Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 5/2


Spela!
Datum: Söndag 2017-02-05 15:00
Land: Europa
Liga: Europatipset
Spel: 288 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik för alla tretton matcher.

Det är en blandad kupong med några stora favoriter och det gör att om de vinner så blir det låg utdelning igen, så vi får hoppas det skräller till i minst två av dessa matcher. Sen finns det flera lag som gått segerlösa i flera matcher i rad och några av dessa lag kommer att bryta sin negativa trend.
Spikarna på dagens kupong är Manchester United, Juventus, Nantes och Frankfurt. Skrällagen skulle kunna vara Celta, Alavés, Udinese och Empoli.
Tänk på att flera lag har värvat/sålt spelare och har ändrat i sina startelvor.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 288 raders med två helgardering och fem halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. Leicester – Manchester United 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Leicester har fyra raka utan vinst och en vinst på de sex senaste. Man United har två vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Leicester har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Man United har tre vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Leicester 16, 5 6 12, 24-38 21 poäng. Man United 6, 11 9 3, 33-21 42 poäng.

Inbördes möten: Man United har fem raka utan förlust och Leicester har en vinst på de sjutton senaste mötena.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Leicester har anfallarna Slimani och Ulloa borta. Man United har backarna Wilson och Jones borta.

Ett Leicester som vid förlust här bara är två poäng ner till nedflyttning. Formen är iskall, spelarna underpresterar och Ranieri står handfallen, det är som om hela klubben väntar på att Champions League drar igång igen. Man United kan vid vinst komma närmare en Champions League plats, men laget spelar alldeles för mycket oavgjort och har fruktansvärt svårt att avgöra sina matcher. Tre raka kryss i ligan. Tvåan är ändå en bra spik till 61%, men krysset måste med på de större systemen.

2. Celta vigo – Real Madrid x 2 (matchen är uppskjuten)

Aktuell form 6 senaste matcherna: Celta har tre vinster och en förlust på de sex senaste. Real har två vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Celta har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Real har en vinst och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Celta 8, 9 3 8, 31-33 30 poäng. Real 1, 14 4 1, 51-17 46 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Celta en vinst och Real har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Celta har målvakten Blanco, mittfältaren Orellana och anfallaren Beauvue och frågetecken för anfallaren Rossi. Real har mittfältaren Kroos avstängd och skador på mittfältaren Modric, backarna Marcelo, Carvajal och anfallaren Bale och frågetecken för mittfältaren Rodriguez och backen Pepe.

Ett Celta som blandar och ger, slog ut Real i cupen senast och fick 0-0 mot Alavés i cupen i veckan. Är starka hemma och spelar i stort sett aldrig oavgjort på hemmaplan i ligan. Real är taggade att visa Celta vilket lag som är bäst egentligen, men lider fortfarande av många skador på viktiga spelare och är ingen bra spik till 70%. Matchen är uppskjuten och kan spelas på måndag istället, mer info kommer senare!

3. Sporting Gijon – Alavés 1 x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Gijon har sex raka utan vinst och två vinster på de sex senaste. Alavés har fem raka utan förlust, fyra raka kryss, tre raka 0-0 matcher.

5 senaste hemma matcherna: Gijon har en vinst och fyra förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Alavés har en vinst och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Gijon 18, 3 4 13, 20-39 13 poäng. Alavés 12, 5 9 6, 17-20 24 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Gijon två vinster och Alavés har en vinst. På de sex senaste så har tre matcher slutat 0-0.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Gijon har backarna Douglas och Meré och mittfältarna Ait-Atmane och Cases borta och frågetecken för Babin. Alavés har backarna Garcia och Galilea borta.

Gijon vet knappt hur det känns att vinna en match och sparkade sin tränare för två veckor sedan och har värvat in några nya spelare som är tänkta för startelvan. Alavés är svårslagna och har spelat flest oavgjorda av alla i ligan. Laget är ett av ligans sämsta offensiva lag, men kompenserar det med att vara ett av ligans bästa defensiva lag. Luktar 0-0 åter igen. Värdet finns helt klart på krysset till 30% och tvåan till 19%.

4. Chievo – Udinese 1 x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Chievo vann senast, innan hade laget fem raka förluster. Udinese vann senast, innan hade laget fyra raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Chievo har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Udinese har en vinst och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Chievo 11, 8 4 10, 22-30 28 poäng. Udinese 10, 8 4 10, 27-29 28 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Chievo en vinst och Udinese har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Chievo har viktiga backen Cacciatore avstängd och skador på ordinarie mittfältaren Castro och anfallaren Pellissier och backen Frey. Udinese har de ordinarie mittfältarna Kums och Aygemang-Badu och två reserver borta och frågetecken för mittfältarna Faraoni och Widmer.

Båda lagen fick äntligen vinna senast och det var Udinese som gjorde det välförtjänt medan Chiveo hade mycket tur på vägen. Båda lagen är mittenlag som har i stort sett ligasäsongen över, tolv poäng upp till en Europaplats och femton poäng ner till strecket. Det mesta talar för en jämn match, men inget av laget spelar oavgjort särskilt ofta och det blir nog en uddamålsseger för något av lagen. Värdet finns klart på tvåan till 23%.

