UNIK BONUS till alla Rekar.se-besökare - Sätt in 500 och spela med 1500:- Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2018-06-19 - 14:00
Colombia - Japan

   

2018-06-19 - 17:00
Polen - Senegal

   

2018-06-19 - 19:00
Varberg - Helsingborg

   

2018-06-19 - 20:00
Ryssland - Egypten

   

2018-06-19 - 20:00
Stjarnan - Vestmannaeyjar

   

VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 2/1


Spela!
Datum: Måndag 2017-01-02 16:00
Land: Europa
Liga: Europatipset
Spel: 128 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik från tretton heta engelska matcher.

Det är en härlig brittisk fotbollshelg som avslutar med några måndagsmatcher. I Premier League så vänder serien nu och efter halva säsongen så kan vi redan nu börja se hur tabellen kan komma att sluta, topp 6 lagen verkar vara klart och de fem sista lagen ser ut att göra upp om bottenstriden. I Championship är det lite jämnare och det är bara topplagen Newcastle och Brighton som ryck iväg poängmässigt, annars verkar alla kunna ta poäng mot alla.
Spikarna på dagens kupong är Man City, Liverpool, West Brom och Huddersfield. Skrällagen skulle kunna vara Blackburn, Barnsley, Ipswich och Wolves.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 128 raders med sju halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. West Ham – Manchester United 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: West Ham har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Man United har sex raka vinster.

5 senaste hemma matcherna: West Ham har två raka vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Man United har fem raka utan förlust.

Liga placering: West Ham 13, 6 4 9, 23-33 22 poäng. Man United 6, 10 6 3, 29-19 36 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har West Ham en vinst och Man United två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: West Ham har ordinarie mittfältaren Noblem backarna Arbeloa, Masuaku, Collins och Oxford och tre reserver borta och frågetecken för backen Byram och anfallaren Zaza. Man United har frågetecken för mittfältaren Carrick, backen Shaw och anfallaren Rooney.

West Ham fick med sig 1-1 borta mot Man United i November och är inte helt chanslösa på hemmaplan, men Man United verkar ha hittat sitt flyt som man hade under sina guldår och tvåan spikas till 59% med viss försiktighet.

2. Everton – Southampton 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Everton har två vinster och två förluster på de sex senaste. Southampton har två raka förluster och två vinster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Everton förlorade senast, innan hade laget fyra raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Southampton har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Everton 7, 7 6 6, 25-23 27 poäng. Southampton 9, 6 6 7, 19-22 24 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Everton två vinster och Southampton tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Everton har ordinarie mittfältaren Bolasie, förstemålvakten Stekelenburg och fem reserver borta. Southampton har viktiga backen van Dijk avstängd och ordinarie mittfältaren Clasie och ordinarie anfallaren Austin och fyra reserver skadade.

Ett Everton som blandar sina resultat, men hemma är laget alltid svårslagna. Southampton får klara sig utan sin centrallinje och formen är på väg ner. 1x blir som en helgardering här, krysset till 27% är riktigt spelvärt.

3. Manchester City – Burnley 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Man City har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Burnley har tre vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Man City har tre raka utan förlust och en förlust på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Burnley har fyra raka förluster och fem raka utan vinst.

Liga placering: Man City 3, 12 3 4, 39-21 39 poäng. Burnley 11, 7 2 10, 21-29 23 poäng.

Inbördes möten: Lagen har mötts sju gånger, fyra vinster för Man City och en vinst för Burnley.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Man City har de ordinarie mittfältarna Sané och Gundogan och backen Kompany borta. Burnley har viktiga mittfältaren Marney avstängd.

Ett Man City som var ganska bleka mot Liverpool senast och flera spelare underpresterade, nu har laget hemmaplan och ett bortasvagt Burnley kommer att bli straffade hårt. Men ettan är streckad till 88%, lite väl högt och krysset till 9% måste bara med på de större systemen.

4. Sunderland – Liverpool 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sunderland har två raka förluster och två vinster på de sex senaste. Liverpool har fyra raka vinster och fem raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Sunderland har tre vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Liverpool har två raka vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Sunderland 18, 4 2 13, 17-35 14 poäng. Liverpool 2, 13 4 2, 46-21 43 poäng.

Inbördes möten: Liverpool har nio raka utan förlust, sex vinster och tre oavgjorda.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sunderland har viktiga backen Jones avstängd och de ordinarie backarna Denayer, Koné och Kirchhoff och förstemålvakten Pickford och ordinarie anfallaren Anichebe och ordinarie mittfältarna Watmore. Gooch och McNair borta. Liverpool har viktiga mittfältarna Henderson och Coutinho, ordinarie backen Matip och fyra reserver borta.

Sunderlands skadehelvete fortsätter och nu är förstemålvakten också borta. Laget sliter hårt i varje match men får inte utdelning. Liverpool tog en extrem viktig seger senast och självförtroendet är på topp. Tvåan till 75% är riktigt bra!

