Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Speltips svensk innebandy 25/3


Spela!
Datum: Lördag 2017-03-25 15:30
Land: Sverige
Liga: Kval till SSL/Allsvenskan
Spel: Jönköping & Åby IBK
Odds: 1.57 & 1.64
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Det är kvaldags och jag tro mig ha hittat två spel som jag tycker är väldigt fina!

Det är ifrån Sverige och kvalomgång 2 upp till världens bästa liga SSL. Det är Jönköping IK som tar emot Djurgården IF i match 1

Jönköping som vann alla matcher förutom två under den gångna säsongen (1 SD torsk) och en målskillnad på 223:91. Ja siffrorna klarar sitt tydliga språk att detta laget är bra. Men vad är det som gör detta lag så himla överlägset? Jo det är en mix av rutinerade spelare och unga talanger från egna leden. Men det som är den största faktorn är hjärtat exakt alla spelare och folk runtomkring laget har för både förening men också för den satsningen man gör för att nå SSL. Man har helt enkelt fått ihop alla bitar och om ingenting konstigt händer så tar man denna serie med 2-0 i matcher och nästa säsong spelar man i SSL.

Man möter ett Djurgården som sitter på en fin trupp men samtidigt slåss med stora ekonomiska problem och lite interna problem som bland annat obetalda spelarlöner. Djurgården som haft en knackig säsong men som tillslut tog sig i kragen och fixade den där andra platsen i serie som innebar kval. Hade man slutat på tredje respektive fjärdeplats så hade man med stor möjlighet redan kunnat ryka i kval omgång 1. Nu mötte man ett Strängnäs som är ett bra lag och framförallt har en otroligt spets men tyvärr inte håller hela vägen på fullt manskap. Det ska sägas att man tog en match och hade bra chans i den tredje och avgörande matchen men där DIF drog det längsta strået.

Vi har alltså ett Jönköping som har en väl fungerade förening där alla tror på detta lag och där varenda person som är involverad i laget tror på detta. På andra sidan står ett sargat Djurgården som har det dåligt ställt i föreningen till och kommer att åka ner till Idrottens hus och få känna hur det är att vara underdogs. Jönköping går helt klart in som favoriter i denna match och kommer att vinna denna bäst av tre utan några som helst problem. Att vi får @1.57 på hemmavinst hos Bet365 ser jag som väldigt bra!



Mitt andra spel är ifrån kvalomgång 2 i det allsvenska kvalet och matchen ÅBY IBK – FBI Tullinge match 1

Åby som vann serie relativt enkelt och som även slog ut mitt lag Linköping i omgång 1 av detta kval med 2-0 i matcher. Det är ett lag med mängder av rutin i bland annat Jonatan Pegler & Mathias Petterson som var med Linköping IBK och spelade SM-Final förra året. Dessa två tillsammans med Christoffer Eriksson & Jimmy bagge är dem som ska göra det offensivt för Åby. T.ex. Så placerar man sig på följande i poängligan:

Jimmy bagge 61P på 20 matcher
Mathias Petterson 57p på 22 matcher
Christoffer Ericsson på 22 matcher
Pegler som missade en del av säsongen på grund av skada spelade endast 15 seriematcher men slutade ändå på en sjätte plats i poängligan med 47 poäng.

Snacka om att man har killar som kan leverera framåt och kollar man i kvalomgång 1 så var det just dessa killar som levererade.

I det defensiva har man en otrolig bra målvakt men framförallt Marcus Boman & Anton Eriksson som är stora och starka backar och som gör enormt mycket skitjobb så att dessa offensiva stjärnor kan glänsa. Ta allt detta plus lite ungdomar från egna led så kan man se att det finns mycket bra kvalitéer i detta lag och man är alldeles för bra för Divison 1 i nuläget.



Tullinge IBF då. Laget som går som tåget i serien år efter år men när man väl kommer fram till kvalspelet så är det något som inte stämmer. Tullinge är ett top lag i Divsion 1 men man skulle aldrig klara av att spela i allsvenskan och man tar mycket av sina poäng på hemmaplan då man spelar i en extremt liten och speciell hall. Jag tror att man även denna gång inte kommer att räcka till då både spetsen och bredden är för dålig. Man har även ett underläge mentalt då Åby inte bara kom före i serien utan också tagit 2/2 segrar under säsongen.



Ett Åby med mentalt övertag, Bättre spets både offensivt & defensiv plus en otroligt bra publik som kommer göra allt i sin makt för att skrika sitt lag vidare. Nej Tullinge ska inte orka stå emot i 60 minuter i kvalmatch nummer 1. Exakt alla jag pratat med tror på Åby i denna matchserie och jag själv tror starkt på en 2-0 i matcher här. Får vi då @1.64 så har jag svårt att stå emot



Spel är alltså följande:

Lördag 25/3 Innebandy

kval till SSL

Jönköping att slå Djurgården @1.57 3u Bet365

Kval till Allsvenskan:

Åby IBK att slå FBI Tullinge @1.64 3u Nordicbet


-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Oddsfamiljen.se


Oddsfamiljen
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se