Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 2


Spela!
Datum: Lördag 2017-01-14 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: R-0-7-16
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Den här veckan tippar vi R-0-7-16 med 12 rättsgaranti. 13 rätt på ramen innebär att det är minst 12 rätt på en utskriven rad. Det bästa av allt är att systemet endast kostar 16 kr och för det får du hela 7 halvgarderingar.

Förra veckans tips:

Ingen vidare lycka förra veckan då vi var helt fel ute i FA-cupen. Fa-cupen är alltid svårspelat och vi chansade på vissa av spikarna. Men endast 1 spik av 4 är så klart för dåligt. Vi kommer hädanefter att variera våra systemspel. Den här veckan så blir det alltså R-0-7-16 som bygger på 7 halvgarderingar och 6 säkra matcher. Så klart svårt att sätta den raden men för 16 kr så ger det ändå lite extra spänning till Lördagens tips.

R-0-7-16

Följande 6 matcher har vi tagit ut på veckans R-0-7-16 system.

Match 3. Hull – Bournemouth (x)

Hull stod emot bra mot Manchester United i ligacupen i veckan. Det stod 0-0 i halvtid där United hade svårt att skapa några chanser. Sen fick man se sig besegrade i andra halvlek där formstarka United utan Zlatan gjorde mål genom Juan Mata och Felliani. Det var nye Hull mangern Marco Silvas första nederlag för klubben. Det märks att portugisen har prioriterat defensiven sen han anlände till klubben. Bournemouth är jobbiga att möta då spelet bygger mycket på energi. Krysset ligger när till hands och vi tror på en jämn match mellan dessa lag där Hull är i störst poängbehov. Kryss!

Match 5. Swansea – Arsenal (2)

Kräftgång på Swansea. 1 seger på de 6 senaste och då har spelschemat varit relativt enkelt. Nej det ser allt annat än bra ut för tillfället för ”The Swans”. Arsenal har gått lite upp och ner sista tiden. Tror att man vill undvika att ligga under med 3-0 som man gjorde borta mot Bournemouth innan man lyckades kvittera till 3-3 i slutet. Man borde ha lärt sig läxan och enligt formen och truppen så borde det här bli en enkel uppgift för ”The Gunners”. Man har inte råd att tappa mer i toppen där alla lag går relativt starkt just nu. Vi spikar 2:an!

Match 7. West Ham – Crystal Palace (1)

7 matcher utan seger för Crystal Palace och det ser allt mörkare ut för varje omgång som går. Det här Londonderbyt betyder så mycket för båda lagen. West Ham var lite på gång men har nu 3 matcher utan mål framåt. Hemma brukar man vara starka och vi tror att Palace som har usel form (ingen seger på de 7 senaste) borde passa bra. Mycket står på spel kring nedflyttningsstrecket. West Ham har både truppen och kvaliteten för att ligga bättre till i tabellen. Payet är den störste stjärnan och han borde kunna hitta Andy Carols huvud inne i boxen. Vi tror att vi får se ett vägskäl här där West Ham gör ett litet ryck och lämnar Palace en bit bakom sig via 3 friska poäng. Vi spikar ettan!

Match 8. Birmingham – Nottingham (1)

5 raka förluster för Nottingham och senast förlorade man mot Wigan borta i FA-cupen. Wigan ligger nästsist i The Championship. Formlöst och moralen i botten. Dessutom var man utspelade långa stunder i andra halvlek. Frågan är hur man ska lyckas vända den negativa trenden då League One nu närmar sig med stormsteg. Birmingham har inte heller rosat marknaden sista tiden men faktum är att spelschemat har varit väldigt tufft med idel topplag. Här är man ändå klasser bättre och ettan känns som än av de vassaste strecken på veckans stryktipskupong. Säker etta!

Match 12. Preston – Brighton (2)

8 vinster och 2 oavgjorda på de 10 senaste matcherna för serieledaren Brighton som ångar på rejält i The Championship. Nu leder man tabellen 2 poäng före Newcastle och har 1 match mindre spelad. Vem hade trot det innan säsongen? Preston blir en halvlurig nöt att knäcka då hemmalaget blandar toppinsatser med rejäla bottennapp. Kan göra det bra när man är på topp men här känns serieledaren för svår. Vi spikar tvåan på kupongen!

Match 13. Sheffield Wednesday – Huddersfield (x)

Båda lagen har riktigt fin form och slåss för tillfället om en kvalplats till Premier League. Huddersfield toppade tabellen ett tag innan man hamnade i en svacka. Nu har man återigen börjat närma sig den absoluta toppen och ligger på en 4:e plats för tillfället. Glädjebesked för Sheffield i veckan där lagets bästa spelare i Fernando Forestieri skriver på nytt kontrakt. Vi tror på en jämn batalj här och spikar krysset i match 13. Alltid kryss i match 13!

Kommentarer om veckans stryktips:

-Veckans säkraste anser vi att Birmingham är hemma mot Nottingham

-Skrällen tror vi att antingen Burnley eller Middelsbrough kan stå för. Burnley är starka hemma och ska inte underskattas!

-Ingen jackpot på tipset den här veckan

-Systemet heter R-0-7-16 och har 12 rättsgaranti. 7 halvgarderingar för 16 kronor

-Ska bli intressant att se om Chelsea kan inleda en ny segersvit efter förlusten mot Tottenham senast.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se