5. West Bromwich – Hull 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: West Brom har tre vinster och tre förluster på de sex senaste. Hull har sex raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: West Brom har tre vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Hull har fem raka förluster.

Liga placering: West Brom 8, 7 5 7, 25-23 26 poäng. Hull 19, 3 4 12, 16-41 13 poäng.

Inbördes möten: West Brom har fyra raka utan förlust. Hull har en vinst på de sju senaste.

Skador/Avstängningar/frånvaro: West Brom har bara anfallaren Berahino borta sen tidigare. Hull har ordinarie anfallaren Hernández och sex reserver borta.

Ett West Brom som antingen vinner eller förlorar just nu, laget är stabila och jagar en Europaplats och hemma mot svaga Hull som måste det bli tre poäng om drömmen om Europa ska fortsätta. Hull är nu uppe i åtta raka utan vinst. Ettan till 71% är dagens bästa spik.

6. Blackburn – Newcastle x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Blackburn har sex raka utan vinst. Newcastle har fyra vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Blackburn har tre raka utan vinst och en vinst på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Newcastle har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Blackburn 22, 5 6 13, 28-40 21 poäng. Newcastle 1, 17 1 6, 48-19 52 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har Blackburn en vinst och Newcastle har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Blackburn har viktiga mittfältaren Lenihan avstängd och ordinarie backen Hoban och två reservbackar skadade och frågetecken för de tre viktiga mittfältarna Guthrie, Evans och Marshall. Newcastle har viktiga mittfältaren Shelvey avstängd och två reserver skadade och frågetecken för viktiga mittfältaren Daimé, backen Mbemba, ordinarie anfallaren Atsu och två reservbackar.

Båda lagen måste ändra i sina startelvor till detta möte. Tänk på att Blackburn vann borta mot Newcastle i november. Men formen har varit iskall efter det och det ska mycket till att den bedriften ska upprepas, men ett oavgjort resultat ska man kunna få med sig med lite tur. Newcastle tog över förstaplatsen i ligan igen och är ligans solklart bästa bortalag. Tvåan kan vara en bra spik, men jag måste ha med krysset till 19% som rolig rensare.

7. Cardiff – Aston Villa x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Cardiff har en vinst och två förluster på de sex senaste. Aston Villa har tre raka utan förlust och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Cardiff har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Aston Villa vann senast, innan hade laget fyra raka utan vinst.

Liga placering: Cardiff 21, 6 6 11, 26-38 24 poäng. Aston Villa 10, 8 11 5, 26-23 35 poäng.

Inbördes möten: Lagen har mötts fyra gånger, tre vinster för Aston Villa och en oavgjord.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Cardiff har frågetecken för mittfältsgeneralen Whittingham, ordinarie backen Peltier och backen Richards. Aston Villa har tre reserver skadade och frågetecken för målskytten Kodjia och viktiga mittfältaren Grealish.

Båda lagen låg i mitten av tabellen för några månader sedan, efter det så har Aston Villa klättrat och jagar en playoffplats nu medans Cardiff är ner i botten och härjar. Aston Villa borde vinna detta möte, men laget har haft väldigt svårt att vinna på bortaplan denna säsong och krysset måste med till 34%. Gällande streckprocenten så har Cardiff ca 10% för mycket medan Aston Villa har ca 10% för lite.

8. Fulham – Brighton 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Fulham har fem raka utan förlust.Brighton har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Fulham har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Brighton har fem raka utan förlust.

Liga placering: Fulham 8, 9 9 5, 40-28 36 poäng. Brighton 2, 15 6 2, 38-14 51 poäng.

Inbördes möten: Lagen har mötts sju gånger, tre vinster för Fulham och fyra vinster för Brighton.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Fulham har frågetecken för viktiga backen Kalas och skyttekungen Martin. Brighton har backen Pocognoli och mittfältaren Lualua avstängda och ordinarie mittfältaren Kayal och backen Rosenio skadade och frågetecken för en reservback.

Ett Fulham som hittat tillbaka till sina form och målen fortsätter att trilla in framåt. Nu kommer stekheta Brighton med 17 raka utan förlust på besök. Antingen helgarderar man eller spikar Brighton till underbara 33%. Fulham har blivit fel favoriter här.

9. Norwich – Derby 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Norwich har tre raka utan vinst och två vinster på de sex senaste. Derby har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Norwich har två vinster och tre förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Derby har fyra raka utan förlust.

Liga placering: Norwich 12, 10 4 10, 38-37 34 poäng. Derby 7, 11 7 6, 24-15 40 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har lagen två vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Norwich har viktiga mittfältaren Brady avstängd och viktiga mittfältaren Dorrans och en reservmittfältare skadade och frågetecken för mittfältaren Jarvis. Derby har viktiga mittfältaren Hughes avstängd och ordinarie backarna Olsson, Lowe och Christie och tre reserver skadade och frågetecken för anfallaren Blackman.

