Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 5/2


Spela!
Datum: Söndag 2023-02-05 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 5. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. 4 miljoner kronor i jackpot!

Europatipset är här med ett flertal supermatcher på kupongen där Spurs – Man City sparkar igång det hela, fint möte i London där vi starkt tror på gästerna. Milanoderby i Serie A dessutom och Spanien bjuder till i form av Barca – Sevilla! Många trevligheter och vi tror oss ha snickrat fram en fin kupong, 13 rätt är målsättningen och det känns riktigt bra på förhand. Ni hittar spelförslaget här nedanför och analysen kommer därefter. Stort, stort lycka till.

1. Tottenham – Manchester City, 2

Man City streckas som väntat högt och lär till slut landa in på runt 70% här men trots det väljer vi faktiskt att spika Peps mannar, skillnaden är så pass stor och med Arsenal framför sig utgår vi från att Man City tuggar på. Spik!

2. Nottingham Forest – Leeds, 1X

Vi följer strömmen här där vi anser Nottingham vara en hållbar favorit, de är på uppgång här i ligaspelet och lirar hemma. Ställs samtidigt mot seriens näst sämsta bortagäng i Leeds. 1X känns bergsäkert.

3. Inter – Milan, 1

Ettan till under 60% kan kännas en aning våghalsig i ett Milanoderby men Inter är så pass mycket bättre i dagsläget, Milan har noll självförtroende och läcker bakåt. Inter slog dessutom ett bra Atalanta senast, vilket känns betryggande. Vi kör spiken.

4. Fiorentina – Bologna, 1X

En Fiorentina-spik är motsatsen till trygghet, utan minst ett kryss ska med när de agerar värd. 1X känns bra dock, Fiorentina har plockat poäng i 7 av 10 hemmamatcher den här säsongen.

5. Torino – Udinese, 1X2

Udinese har tagit sig i kragen igen och plockat fyra pinnar på de två senaste omgångarna men Torino är ett mycket tufft motstånd, som dock lirat boll i veckan, det får det hela att kännas vidöppet här i Turin. Vi plockar med alla tecken och håller en tumme för Udinese (19%). Otroligt värde i och med förutsättningarna.

6. Barcelona – Sevilla, 1

Vi har valt att gå emot Barca vid ett flertal tillfällen men de är uppenbarliga omöjliga att stoppa och därför väljer vi även spiken här trots det enorma värdet på högersida. Sevilla är direkt usla och Barca har vunnit 16 av 19 ligamatcher och släppt in 7 mål. Wow. Veckans bank säger vi, nu när Lewandowski dessutom är tillbaka (nätade direkt senast).

7. Real Sociedad – Valladolid, 1X

Ett Real Sociedad som streckas till över 80% är en fin möjlighet, oavsett förutsättningar. De är sällan överlägsna i sina matcher och har dessutom bara gjort 12 mål på 9 hemmamatcher. Poängtapp i 4 av 9. Valladolid kan stå emot.

8. Girona – Valencia, 1 2

Vidöppen tillställning där gaffeln plockas fram, varje val känns dock befogat här i och med status på de här gängen och streckfördelningen, Valencia med en ny tränare vid rodret kan ha ny energi men Girona borta, är en tuff uppgift. Ungefär så.

9. Wolfsburg – Bayern München, 2

Bayern München krossade Mainz i veckans cupspel och nu lär det lossna även här i Bundesliga, tre raka poängtapp lyder facit men ett fjärde blir det inte mot det här Wolfsburg som är formsvaga. Tvåa!

10. Stuttgart – Werder Bremen, 1X

Favoriten Stuttgart backas upp här i och med hemmaplansfördelen men krysset åker med då Werder Bremen håller en fin nivå och slog Wolfsburg här närmst. 2-2 eller 2-1 säger vi, Werder Bremen vinner sällan på resande fot.

11. Marseille – Nice, 1X

Marseille skapar ordentligt med spänning i toppen av Ligue 1 och placerar sig ”bara” fem poäng efter PSG, de har ett minst sagt spännande lag på gång och här hemma, räknar vi med att de undviker ett nederlag mot ett förvisso formstarkt Nice, men ett Nice som haft en del problem under säsongens gång. Skillnaden fortsatt tydlig och 1X känns riktigt bra här.

12. Gent – Genk, X2

Genk infinner sig 21 poäng före Gent och det demonstrerar någonstans den klara skillnaden här, Genk har vunnit 19 av 23 ligamatcher och agerar tabelletta i Jupiler Pro League. Tvåan det givna utgångstecknet såklart, men krysset åker med då värdet är spännande (runt 20%).

13. PAOK – Olympiakos, 1X

PAOK har vunnit 7 av 10 hemmamatcher den här säsongen och bara förlorat en enstaka fight, mycket talar för att hemmaplansfördelen därför blir avgörande i den här på förhand täta fighten. Olympiakos är heller inte lika bra som under tidigare upplagor – delar just andraplatsen med PAOK och två andra gäng. 1X känns ok.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
yogi
Användare
2023-02-04 23:02

thx

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se