Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERADUnibet visar sitt engagemang för ansvarsfullt spelande

14 Mar 2023 kl 10:36, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

Unibet är ett av världens största spelbolag och har funnits sedan 1997. Under åren har de etablerat sig som en av de främsta aktörerna inom online-spel och sportsbetting. Men utöver att erbjuda sina kunder ett brett utbud av spel och höga vinster, visar Unibet också ett starkt engagemang för ansvarsfullt spelande.

 

Vad är ansvarsfullt spelande?

Innan vi tittar närmare på vad Unibet gör för att främja ansvarsfullt spelande, är det viktigt att förstå vad begreppet faktiskt innebär. Ansvarsfullt spelande handlar om att spelbolag och spelare tar ansvar för sina handlingar och undviker negativa konsekvenser av spel. Det handlar om att spela med måtta och att inte spela för mer pengar än man har råd med. Det handlar också om att förstå risken med spelberoende och att veta när man bör sluta spela.

 

Unibets satsning på ansvarsfullt spelande

Unibet arbetar aktivt för att förhindra spelberoende och att främja ansvarsfullt spelande bland sina kunder. Unibet har också en av de mest omfattande ansvarsfulla spelpolitikerna i branschen, som regelbundet uppdateras för att anpassa sig till nya trender och risker.

 

En av de största satsningarna som Unibet har gjort för ansvarsfullt spelande är att erbjuda verktyg för självexkludering. Det innebär att spelare kan stänga av sig själva från Unibets spel under en viss tidsperiod. Detta är ett viktigt verktyg för att förhindra att spelare spelar för mycket eller att de drabbas av spelberoende.

 

Unibet har också implementerat insättningsgränser, vilket innebär att spelare kan sätta en gräns för hur mycket pengar de kan sätta in på sitt konto inom en viss tidsperiod. Detta hjälper till att förhindra att spelare spelar för mer pengar än de har råd med.

 

Positiva resultat på minskning av riskfyllt spelande

Aftonbladet skriver att Unibet har visat en minskning av riskfyllt spelande bland sina kunder. Enligt rapporten har Unibet lyckats minska antalet kunder som spelar för mer pengar än de har råd med med nästan 70%. Dessutom har antalet självexkluderingar ökat med över 50%.

 

Detta visar att Unibets satsning på ansvarsfullt spelande verkligen har haft en positiv effekt. Genom att erbjuda verktyg för självexkludering och insättningsgränser har Unibet hjälpt spelare att spela ansvarsfullt och undvika negativa konsekvenser av spel. Det visar också att Unibet tar sitt ansvar som spelbolag på allvar och arbetar aktivt för att främja en hållbar spelmarknad.

 

Unibets ansvarsfulla spelpolitik

Unibets ansvarsfulla spelpolitik är en av de mest omfattande i branschen. De har en rad olika verktyg och riktlinjer som hjälper spelare att spela ansvarsfullt. Till exempel har Unibet en funktion för självtest som hjälper spelare att bedöma sitt eget spelbeteende och identifiera eventuella problem. De erbjuder också en rad olika verktyg som hjälper spelare att sätta gränser för sitt spelande, inklusive insättningsgränser, tidsgränser och förlustgränser.

 

Unibet arbetar också aktivt för att förhindra spelberoende och främja ansvarsfullt spelande bland sina kunder. De samarbetar med organisationer som Gambling Therapy för att erbjuda stöd och rådgivning till spelare som kan ha problem med spel. De har också en särskild sida på sin hemsida som ger information om ansvarsfullt spelande och hur man kan spela ansvarsfullt.

 

Vad kan spelare göra för att spela ansvarsfullt?

Även om Unibet har många verktyg och riktlinjer för att främja ansvarsfullt spelande, är det också viktigt att spelare tar ansvar för sitt eget spelbeteende. Här är några tips för att spela ansvarsfullt:

 

  • Sätt en budget för ditt spelande och håll dig till den.
  • Spela aldrig för mer pengar än du har råd med att förlora.
  • Använd verktyg som insättningsgränser och tidsgränser för att hålla kontroll på ditt spelande.
  • Spela inte när du är trött, stressad eller berusad.
  • Var medveten om risken med spelberoende och sök hjälp om du känner att du har problem med spel.

 

Genom att ta ansvar för sitt eget spelbeteende och använda verktyg för att spela ansvarsfullt, kan spelare njuta av spelande på ett säkert och hållbart sätt.Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.
Spela för 100 kr och fÄ 100 kr hos Betfair - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

SÀtt in 100 kr hos Unibet och fÄ 200 kr att spela för HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
LeoVegas 18+ Är - Regler & villkor gÀller, Stödlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gÀller nya spelare frÄn 22 december 2020 och framÄt. Min. insÀttning 100 kr. Gratisspelet Àr giltigt i 60 dagar utan omsÀttningskrav. LÀs fullstÀndiga regler och villkor hÀr
Hos betsson fÄr du en bonus pÄ upp till 1000 kr - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du en bonus pÄ upp till 1000 kr - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se