Norwich fortsätter att tappa poäng och snart har laget inget att spela för längre och då kommer motivationen att försvinna, så de närmaste två veckorna måste laget börja vinna igen om hoppet om en playoffplats ska vara kvar. För Derby är det tvärtom, även om man inte lyckades vinna senast mot svaga Wigan så är formen fantastisk och laget är nu bara en poäng från en playoffplats. Tänk på att Norwich vinner ofta på hemmaplan och är i grunden minst lika bra som Derby. Nåt av lagen vinner!

10. Nottingham – Barnsley x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Nottingham har fem raka utan vinst. Barnsley har tre raka utan förlust och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Nottingham har en vinst och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Barnsley har tre vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Nottingham 18, 7 5 12, 37-44 26 poäng. Barnsley 9, 10 5 9, 42-37 35 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har Nottingham tre vinster och Barnsley en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Nottingham har viktiga backen Mills avstängd, lagkaptenen Lansbury, ordinarie mittfältaren Cohen och tre reserver skadade och frågetecken för ordinarie backarna Worrall, Fox och Perquis och viktiga mittfältaren Osborn. Barnsley har Roberts avstängd och frågetecken för mittfältarna Scowen och Williams och anfallaren Armstrong skadade.

Nottingham har det riktigt tufft nu och börjar närma sig nedflyttningsstrecket och det gör mig fundersam att laget är favoriter och streckade till 48% i detta möte mot Barnsley som jagar en playoffplats och som gjort åtta mål på de tre senaste matcherna. I min värld så borde man vända på streckprocenten i detta möte och det gör att krysset till 25% och tvåan till 27% kan vara omgångens bästa spel.

11. Queens Park Rangers – Ipswich 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: QPR vann senast, innan hade laget fem raka förluster. Ipswich har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: QPR har en vinst och fyra förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Ipswich har två vinster och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: QPR 19, 7 5 12, 22-35 26 poäng. Ipswich 14, 8 7 9, 24-27 31 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har QPR fyra vinster och Ipswich två vinster. QPR har tre raka vinster med målskillnaden 4-0 på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: QPR har backarna Robinson och Caulker skadade och frågetecken för de ordinarie mittfältarna Luongo och Cousins. Ipswich har viktiga mittfältaren Bishop och mittfältaren Williams och fyra reserver skadade.

Båda lagen är jämna i grunden, men QPR har haft en hemsk period på slutet och vinsten senast var efterlängtad. Ipswich ligger i mitten med tio poäng upp som ner i tabellen. Det kan behövas en helgardering i detta möte, där jag tycker QPR har blivit lite för stora favoriter med tanke på att laget är ett av ligans sämsta hemmalag. Tvåan till 25% kan vara ett smart drag.

12. Sheffield Wednesday – Wolverhampton 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Sheff W har fyra raka utan förlust och en förlust på de sex senaste. Wolves har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Sheff W har tre raka vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Wolves har två vinster och en förlust på de fem senaste.

Liga placering: Sheff W 6, 12 5 7, 28-24 41 poäng. Wolves 16, 7 7 10, 32-34 28 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Sheff W två vinster och Wolves har tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Sheff W har två reserver skadade och frågetecken för mittfältaren Buckley, ordinarie anfallaren Hooper och viktiga mittfältaren Lee. Wolves har fem reserver skadade och frågetecken för mittfältaren Oniangue och två reserver.

Sheff W är det bättre laget och formen är god. Tänk på att Sheff W ännu inte har spelat oavgjort på hemmaplan denna säsong, sju vinster och tre förluster i ligan. Wolves gick på en nit mot formsvaga QPR senast och är oberäkneliga, laget har kapacitet att skrälla här. Sen har Sheff W blivit alldeles för mycket streckade och krysset till 16% kan vara ett miljondrag.

13. Wigan – Huddersfield 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Wigan har sex raka utan vinst. Huddersfield har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Wigan har fem raka förluster. 5 senaste borta matcherna: Huddersfield har tre raka utan förlust och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Wigan 23, 4 7 13, 20-30 19 poäng. Huddersfield 4, 13 4 7, 29-28 43 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Wigan tre vinster och Huddersfield två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Wigan har backarna Burke, Morgan, James, Daniels, Garbutt och mittfältarna Knoyle och Powell och två reserver skadade. Huddersfield har viktiga mittfältaren Hogg och anfallaren Scannell skadade och frågetecken för förstemålvakten Ward, ordinarie backen Hudson och två reserver.

Ett Wigan som står och faller med anfallaren Griggs målskytte, när Will Grigg går mållös så vinner inte Wigan några matcher med något undantag. Wigan har ligans sämsta form just nu. Huddersfield är bra form och varit ruskigt svårslagna på slutet och laget ser ut att ta en playoffplats denna säsong. Jag spikar tvåan till fina 52% mest för lagens formkurvor, men krysset måste med på de större systemen för snart lossnar det för Will Grigg igen.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Betfair erbjuder alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard erbjuder UNIK bonus till alla besökare på Rekar.se - Sätt in 500 - spela med 1500 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1000 kr(200%) + 50 Free Spins - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas dubblar din insats upp till 1000 kr - Hämta det här!
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se - Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org