Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Zorya


Spela!
Datum: Torsdag 2016-09-29 21:05
Land: England
Liga: Europa League
Spel: United vinner & Zlatan gör mål
Odds: 1.90
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Manchester United ska upp till bevis i Europa League idag. Man möter ukrainska ligatvåan Zorya Luhansk och det är seger som gäller för Mourinhos mannar.

United behöver seger och Zlatan behöver göra mål:

Förra matchen som Manchester United spelade i Europa League slutade i det närmaste katastrof för den engelska storklubben. Då åkte man till Holland för match mot Feyenoord vilket slutade med förlust med 1-0 och dåligt uppvisat spel.

Även om Mourinho tidigare sagt att det inte är i Europa League man vill vara så ville han nog inte ta för enkelt på uppgiften eftersom United dagarna innan förlorat det så viktiga manchesterderbyt mot Manchester City på grund av en urusel första halvlek.

Det hjälpte dock inte och rubrikerna slog på stort åt Man Uniteds fiasko vecka. Och inte blev det lättare när man sedan kom hem och torskade det efterföljande Premier League mötet borta mot Watford med 3-1.

Ljusning i sikte:

Skönt var då för alla som gillar Manchester United att Mourinho hittade en vinnande laguppställning nu senast på hemmaplan mot de regerande Premier League mästarna Leicester. I första halvlek sopade man fullkomligt banan med gästerna.

Zlatan var sånär att göra ett riktigt drömmål som definitivt skulle blandat sig i leken om säsongens snyggaste mål. Men nu fick vi se bollen smita strax över ribban och United fansen fick nöja sig med utklassningssiffrorna 4-0 i halvlek efter mål av Smalling, Mata, Rashford och Pogba. För övrigt Pogbas första Premier League mål den här säsongen. Matchen slutade till slut 4-1.

Manchester Uniteds svajiga form har gjort United fans oroliga och de brittiska medierna bara vänta på att få skapa stora mörka rubriker igen om det visar sig att man återigen misslyckas förvalta favoritskapet i en viktig match.

Den första halvleken mot Leicester var en fröjd att se på med bländande fotboll från Man Uniteds sida men det räcker föga om det inte resulterar i fortsatt bra spel mot ett lag som Zorya ikväll vilka man bör slå om bara rätt inställning infinnes.

Mata istället för Rooney på mitten:

En av de största anledningarna till Uniteds målkavalkad som experterna angav som orsak efter den lyckade halvleken mot Leicester senast var att Mourinho vågade göra förändringen med att plocka in Mata i mitten på mittfältet och låta Rooney vara på bänken. Mata var den största anledningen till Manchester Uniteds fantastiska spel under den halvleken.

Nu gäller det för Jose Mourinho att bevisa att han är rätt tränare för United och att han hittat rätt i laguppställningen och spelidén. Han ser ut att mönstra bästa tänkbara lag mot Zorya Luhansk ikväll vilket borde betyda ungefär samma startuppställning som senast i ligafotbollen.

Men ytterligare ett litet orosmoln har seglat upp på himlen, och det är att Zlatan slutat att göra mål. Efter fyra mål på fyra matcher i ligastarten har nu Zlatan inte gjort ett enda mål under de senaste fyra matcherna?

Prioritet för Manchester United:

Mourinho har förstås massor av delmål att uppnå med sitt lag Manchester United närmaste tiden och som han även redan ikväll behöver bevisa för sig själv och andra.

Vi kan ganska tydligt se av det han uttalat sig om senaste dagarna att Man United måste få bekräftat ytterligare att första halvleken mot Leicester senast inte var en engångsföreteelse.

Ett vinnande lagspel är prio ett och sedan har Mourinho sagt att Zlatan är med från start vilket jag tror betyder att han dels verkligen vill vinna, dels spela ihop lagdelarna som gjorde bra ifrån sig senast, och dels också få tillbaka Zlatan i målprotokollet igen. Zlatan måste hitta tillbaka till målformen då det gått lite stiltje i målproduktionen på sistone.

TV-kanalSpeltips, matchstart och TV-kanal:

Manchester United vinner matchen mot Zorya Luhansk i Europa League ikväll och Zlatan gör mål till odds 1.95 @Nordicbet.

Matchen sänds på Kanal 9 med matchstart klockan 21:00.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se