UNIK BONUS till alla Rekar.se-besökare - Sätt in 500 och spela med 1500:- Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2018-06-23 - 14:00
Belgien - Tunisien

   

2018-06-23 - 17:00
Sydkorea - Mexiko

   

2018-06-23 - 18:00
Molde - Stabaek

   

2018-06-23 - 20:00
Tyskland - Sverige

   

2018-06-28 - 18:30
Villarreal B - Elche

   

VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 30/12


Spela!
Datum: Fredag 2016-12-30 20:44
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: 192 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik från tretton heta brittiska matcher.

Det är en härlig brittisk fotbollshelg som inleder med några fredagsmatcher. Det viktiga att tänka på är hur lägre ner i seriesystemet du kommer desto mer sårbara blir lagen av skador och avstängningar på sina ordinarie spelare, saknar laget i division 2 sin bästa målgörare så är chansen att laget går mållösa väldigt stor som ett exempel.
Annars så är det många stora favoriter och det ser svårt ut att hitta några vettiga skrällar, men som vanligt så är det bortalagen som ligger i största farozonen att tappa poäng som favoriter. Det finns fyra favoriter som sticker ut och som har stora chanser att vinna stort, Brighton, Newcastle, Rochdale och Wycombe. Skrällarna kan finnas hos Hull, Gillingham, Chesterfield och Morecambe.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 192 raders med en helgardering och sex halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. Hull – Everton 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Hull har fem raka utan vinst. Everton har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Hull förlorade senast, innan hade laget fyra raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Everton vann senast, innan hade laget fyra raka förluster.

Liga placering: Hull 20, 3 3 12, 14-39 12 poäng. Everton 7, 7 5 6, 23-21 26 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har Hull två vinster och Everton tre vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Hull har sju spelare borta sen tidigare, bland annat viktiga anfallaren Hernández. Everton har de viktiga mittfältarna McCarthy och Bolasie borta och tre reserver och frågetecken för målvakten Stekelenburg.

Hull ligger sist och inte mycket talar för att man ska kunna säkra ett nytt kontrakt, men hoppet finns fortfarande och på hemmaplan kan man störa mittenlag som Everton. Ett Everton som ska vara favoriter här men ser ut att bli streckade alldeles för mycket. Men kan man vinna borta över Leicester så ska man kunna göra det mot jumbon i ligan också.

2. Brighton – Cardiff 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Brighton har fyra raka vinster och sex raka utan förlust. Cardiff har två raka utan vinst och en vinst på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Brighton har tre raka vinster och fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Cardiff har fyra raka utan vinst och en vinst på de fem senaste.

Liga placering: Brighton 1, 15 6 2, 38-14 51 poäng. Cardiff 19, 6 6 11, 26-38 24 poäng.

Inbördes möten: På de åtta senaste mötena så har lagen en vinst var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Brighton har sex spelare borta, där mittfältaren Kayal sticker ut mest. Cardiff har viktiga backen Peltier skadad och frågetecken för extremt viktiga mittfältaren Whittingham och backen Richards.

Ett Brighton som mer och mer ser ut att ta klivet upp till Premier League. Laget är stekheta och till och med bättre än Newcastle för tillfället. Cardiff kämpar i botten med dålig form och nu saknar man även sin stjärnspelare och målgörare. Ettan är stark till 79%!

3. Ipswich – Bristol City 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Ipswich har två vinster och tre förluster på de sex senaste. Bristol Cl har fyra raka förluster och en vinst på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Ipswich har en vinst och två förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Bristol C har fyra raka förluster.

Liga placering: Ipswich 16, 7 7 9, 22-26 28 poäng. Bristol C 17, 8 3 12, 30-30 27 poäng.

Inbördes möten: Bristol C har fem raka utan förlust, Ipswich har åtta raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Ipswich har viktiga backen Bishop och viktiga mittfältaren Williams och fyra ordinarie spelare sen tidigare borta. Bristol C har frågetecken för förstemålvakten Fielding.

Ipswich är ur form och på läktarna så krävs det manager McCarthys avgång. Laget har stora problem med offensiven och går ofta mållösa, men när väl laget gör mål så blir det två eller fler. Bristol C är i fritt fall och frågan om laget hinner landa och studsa tillbaka innan säsongen är över. Laget vinner inte många bortamatcher och ettan till 48% kan vara en rolig spik trots att Ipswich är dåliga. Krysset måste med på de större systemen.

4. Newcastle – Nottingham 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Newcastle har tre vinster och tre förluster på de sex senaste. Nottingham har fyra raka utan vinst och två vinster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Newcastle har tre vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Nottingham har två raka förluster och två vinster på de fem senaste.

Liga placering: Newcastle 2, 16 1 6, 45-18 49 poäng. Nottingham 18, 7 5 11, 36-41 26 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har Newcastle tre vinster och Nottingham två vinster. Newcastle har fem raka vinster på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Newcastle har viktiga mittfältaren Shelvey avstängd. Nottingham har kaptenen Lansbury och fyra reserver borta.

