Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Tack!

Följ via RSS

18 Oct 2014 kl 12:25, Morris97

Sista gången man traskar ner till Grönpepparparkens IP för den här säsongen, nu idag. Tråkigt? Både ja och nej.

- Nej för att det har varit en underbar säsong och man från sidan är otroligt glad över att ha fått äran att beskåda ÖSK Söder Dam när de spelat boll under säsongen. Det kanske räcker där.

- Men samtidigt ja, för nu kommer det vara matchuppehåll ett bra tag och det som förgyllt mina helger under många månaders tid är efter idag över.

Men efter idag är det alltså den här säsongen finito, vare sig man vill eller inte. Som bekant blev det förlust i den första kval-matchen till Elitettan med 8-0 i baken mot Kalmar på bortaplan. Att vi ska vända på det här, jag säger vi, alla föräldrar som ställer upp på laget, alla tränare, alla vi som går och kollar på matcherna jämnt och ständigt. Chansen att vi vänder på det är underläget finns inte i dagsläget. Chansen att ta steget upp som "bästa tvåa", den finns. Men även den är minimal. Hur som haver så spelar det ingen roll om det blir 3-0 till oss idag eller 0-3 emot oss enligt min syn. Bara alla spelare går ut på planen och har roligt och kämpar för varandra. Visar varför dem vann Division 1 denna säsong. Där är i alla fall jag nöjd.

För även om det blir seger eller förlust, uppflyttning eller att laget stannar kvar i 1:an så kan man se på säsongen med en glimt i ögat och med huvudet högt. Tänker man efter så kanske det inte är hela världen om man inte skulle ta steget upp. För med tanke på åldern på spelarna så finns det år kvar att jobba på. År av träning, år av slit, år av utveckling och år av erfarenhet. Får några fler av spelarna med sig det på sina axlar så kommer tiden då ÖSK Söder Dam kommer vara ett lag i Elitettan. Det garanterar jag. Säger inte heller att det skulle vara några fel om dem lyckades ta steget upp redan nu. Men med tanke på de yngre, talangfulla spelarna som finns i klubben så känns det i alla fall från sidan som om att något eller några år till "nere" i Division 1 inte skulle skada. Tiden för när laget är redo kommer komma, det gäller bara att spelarna själva vet om det och fortsätter lägga ner tid på det dem älskar, fotbollen. 

Jag har inte bara äran att kunna gå och kolla på fotbollen som laget spelar utan även äran att gå i samma klass som några av spelarna. Det är roligt att se hur de är på planen jämfört med hur dem är i skolan eller i klassrummet. Det fantastiska är att de är precis likadana på planen som de är utanför. Vinnarskallar som varken klarar av att bli tunnlade på idrotten eller förlora ett argument i klassrummet och när jag skriver att det alltid är så, så överdriver jag inte, det är ALLTID så. Vilket från min synvikel är väldigt kul. Men det är inte alltid bra att vara en nedborrad vinnarskalle, det vet jag om. För det är jag själv. Jag vet hur tungt det är att förlora, hur tungt det är när det inte går bra, men så är det i sport, inte minst i lagsport. Det kommer med och motgångar, oftast när du minst anar det. 

Men här kommer poängen och det är att "Det handlar inte om hur många gånger du faller, utan hur många gånger du reser dig efter varje fall" och jag vet att var och en av samtliga spelare i detta lag ställer sig upp efter varje fall. Det är bra, men det bästa är att dem inte ställer sig upp en och en utan efter varje fall ställer de sig upp som ett lag. Det är ett tecken på gemenska och ett tecken på att en dag så kommer dem att lyckas. Tillsammans.

Nu står jag inte med i omklädningsrummet eller på bänken, men som tränare inför dagens match, den sista för säsongen så skulle jag inte trycka på mycket. Bara att var och en av er som ska spela idag ska ut på planen och göra din grej, visa att du är stolt över klubbmärket på bröstet och framförallt att gå ut och ha kul.

Hur det än går idag så vill jag och säkert många fler redan nu tacka för en mycket trevlig och underhållande säsong, vissa gör det face to face, men jag kände för att skriva en text. Vet att ni lägger ner mycket tid på det här, blod svett och tårar. Det är roligt att se! Så snälla, se till att kräma ur det sista ni har i dagens match och visa att ni är ÖSK Söder Dam. 

Det är säsongens sista match, men det är början på något mycket, mycket stort.


