Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Chelsea


Spela!
Datum: Tisdag 2016-02-16 20:45
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: PSG att avancera
Odds: 1.83
Bolag: Titanbet

Rekarens Spelmotivering

Lottningen av Champions League har nu ägt rum och för tredje året i följd ställs nu Zlatans PSG mot Chelsea. Det har tidigare varit en icke önskad motståndare för det franska storlaget, men de har nu utvecklats till ett riktigt världslag och har nu en klar fördel mot London-klubben.

De har alltså mötts två gånger i följd. De har delat lika på vinsterna, där Chelsea vann det första mötet trots att PSG hade en 3-1-ledning inför returmötet. Demba Ba var matchvinnare i den matchen när han sent kunde trycka dit 2-0-målet som också var det avgörande målet.

I fjol vände PSG på skutan. Det inledande mötet slutade oavgjort (1-1) i Paris, men det var den nästkommande matchen som var den mest spännande. Zlatan blev felaktigt utvisad i ett tidigt skede, efter att bara ha spelat cirka 30 minuter. Klart nederlag för PSG, men man kunde än dock kvittera Chelseas ledningsmål och forcera matchen till förlängning. Oerhört trötta ben i bortalaget, som sedan straffade sig när man drog på sig en onödig straff. Hazard förvaltade den väl och tryckte dit 2-1, som absolut såg ut att vara det matchvinnande målet. Thiago Silva fick göra sig kvitt sitt misstag för straffen i den 114e minuten när han nickade in 2-2. Resultatet stod sig och PSG var vidare.

PSG är otroligt bra i år och man har redan nu avgjort ligan. För att de ska tappa sin ledning ner till tvåan behöver det ske ett smärre under. Man är starkare nu än man varit någon gång tidigare i modern tid och jag värderar dem väldigt högt vad gäller att ta sig långt i Champions League. De har under flera år byggt på den här truppen, som för varje match ser allt mer komplett ut. Man har ett par hot som möjligtvis är starkare, och då syftar jag Barcelona och Bayern, men i övrigt har man goda chanser mot samtliga lag.

De visade vad de gick för mot Real Madrid i dubbelmötet under gruppspelet. Det blev en mållös match på Parc de Princes, följt av en uddamålsförlust för PSG på bortaplan. Vi som såg matchen är nog alla eniga om att resultatet inte var fullt rättvist, utan att PSG var det klart bättre laget sett över 90 minuter. Man fick inte hål på Real, men visade än dock att man är bra nog för att stå emot och pressa ett storlag som Real Madrid är.

Chelsea då. Ja vi har alla följt deras utveckling under säsongen och hittills är det katastrofalt. Åtminstone i ligaspelet. Man ligger i skrivande stund på en 16e plats med endast en poäng över nedflyttningsstrecket. Värt att tänka på är att detta lag, som vann Premier League i fjol, har inte tappat spelare utan snarare tvärtom med de värvningar man gjorde i somras. Jag kan inte tänka mig att man slutar på en liknande placering som man har nu, utan man bör ta sig upp till åtminstone den övre halvan. Att de når CL-placeringarna ser jag dock som otroligt, med tanke på de lag som nu är i toppen och hur många poäng som skiljer dem åt.

Champions League gick desto bättre när man vann sin grupp. Det var mer eller mindre vinna eller försvinna i den sista och avgörande matchen mot Porto på hemmaplan. Man lyckades vinna med 2-0 efter en stark prestation, men det är tydligt att det saknas gnista och lagmoral i klubben för tillfället.

Det blir en tidig rek inför lagens möten i februari. Det gör i mitt tycke ingenting, utan det är en enorm skillnad lagen emellan i år. Chelsea har ett bra lag på pappret, men har hittills inte fått det att fungera över huvudtaget, och jag tror inte man kommer bli så avsevärt mycket bättre att man ska kunna ta sig förbi ett så starkt PSG. Vill påstå att Chelsea behöver en nystart och att Mourinho just nu inte kommer få ordning på truppen på ett bra tag. Det har varit mycket konflikter mellan tränare och stjärnspelare, som inte lägger sig över en natt.

Nej, PSG är alldeles för starka och kommer sannolikt avancera här.

PSG att avancera @ 1.83 - 5/5 units

Spel Odds Bolag Bonus
PSG 1.83 1000 KR
Chelsea 2.00 1000 KR

Jansson
Bloggare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
45
FÖRLUSTER
29
PUSH
3
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se