Newcastle fortsätter att ta poäng även om det blev en förlust senast och på hemmaplan så är laget ruskigt starka och öser in mål. Nottingham har gått väldigt trögt på slutet, men får nu tillbaka en del ordinarie spelare. Newcastle är ute efter revansch mot Nottingham och kommer att straffa detta mediokra lag hårt. Bergetta till 86%!

5. Reading – Fulham 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Reading har två raka vinster och två förluster på de sex senaste. Fulham har fem raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Reading har fem raka vinster. 5 senaste borta matcherna: Fulham har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Reading 3, 13 4 6, 33-30 43 poäng. Fulham 8, 9 9 5, 40-28 36 poäng.

Inbördes möten: Fulham har fyra raka utan förlust.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Reading har fyra reserver skadade och frågetecken för viktiga mittfältaren Obita och anfallaren Mendes. Fulham har viktiga backen Kalas skadad.

Reading går starkt nu och på hemmaplan har man vuxit enormt och inte många lag tar med sig tre poäng. Fulham går även också bra och jagar en playoffplats och är ett av ligans bästa bortalag för tillfället. Reading är en bra favorit på kupongen till 41% och ska spikas på de lägre systemen, på de större så måste nog krysset med till 30%.

6. Millwall – Gillingham 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Millwall har tre vinster och tre förluster på de sex senaste. Gillingham har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Millwall har tre vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Gillingham har tre raka utan vinst och en vinst på de fem senaste.

Liga placering: Millwall 9, 10 4 9, 37-36 34 poäng. Gillingham 16, 8 6 9, 31-37 30 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har Millwall fyra vinster och Gillingham har två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Millwall har skyttekungen Morison tveksam till spel. Gillingham har ordinarie backen Pask och fem reserver borta och frågetecken för mittfältaren Herd.

Millwall börjar hitta formen och har inlett jakten på en playoffplats. Laget är svårslagna hemma och anfallaren Gregory är stekhet. Gillingham var tippade i toppen men har gått väldigt trögt på hösten, men har bara sju poäng upp till en playoffplats och då behöver man ta poäng mot lag som ligger ovanför som Millwall i detta fall. 1x blir som en helgardering här.

7. Milton Keynes Dons – Swindon 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: MK Dons har två raka förluster och två vinster på de sex senaste. Swindon har fyra raka utan vinst och en vinst på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: MK Dons har två vinster och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Swindon har fyra raka utan vinst.

Liga placering: MK Dons 18, 6 6 11, 26-32 24 poäng. Swindon 19, 6 6 11, 22-35 24 poäng.

Inbördes möten: MK Dons har fem raka utan förlust och fem raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: MK Dons har viktiga mittfältaren Potter avstängd och viktiga backen Baldock skadad och frågetecken för viktiga backen Welsh. Swindon har viktiga mittfältaren Brophy skadad och frågetecken för ordinarie backen Ormonde, anfallaren Obika och mittfältaren Barry.

MK Dons är rätt usla men håller sig levande ovanför strecket, laget är ligans sämsta hemmalag med en vinst på tolv matcher. Swindon är inte bättre än MK Dons och formen är sämre. Swindon är ett av ligans sämsta bortalag, en vinst på tolv matcher. Det mesta talar för ett kryss här, men Swindon brukar inte trivas borta mot MK Dons så ettan tas med som en säkerhets gardering.

8. Port Vale – Chesterfield 1 x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Port Vale har tre raka förluster och en vinst på de sex senaste. Chesterfield har tre vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Port Vale har två raka förluster och två vinster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Chesterfield har två vinster och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: Port Vale 17, 7 6 10, 26-37 27 poäng. Chesterfield 22, 6 3 14, 27-42 21 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har Port Vale en vinst och Chesterfield har fyra vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Port Vale har två av sina bästa anfallare borta och viktiga mittfältaren Foley. Även frågetecken för viktiga backen Purkiss. Chesterfield har ordinarie backen McGinn och fem reserver borta och frågetecken för viktiga mittfältaren Dimaio.

Ett Port Vale som nyligen sparkade sin manager Ribeiro och den assisterande tränaren Brown leder laget mot Chesterfield. Port Vale behöver en vinst för att få lite andrum ner till bottenlagen och hemma så är laget svårslagna. Chesterfield har en hyfsad form men är fortfarande under strecket och är ett av ligans sämsta bortalag. Helgardera helst, men tänk på att värdet finns på krysset och tvåan här.

9. Rochdale – Shrewsbury 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Rochdale har tre raka vinster och två förluster på de sex senaste. Shrewsbury har två vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Rochdale har fyra vinster och en förlust. 5 senaste borta matcherna: Shrewsbury har en vinst och fyra förluster på de fem senaste.