Kommentera (0)

Det är sagolikt

Följ via RSS

28 Sep 2014 kl 23:16, Morris97

Klubben Hammarby IF behövs i Allsvenskan! Det insåg jag idag när jag kollade på matchen mellan Bajen-Sirus. Det är helt otroligt att det går 20 tusen personer dag in och dag ut och kollar när Bajen spelar fotboll. I sveriges andra högsta liga. Man utklassar alla lag inom svensk fotboll när det gäller publiksiffran, och man spelar i sveriges andra högsta liga! Att det går 20 tusen personer på matcherna är för mig inte längre en gåta, det visar bara på vilka fantastiska fans klubben Hammarby IF har. Det är sagolikt! 

Jag själv går till Behrn Arena varje gång mitt kära Örebro spelar, varje gång står jag på exakt samma plats, sjunger för kung och fosterland för att heja fram mitt lag. Jag skäms inte över att heja på mitt lag, varför skulle jag göra det? Vi alla gåt dit för att se samma sak, fotboll. Men tyvärr säger jag, tyvärr så skäms folk över att heja på sitt lag här i Örebro. De flesta står tysta och muttrar då och då över en dålig passning istället för att bidra med sång och få till en härlig atmosfär på Vallen. Tråkigt enligt mig då supporterkultur är något som värmer i mitt hjärta. Mellan 6 och 9 tusen personer går på matcherna här i Örebro, 100, kanske 200 är det som hejar och skriker konstant under matcherna, resten klappar händerna någon gång ibland när ÖSK gör mål. Det här är i sveriges hösta liga. 

Det är tydligt att i Örebro går man bara till matchen för att kolla 90 minuter fotboll. Men för mig är fotboll bara så mycket mer än just fotboll. Det är allt runt om. Något som fansen till Hammarby IF har förstått, något som Örebro fansen aldrig kommer förstå sig på. Det är rysningar varje gång Kentas "Just idag är jag stark" dånar i högtalarna på Tele 2 Arena. Men enbart för att det är 20 tusen personer som sjunger med i låten innan matchstart! Det är för mig fotboll! Bajen behövs i Allsvenskan, inte bara för fotbollens skull utan även för "fotbollens skull"! 

Från det ena till det andra.. Napoli vann dagens match mot Sassuolo med 1-0. Vilket innebar att ett av de två spelen i matchen gick in. Och från det ena tillbaka till det andra så kommer morgondagens tips komma ifrån Superettan där Bajen spelar, ifrån matchen mellan GIF Sundsvall-Husqvarna. 


Sundsvall jagar precis som tidigare nämnda Bajen en plats i Allsvenskan inför nästa säsong och varje poäng är såklart livsviktig. Och att det blir tre poäng för Sundsvall hemma mot bottenlaget Husqvarna är jag nog inte ensam om att tro, men 1.28 på hemmavinst ser jag inget värde i som singelspel, möjligtvis i en dubbel med något annat fint.. Varför jag tror så hårt på Sundsvalls vinst är inte enbart för att Sundsvall är det bättre laget av dem två utan också för att Sundsvall är seriens bästa hemmalag! På 12 spelade matcher hemma så har man 10 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Det kombinerat med att Husqvarna är seriens sämsta bortalag gör att jag tror att det här kommer bli en ensidig historia. 

Matchen som spelades tidigare i år mellan lagen i Jönköping slutade med Sundsvall vinst, 3-1. 3-1 känns lite som ett gångbart resultat i morgondagens match också. Johan Eklund och Pa Dibba är två riktiga klasspelare framåt som Sundsvall besitter och har tagit nytta av under säsongen. 24 av laget 48 mål, alltså 50% av målen har kommit ifrån deras sida och jag tror det kommer göras mål ifrån dem även imorgon. Det är klassen som kommer avgöra! 

Spelen: 

GIF Sundsvall - Husqvarna (1, asian -1.5) 1.80 bet365

GIF Sundsvall - Husqvarna (1, göra mål i båda halvlekarna) 1.80 bet365


Lycka till vid rygg! Följ mig gärna på twitter @JonteMorriz


Kommentera (0)

Buffon fortfarande en av de bästa

Följ via RSS

28 Sep 2014 kl 03:05, Morris97

Buffon visade ikväll att han fortfarnade är en av de bästa! Några riktiga klass ingripanden och en straffräddning bäddade för att båda spelen skulle gå in, vilket dem gjorde, mycket snyggt! Det var annars en match som var otroligt jämn och skulle jag bestämma på efterhand skulle en poäng åt verdera håll inte alls vara orättvist. 

Men skönt att båda tipsen fick gå in! Mycket skönt!

