Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/12


Spela!
Datum: Söndag 2016-12-11 15:00
Land: Europa
Liga: Europatipset
Spel: 128 raders system
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med analyser och statistik från tretton heta matcher och med en liten jackpot på 4 milj kr.

Det är flera jämna och heta matcher och en rätt så svår omgång, det finns några favoriter i fara och det kan vara värt att chansa lite denna gång. Tre bra spikar ska vara Liverpool, Atalanta och Schalke. Tre skrällvarningar kan vara Tottenham, Betis och Torino. Det är flera lag som varit ute på Europa äventyr och kommer antagligen att rotera lite i elvorna.

Här kommer lite statistik och analys av matcherna. Denna gång så är det 128 raders med sju halvgarderingar. Lycka till och rygga alltid på egen risk!

1. Manchester United – Tottenham 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Man United har sex raka utan förlust. Tottenham har två raka vinster och två förluster på de fem senaste.

5 senaste hemma matcherna: Man United har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Tottenham har fem raka utan vinst.

Liga placering: Man United 6, 5 6 3, 19-16 21 poäng. Tottenham 5, 7 6 1, 24-10 27 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen två vinster var. Lagen har nio raka utan kryss på Old Trafford.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Man United har backarna Smalling, Wilson borta och frågetecken på Shaw. Tottenham har mittfältaren Lamela och anfallaren Janssen borta och frågetecken på backen Davies.

Två lag som jagar topptrion, Man United behöver verkligen vinna om chansen till guld inte ska försvinna. Man United är favoriter men ingen bra spik, värdet finns på tvåan till fina 19%.

2. Liverpool – West Ham 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Liverpool förlorade senast, innan hade laget fem raka utan förlust. West Ham har sex raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Liverpool har fem raka vinster. 5 senaste borta matcherna: West Ham har fyra raka utan vinst.

Liga placering: Liverpool 3, 9 3 2, 35-18 30 poäng. West Ham 17, 3 3 8, 15-29 12 poäng.

Inbördes möten: Liverpool har fyra raka utan vinst och en vinst på de sex senaste.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Liverpool har skador på anfallarna Ings, Sturridge (ordinarie), Mané (ordinarie), mittfältarna Ojo, Coutinho (ordinarie) och backen Gomez och frågetecken på viktiga backen Matip. West Ham har skador på backarna Byram, Oxford och Collins (ordinarie), mittfältarna Töre och Kouyate (ordinarie) och anfallaren Sakho.

Ett Liverpool som vek ner sig senast, men det var inget mot vad West Ham gjorde i derbyt mot Arsenal. Ettan är en mycket bra spik till 84%. Liverpool är ruskigt starka hemma!

3. Southampton – Middlesbrough 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Southampton har två raka utan vinst och två vinster på de sex senaste. Middlesbrough har två raka utan förlust och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Southampton har fyra raka utan förlust, 5 senaste borta matcherna: Middlesbrough har fem raka utan vinst.

Liga placering: Southampton 12, 4 5 6, 13-15 17 poäng. Middlesbrough 13, 3 6 5, 13-15 15 poäng.

Inbördes möten: På de tio senaste mötena så har lagen tre vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Southampton har skador på backen Targett, mittfältarna Pied, Hesketh, reserv målvakten McCarthy och ordinarie anfallaren Austin, även frågetecken på anfallaren Rodriguez. Middlesbrough har backarna Friend och Husband borta och frågetecken på de ordianarie anfallarna Rhodes och Negredo och mittfältaren Ramirez.

Southampton ska vara favoriter hemma mot ett Middlesbrough med offensiva problem, men Southampton blir överstreckade här och krysset till 30% är myket bra. Middlesbrough är starka defensivt och kan kämpa till sig en poäng.

4. Celta Vigo – Sevilla 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Celta har fem raka utan förlust. Sevilla har två rak utan vinst och tre vinster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Celta har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Sevilla har två raka utan vinst och två vinster på de fem senaste.

Liga placering: Celta 9, 6 3 5, 24-26 21 poäng. Sevilla 3, 8 3 3, 25-20 27 poäng.

Inbördes möten: På de nio senaste mötena så har lagen tre vinster var. Celta har fem raka utan förlust på hemmaplan, med tre raka kryss.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Celta har viktiga backen Mallo avstängd och två spelare borta sen tidigare. Sevilla har fyra spelare borta sen tidigare.

Två lag som varit ute på Europaspel i veckan och det är två jämna lag som möts, Celta har en liten fördel med hemmaplan och lite bättre form, blir det ett fjärde raka kryss eller ska Guidetti avgöra?. Både ettan och krysset är klart spelvärda.