5. Empoli – Torino 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Empoli har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Torino har fem raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Empoli har tre raka vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Torino har fem raka utan vinst.

Liga placering: Empoli 17, 5 6 11, 13-30 21 poäng. Torino 9, 8 7 7, 39-32 31 poäng.

Inbördes möten: Empoli har sex raka utan förlust, fyra vinster och två oavgjorda. Alla vinster med uddamålet!

Skador/Avstängningar/frånvaro: Empoli har backarna Laurini, Barba och Zambelli borta. Torino har ordinarie backen Zappacosta, mittfältaren Acquah och tre reservbackar borta och frågetecken för viktiga mittfältaren Obi.

Ett Empoli som spelat upp sig och kan snart börja fira ett nytt kontrakt, men laget behöver minst nio poäng till och kommer att vara super motiverade hemma mot formsvaga Torino och laget får även tillbaka en del viktiga spelare till detta möte. Ett Torino som är ett klart bättre lag i grunden men har tappat allt de senaste månaderna och är ett av ligans sämst bortalag. Det är helt fel favorit här och ettan spikas till underbara 23%.

6. Genoa – Sassuolo 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Genoa har sex raka utan vinst. Sassuolo har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Genoa har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Sassuolo har en vinst och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: Genoa 15, 6 7 9, 27-32 25 poäng. Sassuolo 16, 7 3 12, 31-37 24 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Genoa två vinster och Sassuolo har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Genoa har förstemålvakten Perin, ordinarie mittfältarna Rigoni och Veloso och tre reserver borta och frågetecken för mittfältaren Cofie. Sassuolo har viktiga backen Lirola och ordinarie mittfältarna Magnanelli och Biondini och en reserv borta.

Ett Genoa i kris med åtta raka utan vinst. Laget har värvat in några bra spelare och den offensiva mittfältaren Taraabt gjorde succé direkt och kan nya nyckeln för Genoas offensiv, även mittfältaren Liljemark gjorde en stark debut, laget kan vara på väg att vända trenden och är väldigt svårslagna hemma. Sassuolo är farligt nära nedflyttningsstrecket och är ett av ligans sämsta bortalag, men laget gör ofta mål i sina matcher och kan med lite flyt få med sig en poäng här. Genoa är en ok spik, men värdet finns på tvåan till 15%.

7. Juventus – Inter 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Juventus har fem vinster och en förlust på de sex senaste. Inter förlorade senast, innan hade laget fem raka vinster.

5 senaste hemma matcherna: Juventus har fyra raka vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Inter har tre raka vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Juventus 1, 17 0 4, 44-16 51 poäng. Inter 4, 13 3 6, 37-23 42 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Juventus tre vinster och Inter har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Juventus har mittfältaren Lemina och backen Benatia borta och frågetecken för backen Barzagli. Inter har en skadefri trupp.

Ett Juventus som har ett järngrepp om förstaplatsen och laget fortsätter att vinna sina matcher med uddamålet oftast. Laget har ännu inte spelat oavgjort i ligan. Laget förlorade vårmötet mot Inter senast och retar laget enormt. Ett Inter som var ganska uträknade ett tag har nu sju raka vinster i ligan och vet hur man besegrar detta mästarlag. Men Juventus har vunnit alla sina elva matcher i ligan på hemmaplan och inte mycket talar för att den spricker. Ettan är en bra spik till 73%, men värdet finns på krysset till 18%.

8. Palermo – Crotone 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Palermo har fem raka utan vinst. Crotone har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Palermo har fem raka utan vinst 5 senaste borta matcherna: Crotone har fem raka utan vinst.

Liga placering: Palermo 19, 2 5 15, 18-42 11 poäng. Crotone 18, 3 4 14, 20-37 13 poäng.

Inbördes möten: Palermo har fem raka utan förlust, två vinster och tre oavgjorda.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Palermo har de ordinarie backarna Gonzaléz och Goldaniga avstängda och tre reserver skadade. Crotone har två reserver borta.

Två bottenlag som kommer med största sannolikhet att åka ur Serie A och detta möte är mer än en sexpoängsmatch. Båda lagen har agerat på transfermarknaden och båda algen har förstärkt offensiven. Palermo har sina ordinarie mittbackar borta och kommer att få det tufft att hålla ihop defensiven. Men det kanske inte gör så mycket då Crotone går mållösa i ca varannan match. Crotone är det enda laget i ligan som ännu inte vunnit på bortaplan. Palermo ska vara favoriter, men värdet finns på x2.

9. Augsburg – Werder Bremen 1 x 63 37 0

Aktuell form 6 senaste matcherna: Augsburg har två vinster och en förlust på de sex senaste. Bremen har sex raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Augsburg har en vinst och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Bremen har två vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Augsburg 12, 5 6 7, 15-20 21 poäng. Bremen 15, 4 4 10, 22-38 16 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Augsburg fyra vinster och Bremen har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Augsburg har fyra reserver borta. Bremen har målvakten Drobny och backen Garcia avstängda och ordinarie backen Moisander, de ordinarie mittfältarna Grillitsch och Hajrovic och fyra reserver borta och frågetecken för anfallaren Pizarro..

