Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 5


Spela!
Datum: Lördag 2015-01-31 16:00
Land: Europa
Liga: Stryktipset
Spel: se i spel
Odds: se i spel
Bolag: Annat..

Rekarens Spelmotivering

På Lördag smäller på Stryktipset. 20 miljoner i jackpot väntar och härliga matcher på stryktipskupongen att se fram emot där vi bland annat har ett toppmöte i den första matchen mellan Chelsea och Manchester City. Förra veckan var en galen historia med flertalet skrällar i FA-cupen som gjorde att ingen lyckades pricka in 13 rätt. Chelseas tapp med 2-0 hemma till 2-4 mot Bradford från League One är nog den största skrällen i modern tid i den engelska ligafotbollen. Den här veckan ser inte mycket lättare ut där det knappt finns några favoriter att bygga systemet på. Här följer veckans stryktipsförslag.
Stryktipset vecka 05, 2015, R-4-4-144

Match 1. Chelsea – Manchester City (1x)

Båda lagen åkte oväntat ut ur FA-cupen förra helgen. Chelsea tex ställde över en del spelare för att Liverpool väntade på tisdagen och man kan fråga sig om det var rätt med tanke på att FA-cupen värderas högre än The Capital One cup. Dock stod en finalplats på spel vilken Chelsea också tog till vara på genom att slå ut Liverpool. Hade man förlorat där hade det varit väldigt tungt för moralen tror jag om man åkt ut ur två cuper på 4 dagar. Nu har man istället en final att se fram emot och kan även göra ett rejält ryck i ligan om man vinner hemma. Fabregas fick sig en smäll av John Terry där de båda gick in i samma duell och är ett osäkert kort Inför matchen. Annars har Chelsea starkaste laget att tillgå och hemma på Stamford Bridge har man idel segrar i Premier League den här säsongen (10 stycken och 23-3 i målskillnad). Nu möter man de regerande mästarna och det kommer givetvis bli en öppen match som kan sluta lite hur som helst eftersom det är många världsklasspelare i båda lagen som kan avgöra på egen hand. City saknar Yaya Toure som spelar afrikanska mästerskapen vilket är ett tungt avbräck och det syntes inte minst mot Middlesbrough förra helgen. Det kommer också bli ett känslosamt återseende för Frank Lampard på Stamford Bridge om han får spela. Chanser lär vara goda nu när Yaya är borta. Vi tror att 1x räcker långt och blir vårt tips.

Match 2. Crystal Palace – Everton (1x)

Sen Alan Pardew tog över Crystal Palace har laget 4 raka segrar så det är vind i seglen nu för Londonlaget. Everton har det jobbigt och det är egentligen ofattbart med den truppen som man har. Men det visar egentligen bara hur svår Premier League är som liga. Everton har ingen vinst på de 8 senaste matcherna och frågan är hur länge klubbens styrelse kommer ha tålamod med managern Roberto Martínez. Vårt tips blir 1x.

Match 3. Liverpool – West Ham (1)

Jag har sett en del matcher med Liverpool sista tiden och det var väldigt länge sen laget förlorade under ordinarie matchtid nu. Man har sett väldigt starka ut i båda möten med Chelsea i The Capital One Cup och senaste matchen hade man 19-3 i avslut mot Chelsea. West Ham har fin form med 3 raka segrar och ligger precis före Liverpool i tabellen. Räkna med att man lär vara nöjda med kryss här för att hålla Liverpool bakom sig i tabellen. Vid vinst blandar sig Liverpool verkligen sig i jakten på en topp 4 placering och vi tror att man kommer vara så pass motiverade inför den här uppgiften att man vinner på Anfield. Sturridge tillbaka? Vi spikar ettan!

Match 4. Manchester United – Leicester (1x)

Manchester United har gått lite knackigt senaste tiden med endast 2 vinster på de 6 senaste. Laget känns därför väldigt opålitliga även om man har spelarmaterial för att vinna ligan. Leicester spelar med kniven mot strupen i varje match då laget ligger sist i tabellen. 3 poäng skulle ta laget upp över säker mark men här lär man gå för en poäng. Leicester har fin form med 4 vinster på de 6 senaste och kan kanske störa här. Vårt tips 1x.

