 1:a till 2,30 på Paf.com.

Kort motivering: Här var jag helt ute och cyklade förra veckan då jag ansåg att Tottenham tillsammans med Stuttgart var tipskupongernas säkraste ettor, mycket på grund av faktorerna att Lazio saknade några viktiga kuggar i kombination med det inhemska titelracet. Nu blev det en rättvis seger och även om det finns de som hävdar att Lazio inte behöver gå för seger så tycker jag 2,30 är för högt för att blunda för. Fattar ni vilka omställningslägen huvudstadsborna kommer få när de tyska brevbärarna kör full fart framåt och skiter i allt bakåt?

Insats: 2 units.

 

/Sunkan



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se