Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 10


Spela!
Datum: Lördag 2015-03-07 16:00
Land: England
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

Här följer veckans stryktipsförslag till Svenska Spels Stryktipset. Tyvärr ingen jackpot den här veckan och inte så många Premier League matcher på kupongen. Dock har vi två härliga derbyn att se fram emot där mycket står på spel!
Stryktipset vecka 10, 2015, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – West Bromwich (2)

Derbydags i FA-cupen! Lagen möttes i veckan och det var heta känslor på Villa Park. Aston Villa som är i starkt poängbehov gjorde en heroisk insats och vann på övertid med 2-1 i 93:e minuten via en straff som Benteke förvaltade. Matchen i övrigt var av typisk derbykaraktär med väldigt mycket sparka och spring. Spelet var långa stunder chansartat där West Broms målvakt Ben Foster hade en mindre lyckad dag. Aston Villa var klart bättre i matchen men jag tror att vi får se en helt annan match nu på Lördag. West Bromwich har haft fin form på slutet och känns stabilare i sitt grundspel så vi går lite på magkänsla, hoppas på bättre målvaktsspel och spikar 2:an. Det får ses som en chansning och matchen bör nog egentligen helgarderas tidigt.

Match 2. Queens Park Rangers – Tottenham (1x2)

Hett Londonderby att vänta. Båda lagen jagar poäng men av olika karaktär. Tottenham har en liten möjlighet att nå en Champions League plats men då måste man gå som tåget på slutet. Laget har förlusten i Ligacupfinalen i färskt minne och frågan är hur det påverkar moralen. Här kommer man möta ett vilt kämpande QPR som är svårslagna hemma och som inte lär ge bort någonting gratis i jakten på nytt kontrakt. Vi tror att det kan skrälla lite här då Tottenham har blandat strålande insatser med riktiga bottennapp den här säsongen och därför har vi med ettan på Stryktipset. Vårt tips helgardering!

Match 3. Blackpool – Sheffield Wednesday (2)

Sheffield Wednesday har 2 raka segrar och slog senast Middelsbrough hemma med 2-0. Så man känns lite på gång och får därför tipset mot mediokra Blackpool. Säker 2:a

Match 4. Cardiff – Charlton (1x)

Jämt möte att vänta. Cardiff förlorar sällan hemma och Charlton har förtvivlat svårt att vinna på bortaplan den här säsongen. Därför känns det som att 1x räcker långt här och blir vårt tips på kupongen.

Match 5. Derby – Birmingham (1)

Derby har kommit smygande hela säsongen och har nu seglat upp i serieledning tack vare stabil form över lång tid. Birmingham vann senast men hade dessförinnan 9 raka matcher utan seger. Vi spikar ettan utan diskussion!

Match 6. Huddersfield – Rotherham (12)

En öppen match som kan sluta lite hur som helst. Det känns som fördel Huddersfield i och med hemmaplan men vi håller det öppet och tippar 12!

Match 7. Ipswich – Brentford (12)

Två bra lag som är med i jakten om direktuppflyttning och kvalplatser till Premier League. Båda lagen är ofta inblandade i målrika matcher och den här matchen är given att ha med på måltipset. Vårt tips 12!

Match 8. Millwall – Norwich (2)

Norwich är ligans formstarkaste lag just nu utan tvekan. 6 raka segrar och 15-3 i målskillnad på dessa. Här möter man svagt motstånd i Millwall som kommer få det väldigt tufft att ta poäng här. Enligt oss är det här veckans bank! Säker tvåa!

Match 9. Nottingham – Middlesbrough (1x2)

Förstår mig inte riktigt på Middlesbrough. Känns som man har seriens bästa lag på papperet men man är alldeles för ojämna. Har man en normal dag så slår man alla lag i ligan men vågar inte lita på laget riktigt. Nottingham har varit väldigt opålitliga men sista tiden har man spelat bra och visat upp en mer stabil form. 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste. Det här blir en tuff drabbning och vi väljer att helgardera.

Match 10. Wigan – Leeds (1x2)

Wigan behöver vinna snart om man ska fortsätta spela i Championsip nästa säsong. Leeds blandar och ger och helgardering känns på sin plats!

Match 11. Wolverhampton – Watford (1x2)

Två formstarka lag möts på Molineux Ground och båda är definitivt med i jakten om kval till Premier League. Svårtippat på Stryktipset skulle jag vilja säga så helgardering blir en enkel utväg!

Match 12. Gillingham – Doncaster (x)

Jämt möte att vänta. Båda lagen ligger lite i ingen mans land i tabellen där egentligen Doncaster har mest att spela för som fortfarande har chansen på en kvalplats till Premier League.

Match 13. Milton Ke Dons – Preston (1x)

Bäst form på bortalaget men MK Dons är så fruktansvärt hemmastarka så vi tippar 1x här!
Kommentarer om Stryktipset

– Stryktipsförslaget bygger på ett reducerat systemspel som heter R-4-4-144 och innehåller 4 helgarderingar, 4 halvgarderingar för 144 kronor. Systemet har 12 rättsgaranti vilket innebär om det är 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

– Veckans säkraste match tror vi att Norwich är borta mot Millwall.

– Skrällen tror vi Queens Park Rangers kan stå för hemma mot Tottenham.

– Tyvärr ingen jackpot på Stryktipset den här veckan

Hur tippar ni? Kommentera mer än gärna!

”Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans…”

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se