Match 5. Stoke – Queens Park Rangers (1)

Två lag med olika formkurvor. Stoke är på väg upp i tabellen och hemma på Britannia Stadium är man starka. Bortasvaga QPR med dålig form kommer få ruggit svårt här. Vi spikar ettan och det känns som tipsets säkraste match.

Match 6. Sunderland – Burnley (1)

Otroligt viktig match för båda lagen i kampen om att hänga kvar i Premier League. Sunderland känns som det bättre laget av de två men har haft svårt att vinna på hemmaplan den här säsongen då man endast har 1 vinst på Stadium of Light. Vi tror att man kommer vinna här och chansspikar ettan då det är ont om att hitta säkra matcher den här veckan. Matchen bör annars garderas tidigt. Vårt tips etta!

Match 7. West Bromwich – Tottenham (1x2)

Det här lär bli en tuff drabbning där båda lagen har målskyttar i Victor Anichebe (West Brom) och Harre Kane (Spurs). Det känns som en öppen historia och en helgardering är på sin plats.

Match 8. Birmingham – Norwich (1x2)

Två ojämna lag som kan spela riktigt bra emellanåt. Birmingham torskade mot West Bromwich senast i FA-Cupen och hade lite oflyt där. Med marginalerna med sig här kan man mycket väl vinna även om Norwich får ses som favoriter. Vi helgarderar.

Match 9. Blackburn – Fulham (1x2)

Bäst form på Fulham som har börjat klättra i tabellen. Blackburn är dock klasser bättre hemma än vad Fulham är borta. Men vi tror på att det kan skrälla här och vill gärna ha med tvåan. Därför väljer vi att helgardera.

Match 10. Blackpool – Brighton (2)

Blackpools form är generalusel för tillfället och jag ser inget som kan vända den negativa trenden som man är inne i just nu. Brighton ligger på 19 plats i tabellen men kollar man formkurvan och de 6 senaste matcherna så är man faktiskt 8:e bästa lag i ligan. Den här spiken känns riktigt bra som endast är streckad till 43 % av svenska folket.

Match 11. Bolton – Wolverhampton (x)

Jämn match att vänta av två bra lag. Wolves har bäst form i The Championship nu vilket gör att laget har kontakt med lagen som jagar kval till Premier League. Bolton är starka hemma och då båda lagen spelar målsnålt så känns ett kryss mycket bra här. Vi chansspikar krysset!

Match 12. Cardiff – Derby (12)

Ett starkt hemmalag möter ett formtoppat borta lag. Båda lagen gör mycket mål och vi tror på en öppen historia som kan sluta lite hur som helst. Vårt tips 12!

Match 13. Reading – Sheffield Wednesday (1x2)

Reading har bara 1 förlust på de 7 senaste. Sheffield är lite ojämna men kan slå vilket lag som helst i ligan om man har en bra dag. Känns ovisst och öppet så vi helgarderar!
Kommentarer om veckans stryktipsförslag

– Vårt stryktipsförslag heter R-4-4-144 och kostar alltså 144 kronor. Du får 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för en reducerat peng. Systemet ger 12 rättsgaranti vilket innebär att om du har 13 på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

– 20 miljoner i jackpot vilket lär ge utdelning på 10 rätt den här omgången. Detta för att det på förhand inte finns några givna matcher på kupongen.

– Säkraste matchen tror vi Stoke är hemma mot Queens Park Rangers.

– Skrällen kan mycket väl Leicester stå för på Old Trafford även om vi bara har med krysset på vårt stryktipsförslag.

– Stormatchen Chelsea – Manchester City har något senare matchstart och startar 18.30

– Ja då ses vi på Lördag igen… nånstans..

**

Källa: Svensktspel.nu


SvensktSpel
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se