Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



EM-odds: Sveriges förberedelser

27 Dec 2019 kl 12:00, RekarGÄ till bloggen - Följ via RSS

Om nästan exakt ett halvår kommer Europa att sparka igång årets stora fotbollsfest. I totalt tolv städer kommer det att spelas EM-matcher, varav finalfesten kommer att avslutas i sommarheta London den 12 juli. Sverige tog sig vidare genom att sluta som grupptvåa.

 

 

Sett till oddsen är blågult starka kandidater att utmana de största förhandsfavoriterna och ska inte räknas bort i förväg. Under våren kommer de att förbereda sig genom att spela fyra landskamper. Två av motståndarna kan de komma att möta i EM. 

 

Nöjda med grupplottningen

 

Sverige hade turen på sin sida under lottningen. De hade möjligheten att hamna i sin nuvarande grupp, eller i ”dödens grupp”. I den finns tre av de mest ansedda europeiska lagen: EM-mästarna Portugal, VM-mästarna Frankrike och Tyskland. Sverige hamnade istället i grupp E tillsammans med Spanien, Polen och ett lag som kommer att kvala in till våren. Både Andreas Granqvist, Gustav Svensson och Janne Andersson var nöjda över det. Egentligen hade de velat hamna i gruppen tillsammans med Finland men på grund av Danmark tog sig vidare gick Sverige miste om chansen att spela sina matcher i Köpenhamn och St Peterburg. De kommer istället att spela sina matcher i Dublin och Bilbao.  

 

Oddsen att nå final

 

Enligt oddsen är Sverige den tredje troligaste kandidaten att vinna sin grupp. De som vill satsa på fotboll kan spela på att Sverige vinner sin grupp med oddset 10.0. Oddset för att Polen vinner är 6.00 medan oddset för att Spanien vinner är 1.25. För att ta sig vidare från gruppspelet måste ett lag antingen vinna eller komma tvåa i gruppen. Det är också möjligt att ta sig vidare som ett tredjeplacerat lag. Då måste man sluta som en av de fyra bästa treorna från de sex grupperna. Oddset för att Sverige når finalen är 31.0.

 

Ovannämnda odds tillhör en bettingform som kallas för långtidsspel eller vinnare. Redan nu går det att betta på vilka nationer som vinner grupperna, vilka som når final och vem som blir bästa målskytt. Det går till och med att betta på vilken nation som vinner hela EM. Ju närmare matchdatumen kommer desto fler former kommer att bli tillgängliga. Vanliga spelformer i fotbollsbetting är matchspel, resultat och spel på liveodds.  

 

Fyra landskamper innan EM

 

Som förberedelse inför EM kommer landslaget att spela fyra landskamper. De första två spelas redan i januari på bortaplan. Den 9 januari spelar de mot Moldavien medan de tre dagar senare möter Kosovo. Den första hemmamatchen spelas mot Ryssland den 28 mars på Friends Arena. Den 4 juni ställs de mot Finland. Inför EM har förbundskaptenen Janne Andersson valt ett liknade träningsupplägg som inför VM. Då tog de sig till en kvartsfinal. Enligt förbundskaptenen höjde laget sin kapacitet under EM-kvalets sista hälft. Om de kan behålla formen kan de ta sig längre än på länge. Det bästa resultatet Sveriges herrar har presterat under ett EM var en tredjeplats 1992. 

 


 

Utöver landskamperna kommer landslaget att åka på läger i Båstad, precis som tidigare år. Det hoppas vara tillräckligt för att förbereda spelarna på vad som komma skall. Förhoppningsvis tar de sig längre än 2016, då de åkte ut i gruppspelet.



Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se