Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Sć använder man en bettingbonus

10 Jan 2020 kl 13:01, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

Bettingbonusar är ett bra sätt att starta sitt spelande på, inte minst då dessa ger dig mer för dina pengar. Samtidigt öppnar dem upp möjligheten för att prova på lite olika odds och sporter. Det här är perfekt för den som vill satsa på sporter eller e-sport, men som kanske inte är så värst van vid det ännu.

Hur man använder bonusar

Det är samtidigt viktigt att man sätter sig in i hur dessa bonusar fungerar och hur du faktiskt använder oddsbonusar, så att du inte blir besviken eller går miste om något. Det är inte så svårt som man kanske först tror.

Nedan kan du läsa på mer om dessa och hur du går tillväga för att hitta en lämplig bettingbonus, hur du aktiverar den och vad du bör tänka på innan du börjar spela för pengarna. 

Bettingbonusar och hur du hittar dem

Bettingbonusar kan komma i flera olika former beroende på erbjudandet. En vanlig variant är att du får en extra summa för din insats, exempelvis att de dubbla din första insättning. Men det kan också handla om att du får en fri insats eller dylikt.

Det finns flera olika sätt att hitta dessa på. Om du redan har en sajt du är aktiv på så bör du först och främst kolla under deras kampanjer, vilket oftast finns på en specifik sida på alla bettingsajter. Där kan du kolla om det finns någon lämplig oddsbonus för dig.

Missa inte jämförelsesajterna

Annars kan du ända dig till olika jämförelsesajter som ofta erbjuder information om nya bettingbonusar och andra trevliga kampanjer. Det här kan vara ett bra förslag om du till exempel letar efter en ny sajt att spela på.

På så vis kan du börja spela på en ny sajt med en bra start. Med bonusen så får du också mer för dina pengar.

En bra oddsbonus ger dig en bättre start på spelandet

Den här sortens bonusar är väldigt viktiga då det ger dig mer utrymme att prova på nya insatser, nya spelkategorier och annat roligt. Det är därför en bra idé att använda sig utav dessa erbjudanden när möjligheten erbjuds.

För att hitta de bästa erbjudanden för just dig är det samtidigt viktigt att du kollar över vilka variationer som finns. Många oddsbonusar har olika specifikationer och det kan därför vara så att en passar bättre för just dig än en annan gör.

Så aktiverar du en bettingbonus

Att aktivera en bonus är ingenting komplicerat. För att komma igång behöver du först hitta det erbjudande som passar dig. Det kan då vara så att du aktiverar det genom din profil på sajten. Då är det oftast bara att trycka på en knapp och sedan så är den aktiverad.

Olika aktiveringssätt

I andra fall kan det istället vara så att spelsajten använder sig utav bonuskoder, som du antingen hittar på sajten eller får via ett mejl från google eller yahoo. Du anger denna kod på din profil, antingen under en specifik sida eller så anger du koden i kassan när du gör en insättning.

För att ta reda på exakt hur du aktiverar en specifik bonus är det viktigt att du noga läser igenom instruktionerna som spelplattformen själva har. Det brukar inte vara något komplicerat och du är allt som oftast igång med bonusen på ett par minuter.

Missa inte omsättningskravet hos oddsbonusar

Något som du framförallt måste titta extra noga på är omsättningskraven som följer med erbjudandet. Det här dikterar hur många gånger värdet av bonusen som du måste spela för, innan du kan ta ut pengarna från sajten. Normala krav på just bettingbonusar skiftar rejält och du vill såklart ha ett så lågt krav som möjligt.

Läsa också igenom villkoren

Om du ska börja använda bettingbonusar är det viktigt att du tittar igenom de olika villkoren som sajten har för varje enskild bonus. I villkoren kan du bland annat läsa om insättningsgränser, tidsbegränsningar för att nyttja din nya oddsbonus och dylikt.

Andra villkor kan diktera hur du får spela. Det är därför väldigt viktigt att läsa igenom allting innan du accepterar några erbjudanden.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se