Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 39


Spela!
Datum: Lördag 2016-10-01 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Ingen vidare lycka på Stryktipset senast. Favoriterna Liverpool och City stod för trycket men Newcastle svek borta mot Aston Villa. Tipset den här veckan då? Jo då, det ser aningen lurigt ut där det är svårt att hitta säkra matcher. Stor jackpot väntar på ca 12 miljoner kronor vilket lär ge en fin omsättning.

Systemspel vecka 39

Vi fortsätter på den inslagna vägen att plocka ut 4 matcher som vi tror på. Det är inte alltid vi tar ut de 4 säkraste matcherna enligt streckfördelningen utan med vårt systemspel så ger det möjlighet till att försöka skrälla lite. Vi tippar ett reducerat tipssystem som heter R-9-0-222 och det erbjuder 11 rättsgaranti. Sitter de 4 spikarna så är det minst 11 rätt med chans på 13 på kupongen. Systemet kostar 222 kronor och tillåter 9 helgarderingar. Det passar sig väldigt bra om vi kikar på den här veckan när det är ovisst i väldigt många matcher.

Veckans 4 matcher

Det är ont om Premier League matcher på kupongen den här veckan vilket kommer dra ner omsättningen en aning. Men vi har ändå ett av de förväntade topplagen med på kupongen som just nu befinner sig i en liten kris. Här följer veckans 4 matcher som vi tagit ut på Stryktipset.

Match 1. Hull – Chelsea (2)

Chelsea har 3 raka matcher utan seger i PL och det är en oroväckande trend som man är inne i just nu. Conte sa efter förlusten senast mot Arsenal (3-0 borta) att laget är bra på papperet men inte på planen. Terry har varit skadad och det har minst sagt sett virrigt ut i försvaret. David Luiz hämtades in under transferfönstret sista dag och han slår fina passningar men är även han lite av ett yrväder i försvaret. Cahill har slagit bort pass på pass i mittförsvaret som lett till att motståndarna gjort mål. Både Cahill och Luiz behöver en stabil spelare jämter sig och nu på Lördag ser det ut som att Terry är tillbaka. Mitt tips är att Terry och Luiz startar i mittförsvaret. Mot Hull finns inget annat än 3 poäng för Londonlaget. Hull såg minst sagt skakigt ut mot Liverpool och laget har varit skadebenäget under säsongsinledningen. Jag tycker att 2:an känns bra då Chelsea har så mycket klass i laget. Vi testar 2:an!

Match 10. Rotherham – Newcastle (2)

Newcastle svek senast mot Aston Villa borta på Villa Park. Man hade ledningen men slutresultatet skrevs till 1-1. Däremot dominerade man den första halvlek och hade nog så många chanser för att kunna stänga matchen. Rotherham ligger sist och har bara 1 seger på de 10 inledande matcherna. Newcastle ligger för närvarande på en femte plats i The Championship och har siktet inställt på att göra sejouren i den näst högsta ligan ettårig. Truppen är bra och laget ser stabilt ut med få insläppta mål. Benitez mannar fixar det här. Säker 2:a!

Match 11. Sheffield Wednesday – Brighton (1)

Sheffield Wednesday visades på tv förra helgen och laget såg riktigt vasst ut hemma. Man mötte Nottingham och fick i inledningen bevittna ett riktigt drömmål från gästerna leta sig in i maskorna. Därefter var man starka och vände matchen till seger med 2-1. I Onsdags slog man Blackburn borta med 0-1 och formen är på uppåtgående. Här möter man visserligen bra motstånd i Brighton men vi tror att man kommer vara rejält taggade här och ta sig an den här fighten mot topplaget med bravur. Ettan känns positiv och får vårt streck på kupongen.

Match 13. Östersund – Falkenberg (1)

Östersund har tappat lite form men hemma har man gjort det bra hela säsongen. Visserligen förlorade man senast hemma men då var det IFK Norrköping som kom på besök. Nu möter man ett Falkenberg som endast tagit 1 poäng på de 10 senaste matcherna. Östersund spelar fin fotboll längs backen och det kan blir en jobbig bortaresa för Falkenberg det här. Dels långt att åka och dels är inte konstgräset till deras fördel. Ettan känns klar och given! Vi spikar den!

Kommentarer om Stryktipset v 39

-12,5 miljoner i jackpot på tipset

-Veckans säkraste match anser vi att Östersund är hemma mot Falkenberg

-Skrällen tror vi Middlesbrough kan stå för då West Ham sett bleka ut den här säsongen.

-Se upp för Häcken. Malmö brukar ha svårt mot Göteborgslaget som dessutom har fin form.

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se