Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 17


Spela!
Datum: Lördag 2017-04-29 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: R 11-0-729 (11)
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Den här veckan tippar vi ett stort R system i R 11-0-729 då det är många ovissa matcher på kupongen. Ni som tog rygg förra veckan så gick de 4 säkra matcherna in på vårt R 9-0-243 system. Följande 4 matcher tog vi ut då på kupongen.

Bournemouth – Swansea (1), resultat 4-0
Swansea – Stoke (1), resultat 2-0
Brentford – QPR (1), resultat 3-1
Sheffield Wednesday – Derby (1), resultat 2-1


R 11-0-729 (11)

Den här veckan tippar vi ett stort r system som innehåller hela 11 helgarderingar. De 11 garderingarna går helt klart åt då veckans stryktipskupong minst sagt ser svårtippad ut. R systemet kostar 729 kr och är man ett kompisgäng så kan det här systemet vara vettigt där man t.ex spelar för 100 kr var varje vecka. Har man då ett rullande schema på vem som tar ut raden så krävs det inte så mycket av var och en. I och med att man endast behöver hitta 2 säkra matcher så går stryktipset relativt snabbt att tippa. Det gör att alla kan vara delaktiga även om det är några i kompisgänget som inte är lika insatta när det gäller tipset. R 11-0-729 erbjuder 11 rättsgaranti så får man in de 2 säkra matcherna har man minst 11 rätt med chans på 13.

Våra 2 säkra matcher

Stryktipskupongen ser rejält svår ut den här veckan. Väldigt många ovissa matcher som kan sluta hur som helst. När vi granskat kupongen och lusläst om lagen så har vi fastna för två lag.

Fulham:

Brentford har bra form där man endast förlorat 1 av de 7 senaste matcherna. Laget har hamnat på övre halvan av tabellen men har ingenting att spela för. Man kan inte nå kval och det blir svårt att hålla den sista motivationen uppe resterande matcher. Nu möter man ett Fulham i kanonform som dessutom spelar för en playoff plats till Premier League. Fulham har 4 raka segrar där man bland annat slog Huddersfield med 1-4 borta senast. Det var onekligen en intressant match då Huddersfield ligger på en 3:e plats i tabellen. Lagen kan nämligen komma att mötas i en playoff match där alltså Fulham redan nu skaffat sig ett psykologiskt övertag. Fulham har 3 poäng ner till jagande Leeds och har alltså allt att spela för. Formen och tabelläget gör att vi spikar hemmalaget på Craven Cottage.

Reading:

Reading som tränas av Jaap Stam behöver 1 poäng på de två avslutande omgångarna för att klara en playoff plats. Hemma har man 7 vinster och 2 oavgjorda matcher på de 9 senaste och är otroligt starka. Wigan som också är i poängbehov (Men i den nedre delen av tabellen) har förlorat 5 av de 6 senaste på bortaplan. Reading låg under med 3-0 borta senast mot Nottingham innan laget vaknade. 2 mål av lagets skyttekung
Yann Kermorgant räckte inte för poäng. Fransmannen har gjort 16 mål hittills den här säsongen och är starkt bidragande till Readings tabellplacering. Laget lär vara revanchsuget nu och vi tror inte att Wigan kommer räcka till. Vi spikar ettan.

Tipset i övrigt:

Som vi redan nämnt så är det riktigt svårtippat den här veckan. Southampton såg bra ut inledningsvis mot Chelsea senast men mattades något efter hand. Har en bra chans mot Hull men vi helgarderar då bortagänget slåss för sin existens.

West Ham såg riktigt bra ut hemma mot Everton senast. 22 % på en 2:a borta mot Stoke måste streckas. Den matchen kan sluta lite hur som helst.

QPR och Nottingham är båda indragna i bottenstriden. Båda lagen är dock i ett sådant läge där kryss kan vara gynnsamt för båda lagen. 1 poäng kan göra att båda lagen klarar sig kvar och därför måste krysset tas med på kupongen.

AFC Eskilstuna har kryssat en del inledningsvis och kommer säkerligen göra det svårt för Hammarby som kommer tvingas till att föra spelet på sin hemmaplan. Pressen ligger helt klart på Bajen och här är det lite skrällvarning som hänger i luften.

Såhär ser vårt R 11-0-729 stryktipsförslag ut i sin helhet: Stryktipset-i-sin-helhet


Kommentarer om stryktipsförslaget:

-Systemet heter R 11-0-729 och erbjuder 11 rättsgaranti.

-Veckans säkraste match anser vi att Reading är hemma mot Wigan

-Skrällen tror vi att AFC Eskilstuna, Nottingham eller West Ham kan stå för.

-13 miljoner väntar i jackpot

-Löningshelg vilket lär ge en ökad omsättning. Fin utdelning att vänta!

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se