Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 22/1


Spela!
Datum: Söndag 2017-01-22 15:00
Land: Europa
Liga: Europatipset
Spel: se i spel
Odds: 128 raders system
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik för alla tretton matcher.

Det är en ojämn kupong med många stora favoriter och tyvärr så talar det mesta för favoritvinster och låg utdelning.
Spikarna på dagens kupong är Arsenal, Chelsea och Betis. Skrällagen skulle kunna vara Bilbao, Bologna, Palermo och Pescara.
Tänk på att tyska ligan är tillbaka efter några veckors uppehåll och att flera lag har värvat/sålt spelare. De flesta hemmalagen ser ut att kunna vinna idag och jag räknar med minst 8 ettor på kupongen.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 128 raders med sju halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. Arsenal – Burnley 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Arsenal har fem raka utan förlust. Burnley har tre raka utan förlust och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Arsenal har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Burnley har tre raka utan förlust och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Arsenal 4, 13 5 3, 48-22 44 poäng. Burnley 12, 8 2 11, 23-31 26 poäng.

Inbördes möten: Arsenal har fem raka vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Arsenal har viktiga anfallaren Walcott och mittfältarna Cazorla och Elneny och två reserver borta. Burnley har reservbacken Long borta och frågetecken för de viktiga mittfältarna Gudmundsson och Artfield.

Ett Arsenal som gjort elva mål på de fyra senaste matcherna och jakten på Chelsea har inletts. Burnley är också i bra form och har till och med börjat ta poäng på bortaplan, men ska vara ganska chanslösa här och ettan till 88% är en bra spik.

2. Chelsea – Hull 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Chelsea har fem vinster och en förlust på de sex senaste. Hull har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Chelsea har fem raka vinster. 5 senaste borta matcherna: Hull har fem raka förluster.

Liga placering: Chelsea 1, 17 1 3, 45-15 52 poäng. Hull 19, 4 4 13, 20-45 16 poäng.

Inbördes möten: Chelsea har fem raka vinster och tio raka utan förlust.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Chelsea har frågetecken för skyttekungen Costa. Hull har åtta spelare borta och frågetecken för de viktiga mittfältarna Snodgrass och Meyler.

Toppen mot botten som borde sluta med en enkel vinst för Chelsea. Det finns absolut inget som talar för att Hull ska kunna ta poäng i detta möte. Ettan till 91% är bra och säker.

3. Athletic Bilbao – Atletico Madrid 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Bilbao har tre raka utan vinst och tre vinster på de sex senaste. Atletico har fem vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Bilbao har fem raka utan förlust, 5 senaste borta matcherna: Atletico har tre raka vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Bilbao 7, 8 4 6, 22-19 28 poäng. Atletico 4, 10 4 4, 32-14 34 poäng.

Inbördes möten: Atletico har åtta raka utan förlust.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Bilbao har viktiga backen anfallaren Aduriz och viktiga mittfältaren Benat avstängda och fem reserver skadade. Atletico har förstemålvakten Oblak och fem reserver borta.

Ett Bilbao som är fruktansvärt svårslagna på hemmaplan, men är det något lag som brukar vinna borta mot Bilbao så är det just Atletico Madrid. Atletico ska vara favoriter och har rätt streckprocent, men däremot så är 19% på ettan riktigt spelvärt.

4. Real Betis – Sporting Gijon 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Betis har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Gijon har fem raka förluster.

5 senaste hemma matcherna: Betis har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Gijon har fem raka förluster.

Liga placering: Betis 14, 6 3 9, 20-30 21 poäng. Gijon 18, 3 3 12, 19-37 12 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Betis tre vinster och Gijon har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Betis har viktiga backen Mandi, viktiga mittfältaren Gutiérrez och viktiga anfallaren Sanabria borta. Gijon har viktiga mittfältaren Álvarez avstängd och ordinarie backen Mere, ordinarie anfallarna Burgui och Castro och en reservanfallare skadade.

Betis är inte bra men på hemmaplan så är laget ytterst svårslagna och nu kommer ligans sämsta bortalag på besök. Betis får även tillbaka en del viktiga spelare och ettan till 70% är en av kupongens bästa värdespikar.

5. Real Sociedad – Celta Vigo 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sociedad har två vinster och två förluster på de sex senaste. Celta har sex raka vinster.

