Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 12/2


Spela!
Datum: Söndag 2017-02-12 15:00
Land: Europa
Liga: Europatipset
Spel: 128 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik för alla tretton matcher.

Det är en ganska rolig omgång, inga större toppmatcher men mycket vissa jämna möten med bra spelvärde på. Vissa favoriter kommer att vinna och det är bara att spika de tre största favoriterna på kupongen. Men sen kan det vara värt att ta med några tecken under 20% som roliga miljondrag.
Spikarna på dagens kupong är Juventus, Atalanta, Sampdoria och Saint Etienne. Skrällagen skulle kunna vara Las Palmas, Chievo, Rennes och Nantes.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 128 raders med sju halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. Swansea – Leicester 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Swansea har tre vinster och tre förluster på de sex senaste. Leicester har en vinst och fyra förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Swansea har två vinster och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Leicester har en vinst och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Swansea 17, 6 3 15, 29-54 21 poäng. Leicester 16, 5 6 13, 24-41 21 poäng.

Inbördes möten: Leicester har fyrar raka vinster och på de tio senaste mötena så har Swansea tre vinster och Leicester har sju vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Swansea har ordinarie mittfältarna Ki och Montero borta och frågetecken för mittfältaren Brito. Leicester har anfallaren Ulloa borta och frågetecken för anfallaren Slimani.

Båda lagen ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket med 21 poäng var. Swansea känns lite hetare ut för stunden, men Leicester är det bättre laget i grunden. Så länge Leicester är kvar i Champions League så kommer fokusen vara där. Swansea till 44% är omgångens bästa värdespik.

2. Atletico Madrid – Celta Vigo 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Atletico har en vinst och en förlust på de sex senaste. Celta har två vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Atletico har tre vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Celta har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Atletico 4, 11 6 4, 36-16 39 poäng. Celta 10, 9 3 8, 31-33 30 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Atletico tre vinster och Celta har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Atletico har ordnarie backen Godin, förstemålvakten Oblak, mittfältaren Tiago och två reserver borta. Celta har målvakten Blanco och en reserv borta.

Två slitna lag som åkte ur cupen i veckan. Inget av lagen har någon toppform för tillfället och det gör att hemmaplans fördelen blir avgörande här. Men att Atletico ska vara streckade till 82% är lite väl galet, den som vill gardera ska ta med krysset till underbara 13%.

3. Leganes – Spoting Gijon 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Leganes har sex raka utan vinst. Gijon har sex rka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Leganes har fem raka utan vinst, 5 senaste borta matcherna: Gijon har fem raka utan vinst.

Liga placering: Leganes 17, 4 6 11, 15-35 18 poäng. Gijon 18, 3 4 14, 22-43 13 poäng.

Inbördes möten: Gijon har elva raka utan förlust.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Leganes har målvakten Serantes, ordinarie mittfältarna Ramos och Timor och två reserver borta. Gijon har backaran Douglas, Babin och Lora, ordinarie mittfältaren Rodriguez och ordinarie anfallaren Viguera borta.

Två bottenlag där Leganes sitter i förarsätet, Leganes kan nästan skjuta ner Gijon till Segunda Division vid vinst. Båda lagen har inte vunnit på länge och det känns som en 0-0 match. Gijon brukar trivas mot Leganes och kan få med sig minst en poäng här. Den som har råd helgarderar!

4. Las Palmas – Sevilla 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Las Palmas har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Sevilla har tre vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Las Palmas har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Sevilla har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Las Palmas 11, 7 7 7, 31-32 28 poäng. Sevilla 3, 13 4 4, 43-28 43 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen två vinster var. Sevilla har aldrig vunnit på bortaplan mot Las Palmas under modern tid.

Skador/Avstängningar/frånvaro: LasPalmas har ordinarie backarna Michel, Lopes och Garcia, ordinarie mittfältaren Momo och två reserver borta. Sevilla har ordinarie backen Escudero och tre reserver borta.

Las Palmas är obesegrade på hemmaplan i ligan och Sevilla är ett av ligans bästa bortalag. Det kommer att bli åka av här och laget som gör mest mål vinner matchen. En öppen match och det gör att värdet finns på ettan till 22%. Den som har råd helgarderar.

5. Cagliari – Juventus 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Cagliari har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Juventus har fem raka vinster.

5 senaste hemma matcherna: Caglari har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Juventus har fem raka vinster.