5. Espanyol – Sporting Gijon 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: Espanyol har sex raka utan förlust. Gijon vann senast, innan hade laget fyra raka förluster och fem raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Espanyol har fyra raka utan förlust och en vinst på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Gijon har fem raka utan vinst.

Liga placering: Espanyol 12, 4 7 3, 17-17 19 poäng. Gijon 18, 3 3 8, 15-28 12 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen tre vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Espanyol har skador på ordinarie backarna Vezo och Foulquier och mittfältaren Krhin och ordinarie anfallaren Barral. Gijon har skador på backen Lora, ordianrie anfallaren Burgui och reserv anfallaren N´Di.

Svårslagna och målsnåla Espanyol mot bortasvaga Gijon. 1x blir som en helgardering här. Men ettan till 71% är en klar överdrift, borde vara runt 50%.
6. Real Betis – Athletic Bilbao 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Betis har två raka utan förlust och tre förluster på de sex senaste. Bilbao har tre raka utan förlust och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Betis har tre raka utan förlust och två förluster på de fem senaste. 5 senaste borta matcherna: Bilbao har två raka utan förlust och en vinst på de fem senaste.

Liga placering: Betis 14, 4 3 7, 17-28 15 poäng. Bilbao 7, 7 2 5, 20-17 23 poäng.

Inbördes möten: Bilbao har fyra raka vinster och Betis har en vinst på de sju senaste.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Betis har viktiga mittfältaren Araujo avstängd och skador på ordinarie backen Mandi, ordinarie mittfältarna Brasanac, Musondo och mittfältarna Martin. Bilbao har skador på mittfältarna De Marcos (ordinarie) och Aketxe.

Betis är oftast svårslagna hemma och Bilbao är bortasvaga, men jag håller ändå Bilbao som favoriter här. Betis brukar vantrivas mot Bilbao och Betis har några viktiga spelare borta. Ettan till 24% är klart spelvärt på bra hemmalag!

7. Atalanta – Udinese 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Atalanta förlorade senast, innan hade laget fem raka vinster. Udinese vann senast, innan hade laget fyra raka utan vinst.

5 senaste hemma matcherna: Atalanta har fem raka vinster. 5 senaste borta matcherna: Udinese har en vinst och tre förluster på de fem senaste.

Liga placering: Atalanta 6, 9 1 5, 24-17 28 poäng. Udinese 14, 5 3 7, 19-23 18 poäng.

Inbördes möten: På de sju senaste mötena så har Atalanta två vinster och Udinese tre vinster. Atalanta har tio raka utan förlust på hemmaplan.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Atalanta har skador på ordinarie backen Konko och ordinarie anfallaren Paloschi och förstemålvakten Berisha och två reserver. Udinese har skador på tre reserver.

Ett Atalanta som gått som tåget, men fick göra ett stopp mot Juventus senast, är alltid svårslagna hemma. Udinese är ojämna och formen är inte bra. Jag spikar ettan, men värdet finns helt klart på krysset till 20%.

8. Inter – Genoa 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Inter har tre vinster och två förluster på de sex senaste. Genoa har tre raka utan förlust och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Inter har fem raka vinster . 5 senaste borta matcherna: Genoa har fyra raka utan vinst.

Liga placering: Inter 10, 6 3 6, 22-21 19 poäng. Genoa 11, 5 5 4, 17-15 20 poäng.

Inbördes möten: På de sex senaste mötena så har lagen tre vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Inter har backen Ansaldi avstängd och skador på viktiga mittfältaren Medel och Gnoukouri. Genoa har viktiga backen Orbán avstängd och skada på ordianrie anfallaren Pavoletti.

Ett Inter som fortsätter med blandade resultat, men på hemmaplan har man en stark svit just nu. Genoa tog en fin skalp när man vann över Juventus, men det var på hemmaplan och borta är man ganska svaga. Ettan är en bra spik till 72%. Men den som har råd garderar med krysset.

9. Torino – Juventus 1 2

Aktuell form 6 senaste matcherna: Torino förlorade senast, innan hade laget fem raka utan förlust. Juventus har fem vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Torino har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Juventus har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Torino 7, 7 4 4, 31-19 25 poäng. Juventus 1, 12 0 3, 32-13 36 poäng.

Inbördes möten: Juventus har tre raka vinster och Torino har en vinst på de tjugoen senaste mötena .

Skador/Avstängningar/frånvaro: Torino har skador på ordinarie mittfältaren Obi och tre reserver. Juventus har skador på ordinarie backarna Barzagli, Bonucci och Alves och två reserver.

