Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Vinn biljetter till stora evenemang

28 Jul 2022 kl 12:16, RekarGå till bloggen - Följ via RSS

Efter en lång period av inställda konserter, idrottsmatcher och publika arrangemang så har vissa saker börjat återgå till det normala under 2022. Nu riktigt längtar man efter allting som stimulerar – musik, sport, konst, seminarier, dans och festivaler. Vad är bättre än att avnjuta alla dessa saker helt gratis? Har du koll på att det går att vinna biljetter till allt det ovanstående, om du bara vet var du ska leta?

 

Leta på nätet

Det första du ska göra är att kolla runt lite på nätet och se vad som planeras under nästa år. Eftersom många musik- och sportarrangörer har haft ett par tuffa år kommer de garanterat att försöka locka tillbaka publiken till läktarna och scenerna genom att lotta ut biljetter eller anordna olika tävlingar där du kan vinna gratisbiljetter till olika händelser. Kanske är det svårt att planera för att åka hela vägen till sommarens friidrotts-VM, men det finns hundratals andra evenemang som äger rum på nära håll. 

 

Många mindre klubbar och restauranger lottar nu ut biljetter till små spelningar, stand up-shower eller revyer. Ofta räcker det med att du följer ett företag och delar deras poster för att vara med i utlottningar av biljetter till olika evenemang. Eftersom vi befinner oss i ett tufft ekonomiskt läge med hög inflation kan det här vara sommarens lösning på semesterplanerna!

 

Satsa för att vinna

Är du idrottsintresserad så är det ju vintern 2022 som lovar mest. Då är det dags för världens första fotbolls-VM som arrangeras vintertid, i ökenlandet Qatar. Även om Sverige tyvärr missat att kvalificera sig till denna turnering kan det vara lättare att faktiskt vinna biljetter till mästerskapen än av försöka köpa dem på egen hand. 

 

Qatar är ett rikt land, med ganska saftiga hotellpriser under VM-månaden. Vinn biljett genom att följa sporttidningar eller sportsajter på nätet och se om det finns något att spela om. Det är också vanligt att bettingsajter eller onlinecasinon arrangerar tävlingar som fokuserar just på sådana stora händelser, och även om det kostar en del att delta i dessa tävlingar så kan det ju vara värt att få ett fint paket med allt inkluderat till ett fotbolls-VM. 

 

I värsta fall kanske du bara vinner några deposit free spins, men det är ju inte heller helt fel.

Kom bara ihåg att du ofta måste vara över 18 år för att få delta i tävlingar och lotterier där biljetter och resor ligger i prispotten. Detta gäller oavsett om du behöver göra en insats för att vinna, eller om det räcker med att dela en post på Facebook. Du kan också behöva bo i Sverige för att få hämta ut priser från svenska företag eller föreningar, och om du deltar i utländska lotterier så kan helt andra regler gälla där. 

 

Det är alltid bra att dubbelkolla vad som gäller i just den tävling som du tycker verkar lockande, så att du inte vinner något du sedan inte kan njuta av! Vinn biljetter till både stora och små arrangemang under vintern och nästa år genom att vara lite aktiv på sociala medier eller genom att besöka nyhets- eller nöjessajter. Det viktigaste man kan göra för att vinna är ju faktiskt att delta!



Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se