Liga placering: Cagliari 14, 8 3 12, 32-48 27 poäng. Juventus 1, 19 0 4, 47-16 57 poäng.

Inbördes möten: Juventus har tretton raka utan förlust.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Cagliari har backen Ceppitelli och mittfältaren Pedro avstängda, ordinarie mittfältaren Padoin, ordinarie anfallarna Farias och Melchiorri och en reserv borta och frågetecken för anfallaren Ibarbo. Juventus har de viktiga backarna Barzagli och Cheíellini och mittfältaren Marschisio och en reserv borta.

Det finns en ytterst liten chans att hemmastarka Cagliari kan få med sig en poäng här, men då måste Juventus underprestera något enormt. Juventus ser som vanligt väldigt starka ut och även defensiven är super just nu. Det är ca 93% chans att Juventus vinner här.

6. Palermo – Atalanta 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Palermo har en vinst och tre förluster på de sex senaste. Atalanta har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Palermo har en vinst och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Atalanta har en vinst och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Palermo 18, 3 5 15, 19-42 14 poäng. Atalanta 5, 13 3 7, 36-25 42 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Palermo en vinst och Atalanta har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Palermo har tre reserver borta. Atalanta har tre reserver borta.

Ett Palermo som kan ha vaknat för sent, måste gå för fullt här och det kan straffa sig mot ett kontringsstarkt Atalanta. Atalanta är på väg att göra sin bästa säsong på länge och har just nu den sista Europaplatsen. Atalanta är en bra favorit till 55%.

7. Sampdoria – Bologna 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sampdoria har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Bologna har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Sampdoria har två vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Bologna har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Sampdoria 10, 8 6 9, 26-29 30 poäng. Bologna 13, 7 6 10, 22-34 27 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Sampdoria en vinst och Bologna har tre vinster. Sampdoria har nio raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sampdoria har ordinarie backen och fyra reserver borta. Bologna har målvakten Mirante och en reserv borta.

Två mittenlag som inte har så mycket att spela för längre, i alla fall inte Bologna. Sampdoria har tolv poäng upp till en Europaplats och måste vinna de hemmamatcher som är kvar och ta någon bortapoäng också för att åtminstone ha lite motivation kvar. Bologna trivs inte alls borta mot Sampdoria och ettan till 73% är ok, men värdet finns på krysset till 19%.

8. Sassuolo – Chievo 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sassuolo har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Chievo har en vinst och fyra förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Sassuolo har en vinst och tre förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Chievo har två vinster och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: Sassuolo 15, 8 3 12, 32-37 27 poäng. Chievo 11, 8 5 10, 22-30 29 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Sassuolo två vinster och Chievo har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sassuolo har ordinarie backen Lirola, ordinarie mittfältarna Magnanelli, Biondini och viktiga anfallaren Defrel borta. Chievo har backen Cesar avstängd, viktiga backen Dainelli och viktiga mittfältaren Castro borta.

Två lag som ryckt upp sig efter en sämre period och båda lagen har nu lämnat bottenstriden. Det är två jämna lag som antingen vinner eller förlorar sina matcher. Ett helt öppet möte och det gör att tvåan till 13% är rena guldgruvan.

9. Freiburg – Köln 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Freiburg har en vinst och fyra förluster på de sex senaste. Köln har tre vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Freiburg har två vinster och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Köln har två vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Freiburg 8, 8 2 9, 24-33 26 poäng. Köln 7, 8 8 3, 28-16 32 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Freiburg fyra vinster och Köln har två vinster. Freiburg har fyra raka vinster och elva raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Freiburg har ordinarie backen Stenzel och två reserver borta. Köln har målvakten Horn, ordinarie mittfältarna Lehmann och Risse och en reserv borta och frågetecken för viktiga backen Hector och viktiga anfallaren Rudnevs.

Båda lagen jagar en Europaplats där Köln är fyra poäng före Freiburg, så detta möte är väldigt viktig för båda lagen. Freiburg måste helst vinna och Köln kan vara nöjda med en poäng här. Freiburg har Köln som favoritmotståndare på hemmaplan och ettan kan vara en tänkbar spik till 41%, men krysset måste bara med på de större systemen.

10. Wolfsburg – Hoffenheim x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Wolfsburg har en vinst och fyra förluster på de sex senaste. Hoffenheim har fem vinster och en förlust på de sex senast.

