Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Att betta pć schack

17 Apr 2020 kl 17:13, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

"ChessSet" by Alan Light (CC BY-SA 3.0)

Intelligens, strategitänk och förmågan att beakta många olika faktorer. Det är vad som krävs för att lyckas att betta på schack. Vill du lära dig mer om schack-betting, då har du kommit rätt.

Schack är hör inte till vanligheterna i bettingsammanhang men faktum är att det här är en spelform som garanterat är på frammarsch. Det handlar ju om ett komplext strategi- och brädspel som är väldigt spännande. I de stora tävlingarna möts några av de allra främsta spelarna - och hög nivå av både spänning och underhållning kan definitivt utlovas. Vad är då viktigt att tänka på för den som vill betta på schackspel? Vi ger dig grunderna som du behöver kunna för att bli en vinnare när damen slår ut de andra spelpjäserna.

Stolta traditioner 

Få känner till att det första världsmästerskapet i schackspel hölls redan under 1800-talet. Tävlingsformen har förändrats mycket sedan dess och schack växer, även om man i utbudet på dagens spelsidor ofta finner spel som bets och casino. Däremot har allt fler spelare upptäckt tjusningen med att försöka förutspå vinnarna i de exklusiva turneringarna, och samma sannolikhetslära och oddsuträkning som används för att exempelvis förutspå vilket nummer som en roulettkula kommer att stanna på, kan anammas i schack. 

Viktiga faktorer för att lyckas

Hur funkar det då att betta på schack? Hur ser till exempel oddsen ut? Man kan säga att oddsen i schack på många sätt liknar traditionella odds. Det finnas alltså fler olika marknader att spela på. Du kan satsa på allt från spelets vinnare till enskilda spelares personliga placeringar i turneringarna. Dessutom är det faktiskt möjligt att göra satsningar på mer specifika händelser i tävlingen, till exempel vilket drag som en spelare kommer att göra.

En strategi för att vinna 

Schack kräver att spelarna har en riktigt bra strategi  - men hur ska du som bettar själv tänka strategiskt för att få bästa möjliga utfall? Det finns flera olika vägar att gå. 

Du kan till exempel välja att söka svar på frågorna via matematiken. Har du ingen lust att studera fem år på universitet så finns det forskare som gjort jobbet åt dig. De visar att det är alltid är viktigt att betrakta stängningsoddset då man ska sätta sitt bet och dessa mekanismer gäller även i schack.

De stora mästarna möts

 

"Bundesarchiv" by Ulrich Kohls (CC BY-SA 3,0)

Det är även viktigt att du förstår själva schackspelet. Grunden i spelet är att flytta pjäserna över det kvadratiska brädet med 8x8 rutor. Det gäller att alltid kunna planera flera steg framåt, och försöka förstå vilka konsekvenser olika drag kan få. Tidernas mest spännande match gick i Reykjavik 1972 då  amerikanen Bobby Fischer och ryssen Boris Spasskij gjorde upp om VM-titeln. Detta mästarmöte bevisar att schack är en av de mest spännande spelformerna som finns.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se