Hämta en bonus upp till 1000 kr hos Bethard! Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2022-06-25 - 15:30
Cressy - Fritz

 

2022-06-25 - 16:00
Haugesund - Viking

   

2022-06-25 - 18:00
Rosenborg - Kristiansund

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERADNybörjarguide för att betta på fotboll 2021

23 Aug 2021 kl 15:39, RekarGå till bloggen - Följ via RSS

Nybörjarguide för att betta på fotboll 2021

Fotboll är en av de populäraste sporterna att spela på i världen där till exempel anmärkningsvärda 40 procent av alla pengar satsade av spelare i Storbritannien spenderas på ”the Beautiful game”.

 

Detta är därför det är viktigt att du, som spelare, vet alla nyckelfunktioner på fotbollsmarknaden. Det stora antalet av matcher har hjälpt industrin att växa och göra det möjligt för spelare att satsa på en stor marknad, med många spelsidor som som erbjuder specialerbjudanden och konkurrenskraftig odds. 

 

Här går vi igenom vad du behöver veta om fotbollsspelande så att du slipper förvirringen kring marknaden. 

 

Hur spel på fotboll fungerar

 

Det finns tusentals fotbollsmatcher och marknader att spela på varje vecka. ”Bookmakers” ger ut odds utefter matchens sannolika utkomma och händelser under matchen, som antal gjorda mål, vunna hörnor, röda och gula kort och individuella målgörare. 

 

Det finns flertalet ”bookmakers” som erbjuder specialerbjudanden och konkurrenskraftiga odds att försöka ge dig bettet med det bästa värdet. När resultatet av matchen är bekräftat och ditt bet har vunnit blir du betalad din insats plus vinsten från oddsen. 

 

Det finns ett antal olika typer av spel, inkluderande kombinationsspel där man kan välja olika val för att skapa ett stort odds att placera ditt bet. Detta är möjligt på majoriteten av alla fotbollsmarknader. 

 

Nedan går vi igenom de tre mest populära typer av spel på fotboll. 

 

Matchspel

 

Matchspelet är den enklaste formatet att spela på fotboll där du väljer resultatet på en fotbollsmatch. Du kan spela på att hemmalaget vinner, bortalaget vinner eller på oavgjort. Det är viktigt att notera att matchbettet utbetalas baserat på resultatet efter 90 minuter, så om resultatet då är lika, är oavgjort det vinnande bettet, oavsett vad resultatet blir efter förlängning eller straffar.

Målgörare

Som titeln antyder är detta ett spel på en specifik spelare att göra mål under en match. 

 

Du kan spela på olika resultat, såsom ditt val att bli den första eller sista målgöraren i matchen eller att göra mål under vilken tid som helst. Oddsen att en spelare för mål under vilken tid som helst kommer vara lägre eftersom det självklart är en större sannolikhet att det inträffar. 

Dessa bets kan vara bra ifall en specifik spelare är i bra form eller ifall ett lag är mycket bättre än det andra och det blir sannolikt att en spelare kommer göra mål. 

Få pengarna tillbaka vid oavgjort

Detta är när du spelar på ett matchresultat, men om det slutar i ett oavgjort resultat får du pengarna tillbaka. Hursomhelst betyder detta att oddset vanligtvis är lägre än andra marknader. 

Hur man hittar värde när man spelar på fotboll

Det första att komma ihåg är att det inte finns några säkra spel på fotboll. Du kan göra så mycket research och ha så mycket kunskap på ett spel som du vill men det finns fortfarande plats för skrällar. 

Detta är därför du bör använda din kunskap att spela på fotboll för att avgöra vilken match och vilket spel du ska satsa på.

Mindre erfarna spelare kommer vara bättre lämpade för enkla spel, såsom matchspel eller målgörare samt de med mindre risk, såsom få pengarna tillbaka vid oavgjort. 

Du bör alltid bara spela på marknader som du kan och på ligor och lag som du vet om, annars riskerar du att slösa pengar eftersom du inte vet ifall ditt spel innehåller värde. 

Till exempel, ett fotbollsfan som tittar på Premier League varje vecka är mer lämpad att spela på den ligan än att chansa på en slumpmässig liga någon annanstans i världen som de inte vet någonting om. 

För att som nybörjare komma igång och betta på fotboll rekommenderar vi att ni kikar in på Casumo odds. Casumo erbjuder konkurrenskraftiga odds på ett stort antal marknader samtidigt som deras sportsbook är väldigt enkel att navigera runt på. 

Åldersgräns 18 år | Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. | Behöver du hjälp? Ring Stödlinjen: 020 81 01 00Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Spela för 100 kr och få 100 kr hos Betfair - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 100 kr hos Unibet och få 200 kr att spela för Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas 18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se