Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tips-SM omgång 2 - Stryktipset vecka 43


Spela!
Datum: Lördag 2016-10-29 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Vi missade på Arsenal hemma mot Middelsbrough i den första omgången av Tips-SM. Kryss i mötet mellan Hull – Stoke där det slutade 2:a och sen hade vi säker etta på Brentford som torskade mot Barnsley hemma. Vi slutade på 10 rätt vilket får anses som godkänt efter den första halvkluriga tipsomgången.

Resultat efter omgång 1

Vill du veta hur du ligger till i tävlingen så kan du enkelt ta reda på det här https://www.svenskaspel.se/arenan?flik=resultat. Vill du se hur dina polare ligger till i tävlingen är det bara att skriva in deras namn och klicka på sök. Du kan även se hur du själv ligger till i orten där du bor eller söka på hur ditt lag ligger till i tävlingen.

Omgång 2 – Tips-SM

tips-sm 2016För er som missade den första omgången av Tips-SM har fortfarande chansen att hoppa på tävlingen då man får räkna bort en runda (den med minst antal rätt när tävlingen summeras). Någon spelare lyckades med konststycket att pricka in 13 rätt i första rundan av Tips-SM vilket gav 1 166 007 Kr. Den här spelaren har av förståeliga skäl valt att vara anonym. Runda 2 av tips-sm ser riktigt svårtippad ut och det är ont om säkra matcher på kupongen vilket gör det väldigt spännande. Här följer vårt tipsförslag för omgång 2 av Tips-SM där vi diskuterar några matcher som sticker ut.

Manchester United – Burnley (1)

Oj vilken käftsmäll United åkte på borta mot Chelsea. Räkna med revanchlust här och något annat än en etta på kupongen skulle vara en rejäl skräll. Zlatan borde ges mer utrymme i den här matchen än vad han fick mot Chelsea. 5 raka matcher utan mål från svensken och det börjar knorras lite i England efter den fina starten. Vi spikar ettan!

Middelsbrough – Bournemouth (x2)

Boro fick med sig en fin poäng borta på Emirates vilket var starkt. Dock säger magkänslan att man får det tuffare nu när man förväntas föra matchen mot Bournemouth. Bournemouth stod upp bra mot Tottenham och såg riktigt starka ut. Vi tror att den här matchen kommer passa Bournemouth perfekt där man kan vänta ut motståndaren och ställa om snabbt. Vårt tips x2.

West Bromwich – Manchester City (x)

Det har hackat en del i spelet sista tiden för City som nu har 5 raka matcher utan seger (cuperna inräknat). Då vet vi ännu inte hur det går ikväll (Onsdag) mot ärkerivalen United i EFL-Cup. Här har man en svår bortamatch mot West Bromwich som ryckt upp sig sista tiden. Senast fick Jonas Olsson chansen från start och gjorde det bra. Tyvärr blev det förlust borta mot Liverpool med 2-1 men laget skötte sig bra. Här har man alla möjligheter i världen att sätta käppar i hjulet för City och kan spela helt utan press. Vi tror på en jämn historia där krysset ligger nära till hands. Vi chansspikar krysset.

Preston – Newcastle (2)

Newcastle har galen form! 6 raka segrar och när lagen möttes i EFL-Cup i veckan så vann Newcastle med hela 6-0. Då möttes lagen visserligen på S:t James Park men oavsett så bör man kunna vinna igen även om bortaspel väntar. Newcastle har siktet och målet inställt på Premier League. Just nu toppar Rafael Benitez gäng The Championship och skadeläge och form gör att man förmodligen stannar där ett tag till. Säker 2:a!

Kommentarer Omgång 2 Tips-SM

-Tottenham får klara sig utan Sissoko i 3 matcher som blivit avstängd i efterhand. Han delade ut en ful armbåge i mötet med Bournemouth senast.

-Veckans säkraste match tror vi United är hemma mot Burnely. På Old Trafford finns det lite större ytor då planen är stor vilket borde passa en viss Zlatan bättre.

-Skrällen tror vi att Fulham kan stå för när formtoppade Huddersfield kommer på besök. Att komma till Craven Cottage och hämta poäng är allt annat än lätt.

-Ingen jackpot på tipset vecka 43

-Omgång 2 av toalt 6 i Tips-SM

-Varje omgång i Tips-SM spelas med ett 64 raders matematiskt system. Du tar med andra ord ut 6 halvgarderingar för att delta i tävlingen och det kostar dig 64 kr per system och omgång.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se