Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/1


Spela!
Datum: Söndag 2017-01-15 15:00
Land: Europa
Liga: Europatipset
Spel: 128 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik för alla tretton matcher. Får vi någon stjärnsmäll denna gång!

Det är en ojämn kupong med många stora favoriter och tyvärr så talar det mesta för favoritvinster och låg utdelning.
Spikarna på dagens kupong är Juventus, Roma och Nice. Skrällagen skulle kunna vara Alaves, Sevilla, Atalanta och Caen.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 128 raders med sju halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. Manchester United – Liverpool 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Man United har sex raka vinster. Liverpool har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Man United har fem raka vinster. 5 senaste borta matcherna: Liverpool har två vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Man United 6, 11 6 3, 31-19 39 poäng. Liverpool 2, 13 5 3, 48-23 44 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Man United tre vinster och Liverpool en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Man United har frågetecken för anfallaren Ibrahimovic och backarna Shaw och Rojo. Backen Bailly är borta för Afrikanska mästerskapen. Liverpool har frågetecken för backen Matip och mittfältaren Henderson. Viktiga anfallaren Mané är borta för Afrikanska mästerskapen.

Ett härligt klassiskt möte mellan Englands två största klubbar. Man United är inne i en bra period och möter Liverpool i rätt tid. Ett Liverpool som gått mållösa i två raka matcher, men Coutinho är tillbaka och han är nyckeln för Liverpools hela offensiv. Den som har råd helgarderar. Men ettan till 50% kan vara en bra chansspik.

2. Celta Vigo – Alavés x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Celta har tre raka vinster och två förluster på de sex senaste. Alavés har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Celta har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Alavés har fem raka utan förlust.

Liga placering: Celta 9, 7 3 7, 28-32 24 poäng. Alavés 12, 5 7 5, 15-17 22 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Celta tre vinster och Alavés har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Celta har tre reserver skadade. Alavés har alla spelare till förfogande.

Ett Celta som inlett år 2017 alldeles utmärkt, men har blivit alldeles för stora favoriter här. Alaves har varit svårslagna på slutet och är minst lika bra som Celta. Celta ska vara en bra favorit, men krysset för 17% och tvåan för 7% gör att spelvärdet är klart större på X2. Den som har råd kan helgardera.

3. Granada – Osasuna 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Granada har tre raka förluster och två vinster på de sex senaste. Osasuna har tre raka utan vinst och en vinst på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Granada har två vinster och en förlust på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Osasuna har fem raka utan vinst.

Liga placering: Granada 19, 1 6 10, 14-38 9 poäng. Osasuna 20, 1 5 11, 16-37 8 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Granada fyra vinster och Osasuna har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Granada har viktiga mittfältaren Cuenca och två backar skadade och två ordinarie mittfältare borta för Afrikanska mästerskapen. Osasuna har de viktiga backarna Tienza och Garcia och två reservbackar, viktiga mittfältaren Tienza och två reservmittfältare och viktiga anfallaren Riviére skadade.

Ett bottenmöte där Granada har en poäng mer och en liten bättre formkurva. Hemmaplan väger tungt här och sen brukar Granada trivas mot Osasuna. Ett Osasuna som har nio raka utan vinst i ligan och kommer med största sannolikhet att åka ur. 1x blir som en helgardering här.

4. Sporting Gijon – Eibar x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Gijon har fyra raka förluster och en vinst på de sex senaste. Eibar har två vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Gijon har en vinst och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Eibar har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Gijon 18, 3 3 11, 17-34 12 poäng. Eibar 10, 6 5 6, 22-22 23 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Gijon två vinster och Eibar har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Gijon har viktiga mittfälataren Gómez, backen Lora, ordinarie anfallarna Burgui och Castro och en reservanfallare skadade. Eibar har ordinarie backen Ramis och viktiga anfallaren Carcia skadade.

Bottenlaget Gijon har usel form och har fruktansvärt svårt att göra mål. Eibar är ett stabilt mittenlag som till och med har utmanat topplagen denna säsong, men har tappat onödiga poäng på vägen. Eibar ska vara favoriter och x2 ska vara ganska säkert.

5. Sevilla – Real Madrid 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sevilla har fem vinster och en förlust på de sex senaste. Real Madrid har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Sevilla har tre raka vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Real Madrid har fem raka utan förlust.