Liga placering: Rochdale 4, 12 3 8, 36-29 39 poäng. Shrewsbury 21, 5 6 12, 23-36 21 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har Rochdale fyra vinster och Shrewsbury har en vinst.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Rochdale har två reserver borta. Shrewsbury har frågetecken för viktiga backen McGivern och viktiga anfallaren Leitch-Smith.

Rochdale är i form och klättrar i tabelltoppen och är ligans bästa hemmalag. Shrewsbury får tillbaka tre enormt viktiga spelare efter avstängning och dessa behövs för bottenlaget som ligger under strecket på sämre målskillnad. Ettan till 83% är precis spelvärd som spik.

10. Cheltenham – Wycombe 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Cheltenham har en vinst och fem förluster på de sex senaste. Wycombe har sex raka utan förlust.

5 senaste hemma matcherna: Cheltenham har tre raka förluster och en vinst på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Wycombe har fem raka utan förlust.

Liga placering: Cheltenham 23, 4 9 9, 24-34 21 poäng. Wycombe 6, 10 5 7, 29-25 35 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste så har lagen två vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Cheltenham har ordinarie mittfältaren Hall och en reserv borta. Wycombe har viktiga backen Harriman och anfallaren Southwell borta och frågetecken för lagkaptenen/anfallaren Hayes.

Två skilda världar möts, Cheltenham ett bottenlag som bara vunnit fyra av 22 matcher mot ett formstarkt Wycombe som inte förlorat på två månader. Det som kan störa den starka tvåan är att Wycombe inte vinner så mycket matcher på bortaplan oftast, men har tre raka vinster nu och tvåan är en väldigt bra spik till fina 58%.

11. Hartlepool – Morecambe 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Hartlepool har fem raka utan vinst. Morecambe har två vinster och fyra förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Hartlepool har två vinster och tre förluster på de fem senaste, 5 senaste borta matcherna: Morecambe har en vinst och fyra förluster på de fem senaste.

Liga placering: Hartlepool 20, 5 8 9, 28-38 23 poäng. Morecambe 18, 8 2 11, 25-38 26 poäng.

Inbördes möten: På de sju senaste mötena så har Hartlepool fem vinster och Morecambe har två vinster .

Skador/Avstängningar/frånvaro: Hartlepool har de ordinarie backarna Jones och Magnay, skyttekungen Thomas och två reserver borta och frågetecken för backen Martin. Morecambe har viktiga mittfältaren Kenton avstängd och skyttekungen Stockton skadad och frågetecken för viktiga backen Wakefield.

Båda lagen håller sig ovanför nedflyttningsstrecket och vinnaren kan få lite andrum under januari. Annars så är Morecambe det lite bättre laget och har faktiskt tagit mer poäng på bortaplan än hemma. Båda lagen saknar viktiga spelare och det lag med bäst bänk vinner. Helgardera helst. Om man inte har råd så ska krysset bort först.

12. Yeovil – Portsmouth x 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Yeovil har tre raka utan vinst och två vinster på de sex senaste. Portsmouth har tre raka utan förlust och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Yeovil har tre vinster och en förlust på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Portsmouth har fem raka utan förlust.

Liga placering: Yeovil 13, 8 5 9, 25-26 29 poäng. Portsmouth 4, 11 5 6, 36-22 38 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen två vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Yeovil har frågetecken för backen Ward och mittfältaren Dolan. Portsmouth har ordinarie anfallaren Main och en reserv borta.

Yeovil är ett typiskt mittenlag som antingen vinner eller förlorar och det är oftast på hemmaplan laget tar sina poäng. Portsmouth har blivit stabila på senare år och jagar nu en direktplats till League One. Laget är både starka hemma som borta och formen är god och senast så vände laget ett 0-2 underläge till vinst. x2 ska vara som en helgardering här.

13. Hearts – Aberdeen 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Hearts har två vinster och två förluster på de sex senaste. Aberdeen har tre vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Hearts har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Aberdeen har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Hearts 4, 8 7 5, 38-25 31 poäng. Aberdeen 3, 10 4 5, 34-19 34 poäng.

Inbördes möten: Hearts har fyra raka utan förlust och en förlust på de åtta senaste på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Hearts har viktiga backen och målgöraren Paterson och ordinarie mittfältaren Nicholson borta och frågetecken för lagets två bästa mittfältare Buaben och Cowie. Aberdeen har inga skador att rapportera.

Ett klassiskt möte mellan två lag som alltid stått i skuggan av Celtic och Rangers, båda lagen slåss om en Europaplats där Aberdeen ligger i förarsätet med en match mindre spelas och tre poäng mer. Så det innebär att Hearts måste gå för tre poäng här och laget förlorar väldigt sällan hemma. 1x kan räcka långt men den som har råd tar med tvåan till fina 22%.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Betfair erbjuder alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard erbjuder UNIK bonus till alla besökare på Rekar.se - Sätt in 500 - spela med 1500 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1000 kr(200%) + 50 Free Spins - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas dubblar din insats upp till 1000 kr - Hämta det här!
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se - Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org