Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 48


Spela!
Datum: Lördag 2015-11-28 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Svårtippad omgång när det gäller Stryktipset vecka 48. Väldigt svårt att hitta säkra matcher vilket gör att det blir en rejält chansartad omgång med 2 säkra kryss på stryktipskupongen.
Stryktipsförslag vecka 48
Match 1. Aston Villa – Watford (x)

I förra hemmamatchen klarade Aston Villa oavgjort mot Manchester City där matchen slutade 0-0. Det var Rémi Gardes första match som huvudmanager för klubben. Därefter fick man rejält med torsk (4-0) borta mot Everton. Skillnaden hemma/borta är stor när det gäller Premier League. Watford har 2 raka förluster men mot bra motstånd. Tror på en jämn historia här där vi spikar krysset.
Match 2. Bournemouth – Everton (1×2)

Det var faktiskt lite synd om Bournemouth senast som ledde med 0-2 borta mot Swansea men som tappade till 2-2 fast man dominerat stora delar av matchen. Everton är så klart stora favoriter här efter fin form (3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste). Jagielka saknas i bortalaget medans hemmalaget har flera namn på skadelistan. C Atsu, C Wilson, T Elphick, T Mings och M Gradel missar alla matchen. Vi chansar på att det kan skrälla och tar med ettan på kupongen. Vårt tips helgardering.
Match 3. Crystal Palace – Newcastle (1×2)

Crystal Palace förlorade oväntat mot Sunderland hemma i måndags efter att ha tagit 4 poäng mot Liverpool och Manchester United. Newcastle har rest sig något men har problem med målskyttet (1 mål på de 4 senaste matcherna är för dåligt). Defensiven är helt okej och får man bara till det framåt så kan man kanske överraska här. Vårt tips helgardering.
Match 4. Manchester City – Southampton (1×2)

Manchester City åkte på en rejäl snyting hemma mot Liverpool senast där man förlorade med 1-4. Därefter förlorade man i veckan borta mot Juventus i Champions League med 1-0. Nu har man en ny tuff uppgift framför sig mot Southampton som spelar väldigt likt Liverpool med sitt höga presspel. Ska bli intressant att se om Southampton kommer våga sig på Klopps taktik borta mot City också och störa deras uppspelsfas. Vi helgarderar.

Match 5. Sunderland – Stoke (x)

Sunderland har spelat väldigt tight i de senaste två matcherna där prio har legat på defensiven. Det räckte till en 0-1 seger borta mot Palace senast och jag tror att man kommer spela likadant även om man nu har hemmaplan. Tabelläget ser inte bra ut och därför är varenda poäng viktig. Stoke har väldigt fin form med 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 6 senaste. Är favoriter här men tycker att krysset känns väldigt bra då båda lagen spelar målsnålt. Vi chansspikar krysset.
Match 6. Blackburn – Sheffield Wednesday (1x)

Blackburn har endast 1 förlust på de 6 senaste men har lite svårt för att vinna. Hemma har man kryssat 4 gånger redan den här säsongen. Sheffield Wednesday har också fin form med endast 1 förlust på de 10 senaste. Dock har man spelat 4 av de 5 senaste på hemmaplan så frågan är om man kan leva upp till samma form i bortaspelet. Senast förlorade man borta mot Charlton med 3-1. Vårt tips 1x.
Match 7. Brighton – Birmingham (1)

Brighton har närmat sig toppen och den fina hemmaformen med 6 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster är starkt bidragande till att man just nu ligger på en 2:a plats i tabellen. Birmingham har blandat och gett där man varit väldigt ojämna i sitt spel. Tror inte att man kommer räcka till här då tufft motstånd väntar på andra sidan. Vi spikar ettan!

Match 8. Cardiff – Burnley (1×2)

Cardiff är rejält svårslagna hemma där man endast har en förlust den här säsongen. Hade man varit bättre i bortaspelet så hade man legat betydligt högre upp i tabellen. Nu möter man Burnley som har 7 raka utan förlust vilket gör att det här känns som en öppen tillställning som kan sluta lite hur som helst. Vi helgarderar.
Match 9. Fulham – Preston (x2)

Vikande form för londonlaget Fulham som släppt in 9 mål på de 3 senaste matcherna. 1-1 borta mot MK Dons senast var inte speciellt övertygande och jag tror att man kommer få problem igen här då stabila Preston kommer på besök. Preston släpper in väldigt lite mål och framåt tror jag inte att det blir några problem i den här matchen. x2 känns väldigt bra på kupongen och blir vårt tips.
Match 10. Huddersfield – Middlesbrough (2)

Huddersfield har inte direkt rosat marknaden sista tiden. endast 1 poäng på de 5 senaste matcherna och nu väntar Middlesbrough som är i kalasform. 5 vinster på de 6 senaste där enda förlusten är borta mot serieledaren Hull. 2:an känns givet och blir vårt tips.
Match 11. Nottingham – Reading (12)

Skulle gärna se en helgardering här då båda lagen spelar rätt så målsnålt. Nottingham har ingen vidare form och har lite problem med målskyttet. Reading har varit iblandande i målglada matcher sista tiden och det känns väldigt svårtippat här då båda lagen har ojämn form. Vi håller det öppet och tippar 12.
Match 12. Queens Park Rangers – Leeds (1x)

QPR har ingen vidare form men hemma är man starka där man endast har 1 förlust den här säsongen. Möter här svårspelade Leeds som sett stabilare ut i år en förra säsongen. Krysset känns nära till hands men vi tar med ettan på kupongen i form av hemmaplan. Vårt tips 1x.
Match 13. Wolverhampton – MK Dons (1)

Två lag med dålig form. Wolves har spelat 2 raka oavgjorda matcher mot bra motstånd så kanske är det ett tecken på att formkurvan är på väg att vända. Jag tror att man bärgar 3 poäng här då MK Dons sjunker allt djupare i tabellen. Laget levererade i början av säsongen men har haft förtvivlat svårt att vinna sista tiden vilket 2 vinster på de 10 senaste matcherna vittnar om. Vi spikar ettan.

Kommentarer om Stryktipset vecka 48

Systemet vi spelar heter R-4-4-144 och bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor. Det har 12 rättsgaranti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.
Veckans säkraste match tror vi att Middlesbrough är borta mot Huddersfield.
Skrällen tror vi att Bournemouth eller Southampton kan stå för.
Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan


**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se