Liga placering: Sevilla 2, 11 3 3, 36-21 36 poäng. Real Madrid 1, 12 4 0, 45-14 40 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Sevilla en vinst och Real Madrid har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sevilla har fyra reserver skadade. Real Madrid har backen Pepe, mittfältarna Isco, Modric och Rodriguez och anfallaren Bale skadade.

Lagen möttes i cupen där Real Madrid drog det längsta strået över två matcher och räkna med ett revanschsuget Sevilla på hemmaplan. Real Madrid måste förlora någon gång och borta mot Sevilla kan vara en sån gång. Vinner Sevilla är laget bara en poäng bakom Real Madrid, motivationen är på topp. Ettan chansspikas till underbara 17%.

6. Fiorentina – Juventus 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Fiorentina har fyra vinster och en förlust på de sex senaste. Juventus har fem vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Fiorentina har fyra raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Juventus har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Fiorentina 9, 7 6 5, 28-24 27 poäng. Juventus 1, 15 0 3, 39-14 45 poäng.

Inbördes möten: Juventus har fem raka vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Fiorentina har frågetecken för reservanfallaren Toledo. Juventus har backen Lichtsteiner avstängd och förstemålvakten Buffon och backarna Sandro, Alves, Benatia, Mattiello och Evra och mittfältaren Lemina borta.

Fiorentina är i bra form och hemma är laget alltid svårslagna, men säsongen i överlag har varit en besvikelse och laget har fem raka förluster mot Juventus och ska i normala fall inte räcka tilld denna gång heller. Juventus ångar på och anfallaren Higuain är en stark matchvinnare. Tvåan spikas med viss försiktighet.

7. Lazio – Atalanta 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Lazio har fyra vinster och två förluster på de sex senaste. Atalanta har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Lazio har fyra vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Atalanta har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Lazio 4, 11 4 4, 33-21 37 poäng. Atalanta 6, 11 2 6, 31-22 35 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Lazio tre vinster och Atalanta har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Lazio har backen Lukaku och anfallaren Dordevic skadade och viktiga anfallaren Keita borta för Afrikanska mästerskapen. Atalanta har backen Drame och två reserver skadade och viktiga mittfältaren Kessie borta för Afrikanska mästerskapen.

Båda lagen jagar topplagen och det blir ett spännande möte där inget av lagen har råd att tappa poäng. Lazio ska vara stora favoriter på hemmaplan och en tänkbar spik, men Atalanta har visast sig vara svårslagna denna säsong och har varit minst lika bra som topplagen ibland. Tvåan tas med till 16% som en rolig skräll.

8. Sampdoria – Empoli 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sampdoria har fyra raka utan vinst och två vinster på de sex senaste. Empoli har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Sampdoria har två raka utan vinst och tre vinster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Empoli har tre raka utan vinst och en vinst på de fem senaste.

Liga placering: Sampdoria 13, 6 5 8, 22-26 23 poäng. Empoli 17, 4 5 10, 11-26 17 poäng.

Inbördes möten: Sampdoria har sju raka utan förlust, fyra vinster och tre oavgjorda.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sampdoria har viktiga backen Silvestre avstängd och ordinarie backen Sala och målvakten Viviano skadade. Empoli har ordinarie backarna Barba, Costa och Zambelli och ordinarie anfallaren Gilardino skadade.

Ett Sampdoria som är inne i en formsvacka, men är i normala fall starka på hemmaplan och borde köra över bottenlaget Empoli. Ett Empoli som tog en viktig seger senast och fått lite andrum till övriga bottenlag. Empoli har haft väldigt svårt att vinna över Sampdoria på senare år och kommer inte att vinna denna gång heller. 1x blir som en helgardering och ettan till 72% är en väldigt bra spik också.

9. Udinese – Roma 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Udinese har två raka utan vinst och tre vinster på de sex senaste. Roma har fyra vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Udinese har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Roma har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Udinese 10, 7 4 8, 25-26 25 poäng. Roma 2, 13 2 4, 40-18 41 poäng.

Inbördes möten: Roma har sju raka vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Udinese har tre reserver skadade och ordinarie backen Wague och mittfältaren Badu borta för Afrikanska mästerskapen. Roma har viktiga backen Rudiger och mittfältaren De Rossi avstängda och ordinarie mittfältaren Florenzi och två reserver skadade. Det är frågetecken för viktiga mittfältaren Perotti. Viktiga mittfältaren Salah är borta för Afrikanska mästerskapen.