5 senaste hemma matcherna: Sociedad har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Celta har tre vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Sociedad 5, 10 2 6, 30-25 32 poäng. Celta 8, 8 3 7, 29-32 27 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Sociedad en vinst och Celta har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sociedad har viktiga mittfältaren Illarramendi avstängd och backarna Zaldúa, González och Martinez och två reserver borta. Celta har mittfältaren Orellana och anfallaren Beauvue borta.

Sociedad är ett stabilt hemmalag och som gör en riktigt bra säsong än så länge. Celta är i toppform och vann senast över Real Madrid i cupen. Men laget har bara en vinst på bortaplan i ligan och får det tufft att vinna här. Ettan till 47% är bra då den borde vara ca 15% högre. 1x blir som en helgardering här.

6. Atalanta – Sampdoria 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Atalanta har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Sampdoria har sex raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Atalanta har fyra vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Sampdoria har fem raka utan vinst.

Liga placering: Atalanta 7, 11 2 7, 32-24 35 poäng. Sampdoria 13, 6 6 8, 22-26 24 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Atalanta två vinster och Sampdoria har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Atalanta har viktiga mittfältaren Kessié, backen Konko och tre reserver borta. Sampdoria har de viktiga mittfältaran Álvarez och Barreto och backen Sala och tre reserver borta.

Atalanta har som väntat hamnat i en liten svacka, men på hemmaplan så vinner laget fortfarande. Sampdoria är fullständigt iskalla just nu och inte mycket stämmer på planen just nu. Ettan till 72% är en bra spik.

7. Bologna – Torino 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Bologna har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Torino har två vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Bologna har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Torino har fyra raka utan vinst.

Liga placering: Bologna 14, 6 5 8, 18-25 23 poäng. Torino 9, 8 6 6, 38-29 30 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Bologna en vinst och Torino har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Bologna har viktiga backen Torosidis, viktiga mittfältaren Taider och viktiga anfallaren Verdi och tre reserver borta. Torino har skyttekungen Belotti avstängd och viktiga backen Castán, mittfältaren Acquah och två reserver borta.

Bologna har lite defensiva problem inför detta möte och innan så hade laget stora svårigheter att göra mål. Torino är inne i en svag period och nu kommer man även sakna sin skyttekung Belotti som gjort 14 mål på 18 matcher. Det kan krävas en helgardering här, värdet finns på ettan till fina 26%, borde vara 35%.

8. Empoli – Udinese 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Empoli har två vinster och två förluster på de sex senaste. Udinese har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Empoli har två raka vinster och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Udinese har två vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Empoli 17, 4 6 10, 11-26 18 poäng. Udinese 11, 7 4 9, 25-27 25 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Empoli en vinst och Udinese har fyra vinster. Empoli har fem raka utan vinst på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Empoli har viktiga mittfältaren Dioussé avstängd och ordinarie backarna Barba och Zambelli borta. Udinese har ordinarie mittfältarna Widmer och Agyemang-Badu och två reserver borta.

Ett Empoli som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och har nu åtta poäng ner efter sina två raka vinster. Udinese blandar och ger och ser ut att bli ett mittenlag igen. Brukar trivas borta mot Empoli och är favoriter att vinna detta möte. Värdet finns på tvåan till 33%, annars så är det en helgarderingsmatch.

9. Palermo – Inter x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Palermo har tre raka utan vinst och en vinst på de sex senaste. Inter har sex raka vinster.

5 senaste hemma matcherna: Palermo har fem raka utan vinst. 5 senaste borta matcherna: Inter har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Palermo 18, 2 4 14, 17-40 10 poäng. Inter 6, 11 3 6, 33-23 36 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Palermo en vinst och Inter har två vinster. Palermo har fyra raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Palermo har ordinarie backarna Andelkovic och Rajkovic, anfallaren Sallai och en reserv borta. Inter har alla spelare till förfogande.

Palermo har nu åtta poäng upp till säker mark och laget behöver nu tre poäng i varje match och kommer att gå framåt på hemmaplan. Inter är i superform och börjar närma sig topplagen ovanför och kommer att gå för fullt här. Kan bli en svängig match och mycket mål. Palermo brukar trivas mot Inter på hemmaplan och krysset tas med till fina 18%.