Båda lagen slåss om att undvika att hamna under strecket. Augsburg är inte direkt så bra på hemmaplan och laget har gjort sju mål på de tio senaste hemmamatcherna och har vunnit två av dessa. Bremen verkar vara lite på gång, men har stora problem med spelare som saknas och är usla i bortaspelet. Det mesta talar för en jämn match och det kanske är dags att lagen spelar oavgjort mot varandra som de sällan brukar göra. 1x blir som en helgardering här och värdet finns på krysset till 26%.

10. E. Frankfurt – Darmstadt 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Frankfurt har två vinster och två förluster på de sex senaste. Darmstadt har två vinster och tre förluster på de sex senast.

5 senaste hemma matcherna: Frankfurt har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Darmstadt har fem raka förluster.

Liga placering: Frankfurt 3, 9 5 4, 23-15 32 poäng. Darmstadt 18, 2 3 13, 12-36 9 poäng.

Inbördes möten: Lagen har mötts tre gånger, en vinst för Frankfurt och två vinster för Darmstadt.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Frankfurt har de ordinarie mittfältarna Fabian och Huszti och sex reserver borta. Darmstadt har en reserv borta.

Ett Frankfurt som jagar en Europaplats och är obesegrade på hemmaplan i ligan. Det som brukar ställa till det för laget är offensiven, att göra mål. Darmstadt är på väg att åka ur Bundesliga och har sju poäng upp till säker mark, men laget har inte vunnit i ligan sen oktober och har förlorat alla åtta bortamatcher i ligan. Inte mycket talar för ett trendbrott här. Ettan till 85% är bra, men är lite för högt och värdet finns på krysset till 10%.

11. Nantes – Nancy 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Nantes har två vinster och tre förlust på de sex senaste. Nancy har tre raka förluster och tre vinster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Nantes har tre vinster och två förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Nancy har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Nantes 12, 7 5 10, 15-29 26 poäng. Nancy 14, 6 6 9, 16-25 24 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Nantes en vinst och Nancy har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Nantes har en reserv borta och frågetecken för fyra viktiga spelare, målvakten Riou, backen Djidji, mittfältaren Iloki och anfallaren Bammou. Nancy har viktiga backen Badila, de ordinarie mittfältarna Pedretti, Puyo och Bennasser och en reserv borta.

Två lag som har problem med målskyttet och båda lagen är precis ovanför nedflyttningsstrecket. Men det är bara Nantes som har förstärkt offensiven med nya spelare och frågan är om det får någon effekt direkt. Nantes är ligans sämsta hemmalag. Nancy är ur form och har bara en vinst på bortaplan i ligan och laget har blivit nollade i sex av de tio senaste bortamatcherna. Ettan är omgångens bästa värdespik till 54%.

12. St. Etienne – Lyon 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Etienne har tre vinster och en förlust på de sex senaste. Lyon har tre vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Etienne har två vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Lyon har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Etienne 5, 8 9 5, 24-18 33 poäng. Lyon 4, 12 1 8, 40-25 37 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har St. Etienne tre vinster och Lyon har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Etienne har förstemålvakten Ruffier, ordinarie backen M´Bengue, de ordinarie anfallarna Beric, Söderlund, Saivet och Tannane borta och frågetecken för viktiga mittfältaren Pajot. Lyon har backarna Diakhaby och N´Koulou borta.

Ett stekhett derby som oftast slutar med hemmaseger. Båda lagen ligger i toppen och slåss om den sista Europaplatsen. Etienne är det lag som måste vinna här och är ruskigt svårslagna på hemmaplan och räkna med ett heltaggat Etienne. Lyon kan backa hem lite och gå på sina sylvassa kontringar och laget brukar antingen vinna eller förlora på bortaplan. Lyon ska vara favoriter och kan vara en trolig spik till 38%. Öppen match som helst ska helgarderas.

13. Toulouse – Angers 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Toulouse har sex raka utan vinst. Angers har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Toulouse har en vinst och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Angers har en vinst och fyra förluster på de fem senaste.

Liga placering: Toulouse 10, 7 5 10, 22-26 26 poäng. Angers 17, 6 5 11, 19-28 23 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Toulouse två vinster och Angers har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Toulouse har viktiga mittfältaren Somalia avstängd och ordinarie backen Yago och tre reservbackar borta. Angers har viktiga backen Andreu, ordinarie mittfältaren N´Doye, ordinarie anfallarna Diedhiou och Ekambi och tre reserver borta.

Ett formsvagt Toulouse som håller till i mitten och har snart inte så mycket att spela för och motivationen börjar redan att försvinna, 0-7 i målskillnad på de fyra senaste. Laget antingen vinner eller förlorar på hemmaplan. Angers är ett bottenlag som vaknat till liv och har full motivation nu och även fått lite självförtroende. Laget vinner sällan på bortaplan och kan vara nöja med att få med sig ett kryss här. Ettan är ok till 62%, men värdet finns helt klart på krysset till 25%.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se