Udinese ligger i mitten av tabellen och laget vinner mot de sämre rankade lagen och förlorar mot de högre rankade lagen. Nu kommer ett starkt Roma på besök som har sju raka vinster över Udinese. Roma vinner med uddamålet och fortsätter jakten på Juventus.

10. Willem ll – NEC Nijmegen x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Willem har fem raka utan förlust. NEC har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Willem har fyra raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: NEC har fyra raka utan vinst.

Liga placering: Willem 11, 4 7 6, 12-19 19 poäng. NEC 12, 4 7 6, 18-28 19 poäng.

Inbördes möten: NEC har elva raka utan förlust, sex vinster och fem oavgjorda.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Willem har frågetecken för lagkaptenen och nyckelspelaren Peters och ordinarie backen van Anholt. NEC har backen Dyrestam och två reserver skadade.

Willem avslutade höstsäsongen starkt, men nu har det varit ett uppehåll och frågan är om formen är kvar. Laget har inte vunnit mot NEC på elva försök och det gör att man borde börja strecka åt höger först. Nijemegem har värvat in anfallaren Larsson som kommer spela direkt, de övriga svenskarna Dyrestam (skadad) och Lundholm (petad) kommer inte till spel. Nijmegen är minst lika bra som Willem och det gör att tvåan till 16% är omgångens bästa spel.

11. Caen – Lyon 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Caen har två vinster och två förluster på de sex senaste. Lyon har tre raka vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Caen har fyra raka utan förlust, 5 senaste borta matcherna: Lyon har fyra raka vinster och fem raka utan förlust.

Liga placering: Caen 18, 5 3 10, 20-32 18 poäng. Lyon 4, 11 1 6, 34-19 34 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Caen två vinster och Lyon har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Caen har förstemålvakten Vercoutre och två reserver skadade. Lyon har viktiga backen Rafael och viktiga mittfältaren Tolisso skadade. Anfallaren Kalulu är borta för Afrikanska mästerskapen.

Caen är ett bottenlag som tar sina få poäng på hemmaplan och med lite flyt så kan laget störa Lyon. Ett Lyon som jagar topplagen och behöver tre poäng här för att inte bli avhängda, formen är bra och är stabila defensivt. Lyon ska vara favoriter men har blivit alldeles för hårt streckade och det gör att ettan till 9% är klart mycket mer spelvärt. Den som har råd helgarderar.

12. Marseille – Monaco 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Marseille har sex raka utan förlust under ordinarie tid. Monaco har tre raka vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Marseille har tre raka vinster och fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Monaco har två vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Marseille 6, 8 6 5, 22-19 30 poäng. Monaco 2, 13 3 3, 56-20 42 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Marseille en vinst och Monaco har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Marseille har tre reserver skadade. Monaco har backen Raggi skadad.

Ett defensivt starkt Marseille som hållit nollan i åtta av nio hemmamatcher mot ett Monaco som fullständigt har öst in mål denna säsong, 56 mål på nitton ligamatcher. Marseille ska vara favoriter för sitt starka hemmaspel och just nu sitter streckprocenten lite fel enligt mig. Monaco brukar oftast gå vinnande ur denna kamp, men denna gång blir det nog stopp.

13. Nice – Metz 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Nice har två vinster och två förluster på de sex senaste. Metz har fyra raka utan vinst och en vinst (på straffar) på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Nice har fyra raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Metz har fem raka förluster.

Liga placering: Nice 1, 13 5 1, 34-13 44 poäng. Metz 19, 5 4 9, 18-36 17 poäng.

Inbördes möten: Nice har åtta raka utan förlust under ordinarie tid (en förlust på straffar).

Skador/Avstängningar/frånvaro: Nice har viktiga anfallaren Balotelli och viktiga mittfältaren Belhanda avstängda och förstemålvakten Cardinale, de ordinarie backarna Danre, Henrique och Pereira, viktiga mittfältaren Eysseric och fyra reserver skadade. Metz har ordinarie anfallaren Erdinc och tre reserver skadade.

Ettan Nice mot svaga bottenlaget Metz. Varför finns denna match ens med på kupongen. Nice har lite problem med avstängningar och skador, men reserverna ska ändå vara bättre än Metz spelare. Ett Metz som bara gjort sex mål på bortaplan och saknar nu sin bästa anfallare. Ettan är 100% fram tills något udda händer i matchen.

**

Källa: Tipsmedoss.com


Tipptips
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se