Inför matchen

En bra spelare Ă€r alltid förberedd med all tillgĂ€nglig information - och den sammanstĂ€ller Rekar.se Ă„t dig. LĂ€s mer hĂ€r →

Rekar Challenge
RC Àr en gratistÀvling dÀr du bland annat kan satsa poÀng pÄ utvalda matcher varje dag. LÀs mer hÀr
2023-03-21 - 19:30
Malmö - BrynÀs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
FÀrjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - TimrĂ„

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



Lördags- och söndagspel

05 Jul 2013 kl 00:20, BeharGÄ till bloggen - Följ via RSS

Efter dagens vinst är mitt facit från Wimbledon 7/10 vinster med en ROI på 125.7 %. Litet sample vilket inte behöver säga så mycket, men ändå. Två nya spel, ett på fredag och ett på lördag:

FREDAGSSPELET

Datum: Fredag 5/7
Sport: Tennis
Liga: Todi Challenger
Match: Podlipnik-Castillo - Lorenzi
Spel: 2-0 Lorenzi
Odds: 1.61 (bet365)

Lorenzi är en mycket stabil spelare när det kommer till grus och Challenger-touren. Rankad 73:a i världen och spelar nu för tiden en hel del på ATP-touren. När han spelar Challenger förlorar han inte mot moståndare likt Podlipnik-Castillo så till vida inget fuffens är inblandat. Han har krossat sitt motstånd i de inledande två matcherna. Det ska tilläggas att han spelar på hemmaplan varför motivationen borde vara hög, och han har dessutom tagit sig till final och semifinal här de två senaste åren.

Har inte så mycket att säga om Podlipnik-Castillo. Rankad 294 i världen trots att han är 25 år. Inget vidare. Han spelar en hel del på Future-touren, vilket är en nivå under Challenger, och trots det har han minusstatistik i matcher under denna säsongen.

Klasskillnad.

***

LÖRDAGSSPELET

Datum: Lördag 6/7
Sport: Tennis
Liga: WTA Wimbledon
Match: Lisicki - Bartoli
Spel: Bartoli +1.5 set
Odds: 1.74 (Pinnacle)

Bartoli övertygade verkligen i semifinalen mot Flipkens och vann där med 6-1 6-2 utan några bekymmer över huvud taget. Inför den matchen skrev jag följande:

"Bartoli, för närvarande rankad 15 i världen, är en mycket duktig grässpelare och har hela 55 vinster på underlaget under sin karriär. Hittills har hon gjort en mer eller mindre felfri turnering där hon besegrat samtliga motståndare i raka set, och dessutom med break i samtliga av dem. Faktum är att hon är obesegrad på underlaget denna säsongen. För övrigt har hon en ganska speciell spelstil och spelar bland annat med båda händer på både forehand och backhand. Inte så vanligt, men hon gör det bra. Som bäst har hon varit rankad 7:a på världsrankingen och har slått samtliga världsspelare värda att nämna."

Nu ställs hon mot en bättre spelare, men jag tycker oddsen är skeva. Mycket jämnare än så. Lisicki har en mycket bra serve och har gjort det riktigt bra i Wimbledon. Mest sticker givetvis segern över Serena ut och det är säkerligen den största anledningen till det stora favoritskapet här. Jag tycker dock inte man ska dra för stora växlar av segern. Serena är utan tvekan världens bästa spelare, men tenderar ibland att göra mindre bra matcher och det i kombination med Lisickis grymma servande gjorde att hon förlorade den matchen. Lisicki följde upp den segern med en vinst i en otroligt jämn match mot Radwanska. 2-1 i set där sista slutade 9-7. Noterbart är att Radwanska hade break up i sista set men tappade sedan.

Lisicki får ut mycket av sin serve men man ska komma ihåg att Bartoli absolut är en av världens bästa retunerare. Som sagt, Lisicki må vara en liten favorit men inte alls så stor som bolagen tycker i mina ögon. De har mötts två gånger tidigare i Wimbledon, det första mötet vann Bartoli med 2-0 och det andra vann Lisicki med 2-1.

Jämn match men jag tror Baroli har mycket goda chanser att plocka minst ett set, vilket också blir spelet.

***

Behöver du en ny bonus? Varför inte registrera dig hos William Hill? De erbjuder alla nya kunder en startbonus på 100 % upp till 1000 kr.

Klicka här för att hämta din bonus.

***

Twitter: @BeharHajra



#1
Behar
Administratör
2013-07-05 18:12

Första spelet i hamn, andra kvar!

Spelbolag

ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag.

FÄ ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & HÀmta bonusen hÀr
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - HÀmta hÀr
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - HÀmta hÀr

Vi rekommenderar

VÀlkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet HÀmta den hÀr!
Hos Campobet fÄr du ett gratisspel upp till 120 kr - HÀmta den hÀr!
VÀlj mellan tvÄ bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sÀtt in 100 kr och fÄ 500 kr - HÀmtas hÀr!
Hos betsson fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!
Hos betsafe fÄr du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - HÀmta den hÀr!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rÀttigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se Àr en oberoende webbsida och Àr inte ansluten till nÄgon spelsajt. VÄrt primÀra mÄl Àr att tillsammans med vÄra
anvÀndare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tÀvlingar, bloggar och
dagliga diskussioner pÄ speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
ÅldersgrĂ€ns 18+ Regler & villkor gĂ€ller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se