5 senaste hemma matcherna: Wolfsburg har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Hoffenheim har en vinst och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Wolfsburg 14, 5 4 10, 17-27 19 poäng. Hoffenheim 5, 8 10 1, 35-19 34 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen två vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Wolfsburg har viktiga backen Bruma avstängd, fem reserver borta och frågetecken för mittfältaren Guilavogui. Hoffenheim har skyttekungen Wagner avstängd, ordinarie backen Toljan, ordinarie mittfältaren Rupp och två reserver borta.

Wolfsburg är nog ligans största gåta denna säsong och laget fortfarande indraget i bottenstriden, men vinst här och laget rycker ifrån med sex poäng. Hoffenheim kan ta tillbaka sin tredjeplats vid vinst här, men saknar sin skyttekung och det är ett klart minus. Wolfsburg är ligans sämsta hemmalag och Hoffenheim är ligans tredje bästa bortalag med bara en förlust hittills. Hoffenheim ska vara favoriter och värdet finns på krysset till 29%.

11. Rennes – Nice x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Rennes har sex raka utan vinst. Nice har två vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Rennes har en vinst och tre förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Nice har fem raka utan vinst.

Liga placering: Rennes 8, 8 8 8, 23-27 32 poäng. Nice 2, 15 7 2, 39-18 52 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Rennes två vinster och Nice har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Rennes har viktiga backen Baal avstängd, viktiga mittfältaren Gourcuff, ordinarie backen Mexer och en reserv borta och frågetecken för ordinarie backen Gnagnon. Nice har viktiga backen Pereira och en reserv borta och frågetecken för skyttekungen Balotelli.

Två lag som överraskat denna säsong, men Rennes har efter en väldigt stark höst/vinster säsong nu åtta raka utan vinst i ligan och Europadrömmen är snart helt borta. Nice fortsätter haka på PSG och Monaco i toppen, men har frågetecken för skyttekungen Balotelli. Rennes är svårslagna hemma, men Nice är väldigt effektiva på bortaplan och ska ha en stor chans att vinna här. X2 kan räcka väldigt långt. Streckprocenten sitter som de ska.

12. Saint Etienne – Lorient 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Etienne har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Lorient har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Etienne har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Lorient har två vinster och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: Etienne 5, 9 9 6, 26-19 36 poäng. Lorient 20, 6 4 14, 27-47 22 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har St. Etienne fem vinster och Lorient har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Etienne har ordinarie backen M´Bengue, de ordinarie anfallarna Beric, Söderlund och Tannane och viktiga mittfältaren Dabo borta och frågetecken för förstemålvakten Ruffier. Lorient har viktiga backen Ciani och ordinarie mittfältaren Mesloub och tre reserver borta.

Ett hemmastarkt Etienne mot ligans jumbo ska bara kunna sluta på ett sätt. Etienne behöver tre poäng för att komma ikapp Lyon på fjärdeplatsen och Lorient har fått hopp igen om ett nytt kontrakt, så båda lagen har full motivation. Men det är på hemmaplan Lorient tar sina flesta poäng och ska i normala fall vara chanslösa här. Etienne är en bra favorit, lite för högt med 82% så värdet finns på tvåan till 6% för den som har råd att lyxgardera.

13. Nantes – Marseille 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Nantes har fyra raka utan vinst och två vinster på de sex senaste. Marseille har tre vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Nantes har två vinster och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Marseille har två vinster och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: Nantes 15, 7 5 11, 15-31 26 poäng. Marseille 6, 10 6 8, 31-28 36 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Nantes en vinst och Marseille har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Nantes har viktiga mittfältaren Harit avstängd, ordinarie mittfältaren Iloki och viktiga anfallaren Bammou och en reserv borta. Marseille har ordinarie backen Hubocan, ordinarie anfallaren Njie och fem reserver borta.

Ett Nantes som kan lämna bottenstriden vid vinst här, men laget har stora problem med målskyttet och är ligans sämsta hemmalag. Marseille har värvat in lite nya spelare, bland annat den omtalade Payet som gjorde mål i sin debut. Marseille behöver vinna för att kunna utmana om en Europaplats, men laget har bara vunnit två bortamatcher i ligan denna säsong. Jag håller Nantes som favoriter här och ettan till 16% kan vara ett genidrag, men den som har råd helgarderar.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se