Nästa tips kommer också ifrån Serie A och ifrån matchen mellan Sassuolo-Napoli 12:30 tidigt på söndag förmiddag. 

Där ett Sassuolo som kommer få en mycket tung säsong tar emot en av de topp tippade lagen Napoli. Sassuolo har spelat tre X matcher av fyra denna sösong, ända förlusten dem har kom emot Inter och det med otroliga 7-0. Napoli har inte fått den härliga start på säsongen som man hade önskat ifrån början utan har kommit från match till match med blandade resultat. Ända segern på fyra matcher kom i den första omgången borta mot Genoa med 2-1. Efter det alltså blandade resultat.. Och efter fyra poäng på lika många spelade matcher är Rafa Benitez inte super nöjd med hur Napoli har uppträdit. Därför ett ypperligt tillfälle att visa att Napoli verkligen är ett lag att räkna med i årets upplaga av Serie A i matchen mot detta B-betonade Sassuolo som inför matchen skanar en av de bästa spelarna i truppen Berardi i form utav ett rött kort. 

Med spelare som Higuain, Zapata, Hamsik, De Guzman, Mertens och Raul Albiol så ser jag inte att Napoli ska ha några problem med Sassuolo.

Spelen: 

Sassuolo - Napoli (2) 1.80 bet365 

Sassuolo - Napoli (Napoli över 1.5 mål) 1.83 Unibet


Lycka till vid rygg och följ mig gärna på twitter @JonteMorriz


Kommentera (1)

Juve kan mäta sig med Barca

Följ via RSS

27 Sep 2014 kl 19:09, Morris97

Juventus kan mäta sig med Barcelona? Nej kanske inte ändå, inte om dem skulle spelas en match här och nu, pang och bom. Men en sak kan Juventus mäta sig med Barcelona i just nu, förövrigt det ända laget i världen som kan göra det.. Dem har tagit full pott efter fyra spelade omgångar utan att ha släppt in mål i den egna kassen. Bara Juventus och Barcelona i världen som lyckats med den bedriften i år. Eller åtminstonde i de större ligorna.. Medger att jag faktiskt inte har sådär jätte bra koll division tre fotboll i Algeriet.

Allegri visste vad han ville inför säsongen, och nu står han här med en av världens bästa backbesättningar och pekar finger till alla som tvivlade på den nya idén. 

Chiellini, Caceres, Ogbonna, Barzagli, Motta, Bonucci, Lichtensteiner, Mattiello och Evra. Försök att plocka ut fyra av dem till varje match, som ska vara nöjda med sin speltid, när alla spelare lirar i samma lag. Det är inget lätt jobb Allegri har för att alla ska vara nöjda. Jag menar, kolla bara på dem namnen

Torino laget spelar idag match borta mot Atalanta, det kommer som alltid bli en mycket het match med mycket känslor och hård press från läktarna på domaren. Men det kommer bli en match som Juve, som så många gånger förut kommer gå segrande ur. Det kommer Vidal och Tevéz se till att fixa! Båda har gjort två mål vardera redan i ligan och tror att vi kommer få se minst ett av någo av dem ikväll. 

Atalanta har haft det riktigt tungt på hemmaplan nu i inledningen av säsongen, två spelade matcher hemma och totalt noll gjorda mål framåt. 

Köpta domare och Juventus har fungerat bra tidigare säsonger, något jag tror det kommer göra även i år!

Spelen:

Atalanta - Juventus (2) 1.50 bet365 

Atalanta - Juventus (Juventus vinna och hålla nollan) 2.30 bet365

 

I och med att jag är ny här så kan jag berätta lite om mig själv här i blogginlägget så ni får koll på läget. Har tidigare rekat och hängt på bettingcommunityn Rekatochklart under namnet Mylla_Jr. Men av olika anledningar har jag valt att söka något nytt och hamnade då på denna fina sida. Jag är 17 år och går andra året på gymnasiet i Örebro. Jag spelar innebandy i division 3 laget Nora IBK tillsammans med Kristoffer Forsberg som var aktiv här tidigare som spelbloggare. När ni såg att jag bara var 17 år så kanske ni slutade läsa redan där, men för er som läser vidare så ska ni veta att alla tips som jag publicerar är spel som jag själv skulle lägga pengar på. Jag glädjs åt när andra vinner och kan jag vara en bidragande orsak till vinnandet så vill jag hemskt gärna vara det! 

Hoppas att det inte lät allt för tokigt och följ mig gärna på twitter! @JonteMorriz

 

 


Kommentera (0)

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se