10. Pescara – Sassuolo 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Pescara har sex raka utan vinst. Sassuolo har en vinst och fyra förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Pescara har fem raka utan vinst. 5 senaste borta matcherna: Sassuolo har fem raka utan vinst.

Liga placering: Pescara 20, 1 6 12, 15-36 9 poäng. Sassuolo 16, 6 3 11, 28-34 21 poäng.

Inbördes möten: Lagen har mötts sju gånger, tre vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Pescara har nio spelare borta, sex av dessa har varit ordinarie under säsongen. Fem av dessa är backar. Sassuolo har backen Gazzola och de ordianarie mittfältarna Magnanelli, Biondini och Missiroli borta.

Pescara har redan åkt ur Serie A, en vinst på nitton ligamatcher är bedrövligt facit. Laget har fortfarande inte vunnit på hemmaplan. Sassuolo gör en usel säsong om man jämför med lagets enorma prestation förra säsongen och laget är fortfarande med i bottenstriden och skulle Pescara mot all förmodan vinna detta möte så är det bara nio poäng i mellan. Värdet finns på ettan till 27% som borde ligga runt 33% och tvåan är också för lite streckad, borde vara ca 55%.

11. Bayer Leverkusen – Hertha Berlin 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Leverkusen har tre raka vinster och en förlust på de sex senaste. Hertha har tre raka vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Leverkusen har tre vinster och en förlust på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Hertha har tre vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Leverkusen 10, 6 3 7, 23-24 21 poäng. Hertha 5, 9 3 4, 24-16 30 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Leverkusen fem vinster och Hertha har en vinst. Leverkusen har fem raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Leverkusen har ordinarie anfallaren Volland och två reserver borta. Hertha har ordinarie backen Weiser, viktiga mittfältaren Allan, målkungen Kalou och två reserver borta och frågetecken för viktiga mittfältaren Lustenberger.

Det har varit uppehåll för dessa lag och det är nog Leverkusen som mått bäst av det och behöver en nytändning, för i grunden så är Leverkusen bättre än Hertha som gjort en kanon säsong hittills. Hertha har flera viktiga spelare borta och brukar inte trivas mot just Leverkusen, så ettan till 60% är helt ok. Värdet finns på krysset till 24%, som borde vara ca 30%.

12. Mainz – Köln 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Mainz har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Köln har fem raka utan förlust och en vinstpå de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Mainz har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Köln har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Mainz 11, 6 2 8, 26-30 20 poäng. Köln 7, 6 7 3, 21-15 25 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Mainz en vinst och Köln har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Mainz har viktiga anfallaren Córdoba avstängd och viktiga anfallaren Onisiwo och fyra reserver borta och frågetecken för ordinarie backen Balogun och ordinarie anfallaren Blasis. Köln har Målvakten Horn, de viktiga mittfältarna Risse och Lehmann och anfallaren Guirassy borta.

Ett offensivt starkt Mainz mot ligans starkaste defensiv. Det är två jämna lag som mötts, även om Köln har gjort en liten bättre säsong hittills. Men i grunden så är Mainz minst lika bra. Efter uppehållet så kan allt hända och den som har råd helgarderar detta möte. Värdet finns på ettan till 38%.

13. Lyon – Marseille 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Lyon har fyra vinster och två förluster på de sex senaste. Marseille har fyra vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Lyon har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Marseille har tre vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Lyon 4, 11 1 7, 36-22 34 poäng. Marseille 6, 8 6 6, 23-23 30 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen en vinst var och lagen har fyra raka oavgjorda. Lyon har elva raka under ordinarie tid utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Lyon har de ordinarie backarna Diakhaby och N´koulou, viktiga mittfältaren Darder och viktiga anfallaren Ghezzal borta. Marseille har viktiga mittfältaren Vainqueur avstängd och ordinarie backarna Hubocan och Bedimo, ordinarie mittfältaren Diarra och ordinarie anfallarna Nkie och Iseka och tre reserver borta.

Ett klassiskt miniderby mellan två lag som avskyr varandra. Marseille har inte vunnit borta mot Lyon i ligan sen 2007. Båda lagen behöver helst en vinst här för att haka på topptrion. oavgjort och båda lagen får göra upp en den sista Europaplatsen i stället. Lyon ska vara stora favoriter här på hemmaplan och ettan till 62% är en bra spik, men krysset till 27% måste med på de större systemen.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se