Ett Turinderby som Torino gärna vill slippa spela, men till denna säsong så har laget varit starka hemma och svårslagna och Juventus har visat sig vara mänsliga denna säsong. Att vi får ettan till 14% är rena gåtan och jag hugger direkt. Den som har råd helgarderar.

10. Mönchengladbach – Mainz X

Aktuell form 6 senaste matcherna: Mönchengladbach har sex raka utan vinst. Mainz har två vinster och tre förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Mönchengladbach har fem raka utan vinst. 5 senaste borta matcherna: Mainz har fem raka utan vinst.

Liga placering: Mönchengladbach 13, 3 4 6, 13-22 13 poäng. Mainz 10, 5 2 6, 23-25 17 poäng.

Inbördes möten: Mainz har fyra raka utan förlust, två vinster och två oavgjorda och Mönchengladbach har en vinst på de sju senaste.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Mönchengladbach har skador på ordinarie mittfältarna Herrmann och Traoré och fem reserver. Mainz har viktiga anfallaren Córdoba avstängd och skador på ordinarie backen Brosinski och tre reserver. Sen är det frågetecken på viktiga spelare, mittfältaren Malli och anfallaren Onisiwo.

Två lag som håller till i mitten av tabellen, där Mainz har lite bättre form. Mönchengladbach har haft problem att vinna och spelet i Europa har kostat kraft. Mainz är svaga i bortaspelet och krysset till 27% kan vara omgångens bästa värdespik, ettan till 60% är ca 15% för högt.

11. Schalke 04 – Bayer Leverkusen 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Schalke har två raka förluster och fyra raka vinster innan dess. Leverkusen har två vinster och två förluster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Schalke har fem raka vinster, 5 senaste borta matcherna: Leverkusen har två vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: Schalke 8, 5 2 6, 18-15 17 poäng. Leverkusen 9, 5 2 6, 20-21 17 poäng.

Inbördes möten: Leverkusen har fyra raka utan förlust, två vinster och två oavgjorda. På de nio senaste mötena så har lagen tre vinster var.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Schalke har viktiga backen Höwedes avstängd och skador på viktiga mittfältaren Bentaleb och ordinarie anfallarna Do Santo, Huntelaar och Embolo och backen Coke. Leverkusen har skador på ordinarie mittfältarna Bender och Kampl och ordinarie anfallarna Volland och Mehmedi och anfallaren Bellarabi.

Ett Schalke som glänser hemma och laget är på gång efter en trög inledning. Leverkusen har spelat bättre ute i Europa än i ligan men är minst lika bra som Schalke. Ettan till 45% är en riktigt bra spik!

12. Lyon – Rennes 1

Aktuell form 6 senaste matcherna: Lyon har fyra vinster och en förlust på de sex senaste. Rennes har två förluster och tre vinster på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: Lyon har två raka utan vinst och en vinst på de fem senste. 5 senaste borta matcherna: Rennes har två raka förluster och en vinst på de fem senaste.

Liga placering: Lyon 6, 8 1 6, 28-18 25 poäng. Rennes 4, 8 3 5, 18-19 27 poäng.

Inbördes möten: På de åtta senaste mötena så har Lyon fyra vinster och Rennes två vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: Lyon har skador på backarna Jallet och Mammana och frågetecken på anfallaren Kalulu. Rennes har viktiga backen Mendes och viktiga anfallaren Henrique avstängda och skador på ordinarie backen Mexer och ordinarie anfallaren Said och två reserver.

Två lag som jagar en Champions League plats i ligan, där Rennes är före i tabellen men det är Lyon som är i bäst form. Rennes är urstarka hemma men ett av ligans sämsta bortalag. Ettan spikas till något höga 76%.

13. Paris SG – Nice 1 x

Aktuell form 6 senaste matcherna: PSG har två raka utan vinst och tre vinster på de sex senaste. Nice har tre raka vinster och en förlust på de sex senaste.

5 senaste hemma matcherna: PSG har fem raka utan förlust. 5 senaste borta matcherna: Nice har tre vinster och två förluster på de fem senaste.

Liga placering: PSG 3, 11 2 3, 30-11 35 poäng. Nice 1, 12 3 1, 30-10 39 poäng.

Inbördes möten: PSG har sju raka vinster.

Skador/Avstängningar/frånvaro: PSG har mittfältaran Rabiot och Pastore borta. Nice har viktiga backen Baysse och viktiga mittfältaren Eysseric borta och två reserver. Balotelli är redo för comeback.

Ett PSG som svajar lite och är inte alls lika dominanta denna säsong. Nice äverraskar allt och alla och nu får man tillbaka sin stjärna Balotelli. Men vinna i Paris vore en sensation av stora mått, men oavgjort ska de kunna få med sig.


**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se