Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 6


Spela!
Datum: Lördag 2017-02-11 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: R 4-6-72
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Veckans stryktipsförslag bygger på R 4-6-72 och har 11 rättsgaranti. Förra veckan var vi bra med och fick till slut 1 11:a och 1 10:a på den svåra raden. Vi sprack endast på Crystal Palace som förlorade mot Sunderland hemma och Southampton som fick stryk av West Ham. Den här veckan har vi många garderingar att ta till då vi endast ska ta ut 3 säkra matcher på veckans stryktipsförslag. Udelningen på tipset gav drygt 700.000 kr på 13 rätt vilket får ses som bra.

R 4-6-72

Systemet som vi testar den här veckan heter R 4-6-72 och erbjuder 11 rättsgaranti. Endast 3 säkra matcher ska vi ta ut och resten garderas alltså med 4 hel och 6 halvgarderingar. Får vi 13 rätt på ramen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Här följer veckans 3 säkra matcher.

Match 2. Manchester United – Watford (2)

Manchester har fått vittring på lagen som slåss om en CL plats. Laget har börjat agera stabilt även om man kryssat en del sista tiden. Zlatan har fått vittring på att vinna skytteligan efter att ha gjort mål senast. Han har nu bara 1 mål upp till Evertons Lukaku som toppar på 16 mål. Watford ska absolut inte underskattas då man har 2 raka segrar där man slog Arsenal med 1-2 borta på Emirates för 2 omgångar sen. Man chockade Arsenal och tog en tidig 0-2 ledning. Därefter var det Gunners för hela slanten. I den andra halvleken radade Arsenal upp målchanser och närmre än en reducering kom man aldrig. Vi tror att United är varnade och inte kommer ta någonting för givet här. Hemma på Old Trafford är man numret för stora. Samarbetet mellan Zlatan och Pogba fungerar allt bättre. Lägg där till Mkhitaryan och Juan Mata som kreativa spelare framåt. En ung Rashford som springer på allt. Över 90 minuter så vinner United över Watford och sätter press på topp 4! Viktigt med seger framförallt då Liverpool och Tottenham möts i den här omgången. Säker etta!

Match 4. Stoke – Crystal Palace (1)

Aj aj aj.. Det ser mörkt ut för Crystal Palace. Helt ofattbart med den offensiv som finns i truppen. I den förra omgången hade man en av årets viktigaste matcher på agendan när man mötte Sunderland i ett bottenmöte. Hemmaplan och torsk med 0-4 var nog inte vad man hade räknat med. Nu ska man åka till ett kallt och blåsigt Britannia Stadium och stå emot ett tugnt spelande Stoke. För att vinna borta mot Stoke måste man visa moral, karaktär och vinnarskallar. Det är frågan om något av det finns i Palace just nu. Sam Allardyce har ett hästjobb framför sig om han ska lyckas rädda kvar londonklubben i högsta divisionen. Stoke känns för svåra att rå på i det här mötet och vi spikar ettan på Stryktipset. Säker etta!

Match 8. Brighton – Burton (1)

Efter några knackiga resultat för The Championsships överraskning den här säsongen så tror vi återigen på seger för Brighton. Laget ligger just nu på en andra plats 1 poäng efter Newcastle och krigar alltså om en direktplacering till Premier League. Ska man vara med hela vägen så bara måste man vinna det här mötet. Hemma är man ruskigt starka och har 8 vinster och 1 oavgjord på de 9 senaste matcherna. Glenn Murray och Anthony Knockaert har gjort 25 mål ihop den här säsongen för hemmalaget. De har orsakat stor oreda med sina löpningar för de flesta försvar och vi ser inte hur Burton ska lyckas stå emot i den här matchen. Ettan känns bra och det är så klart en lågoddsare om den går in. Vi får hoppas på att det skräller på annat håll istället. Säker etta!

Såhär ser vårt R 4-6-72 system och stryktipsförslag ut i sin helhet.

http://Svensktspel.nu/wp-content/uploads/2017/02/R-4-6-72.png

I övrigt tror vi att Liverpool trots dålig form efter nyår kan vinna över Tottenham. Tottenham har fått en del tunga skador i försvaret och hittar Liverpool bara tillbaka till sin rörliga offensiv med hög press så borde man kunna vinna. Mycket står på spel i det mötet. I övrigt ser det rätt så hemmabetonat ut överlag. Fin form på Everton som bör vinna alternativt få med sig minst 1 poäng borta mot Middlesbrough.

Kommentarer om tipset:

-R 4-6-72 med 11 rättsgaranti tippas på veckans stryktips

-Säkraste matchen tror vi att Brighton är hemma mot Burton

-Skrällen tror vi att Nottingham kan stå för borta mot Norwich

-Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan

-Gör Zlatan 2 mål så har han möjlighet att gå upp i skytteligaledning

Det var allt för den här veckan. Nu håller vi tummarna och hoppas på lite tur. Önskar alla en trevlig Lördagseftermiddag och kommentera gärna om ni har ett streck på kupongen som ni tror lite extra på!

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se