Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Liverpool


Spela!
Datum: Söndag 2017-01-15 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.82
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Det har blivit storsegrar för topplagen hittills men den trenden kommer definitivt att brytas denna söndag när Manchester United – Liverpool möts med matchstart klockan 17:00, 15/1.

Manchester United – Liverpool speltips:

Tuff kamp förutses idag mellan två av de formstarkaste lagen i ligan Manchester United – Liverpool. Sexan i Premier League tabellen som tar emot fyran och inget av lagen har förlorat någon match på de 6 senast spelade ligamatcherna. Dagens hemmalag Manchester United har till och med vunnit alla sina. Tittar vi på statistiken för de 10 senaste PL-matcherna så är det bara Liverpool som förlorat en match. Och spanar vi in de senaste 15 matcherna så har båda lagen förlorat varsin match, en svit som endast serieledarna Chelsea också mäktat med.

En mållös hemmamatch på 10..

Enda gången Manchester United fick gå av mållösa efter en Premier League match den här säsongen på egna hemmaplanen Old Trafford var när Burnley kom på besök den 29 oktober. Matchen slutade 0-0 efter att Herrera blivit utvisad i 68:e minuten. Så att efter totalt 10 spelade hemmamatcher bara ha misslyckats med att göra mål en enda gång talar mycket för att Manchester United kommer näta även idag mot Liverpool. Dessutom är Zlatan inne i en fortsatt fin målform och nätade även senast borta i vinstmatchen mot West Ham. Därefter har United hunnit vinna två cupmatcher, en i FA-cupen och en i EFL Cup (Engelska Ligacupen), men där har Zlatan vilats av José Mourinho i väntan på större uppgifter som i dagens stormöte med Liverpool.

Zlatan ligger för närvarande trea i skytteligan på 13 mål jämte gårdagens tremålsskytt Harry Kane, Tottenham. Sanchez i Arsenal är i delad skytteligatopp tillsammans med Chelsea’s Diego Costa. Med 2 mål idag av Zlatan går han upp i ensam skytteligaledning. Det som kan oroa Man United något idag är bortfallet av försvarare. Bailly spelar med sitt Elfenbenskusten i Afrikanska Mästerskapen och Luke Shaw är skadad. Även Marcos Rojo kan tyvärr också vara borta från spel på grund av skada ifall han nu inte ses vara tillräckligt fit for fight.

Liverpool målgladaste gänget av alla..

Men för att Zlatan och manchester United ska lyckas idag krävs att man slår Liverpool genom att både lyckas forcera deras försvar och överlista duktige Liverpool-målvakten Mignolet samt att man stoppar Liverpool’s fruktade anfallsvapen i Sturridge, Firmino och Lallana. Man United slipper åtminstone att ta sig an målfarliga Sadio Mane som för tillfället spelar med Senegal i Afrikanska Mästerskapen. Hur som helst så är Liverpool hela ligans målgladaste gäng med totalt 48 gjorda mål under Premier League säsongen.

Arsenal kom igår visserligen ikapp den målskörden i och med deras 0-4 seger över Swansea men då har ju Liverpool den här matchen på sig att ensam ta över ledningen i antal gjorda mål. Att Liverpool går av mållösa i en match, om det så är en bortamatch mot mycket svårt motstånd, tillhör ovanligheterna. Något försvagat United försvar just nu kommer öppna upp sig för Liverpools kreativa anfallare.
Speltipset BLGM

Vi tror inte att resultatet blir detsamma som i förra mötet mellan lagen då de spelade 0-0 i Liverpool i höstas. Målen trillar in framåt i mycket raskare takt för båda lagen så här långt in på säsongen än tidigare och man märker att båda tränarna har hittat en bra formel för hur man ska spela för att det ska bli många mål framåt. Båda lagen gör mål ikväll!

Speltips Manchester United – Liverpool: Båda lagen gör mål till oddset 1.82. @Unibet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se