Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/1


Spela!
Datum: Söndag 2023-01-29 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 4. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset söndag där det bjuds på otroligt fina möjligheter, många favoriter streckas lite väl högt där bland annat Lazio, Real Madrid och Atletico Madrid sticker ut. Det utnyttjar vi och har snickrat fram en mycket fin rad med en härlig mix av lösningen. 13 rätt är målsättningen och det har sällan känts bättre efter en inskickad rad. Nedanför, hela analysen och spelförslaget. Lycka till!

1. Napoli – Roma, 1X

Klar favorit och en favorit som kommer att hålla, men är det ett gäng som kan lida i 90 minuter och hålla emot så är det ändå Mourinhos lagbygge, formen dessutom fin hos gästerna och krysset blir därför superintressant när Napoli streckas till runt 60-70%. 1X!

2. Juventus – Monza, 1

Hemma mot Monza bör Juventus ändå hålla, visst streckas otroligt högt men gjorde tre mål mot ett otroligt formstarkt Atalanta senast och lämnade banan med poäng. Monza har spelat upp sig men är tydligt steget mindre.

3. Lazio – Fiorentina, 1X

Ettan utgångstecknet här vilket är givet då Lazio börjat vinna fotbollsmatcher, tre raka vinster är facit inför Fiorentina och här närmst slog man dessutom AC Milan med 4-0(!). Lazio är dock Lazio och streckas lite väg högt, krysset måste därför med.

4. Real Madrid – Real Sociedad, 1X2

Vi tar inga risker med detta Real Sociedad som ser otroligt bra ut i dagsläget, att det bara skiljer tre poäng Real Madrid och Sociedad åt i tabellen säger allt. Sociedad har dessutom inte förlorat en match i La Liga sedan den 30 oktober, 2022. Alla tecken då Real visat upp en tveksam form. Otroliga 7% på Sociedad måste jobbas in.

5. Celta Vigo – Athletic Bilbao, X2

Athletic Bilbao är det bättre laget och främst det stabilare gänget av dessa två, Celta har Aspas och ett par lirare till som håller en hög nivå men de är otroligt ojämna. Vi litar på Bilbaos defensiv och utgår från tvåan, adderar dock till krysset i och med Bilbaos bortastatistik.

6. Osasuna – Atletico Madrid, 1X

En given favorit att fälla i Atletico Madrid, Osasuna är otroligt bra i dagsläget och har vunnit sex av nio hemmamatcher den här säsongen, de garanterar en hög lägstanivå och infinner sig dessutom bara tre poäng bakom det här Atletico. Drömchans här när Atletico streckas till över 60%.

7. Auxerre – Montpellier, 1 2

Det lyser blodrött hos båda lagens senaste matcher där vi ändå får gå tillbaka en bit för att hitta en vinst, vidöppen tillställning av den anledningen och streckfördelningen även den superjämn. Vi väljer gaffeln.

8. Ajaccio – Lyon, X2

Ajaccio har bara två lag under sig i tabellen och mår inget bra, en fight om överlevnad kommer det därför att bli under våren men Lyon är allt annat än en garanti. Vinner få matcher i dagsläget och krysset måste därför med i och med det stora favoritskapet. Just nu streckas de till över 70%(!).

9. Paris Saint-Germain – Reims, 1

Veckans bank! Många täta matcher på Europatipset den här söndagen där vi redan passat på att fälla ett par favoriter, PSG håller dock här hemma mot Reims. Given spik, oavsett system.

10. Clermont – Nantes, 1

En liten chansning men Clermont är bra och vinner matcher i dagsläget, till runt 45% är därför spiken supertrevlig och blir även veckans drag på Europatipset. Många täta fighter och fina möjligheter, vars tecknena behövs mer.

11. Strasbourg – Toulouse, X2

Det bjuds på en fin möjlighet här när Strasbourg streckas till runt 50%, vi plockar därför bort ettan och väljer det bättre laget i Toulouse, formen är bra och tvåan streckad runt 20%(!). Ett måste här i princip då Toulouse har vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

12. Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund, 1X

Tungviktsmöte där hemmaplansfördelen kommer att väga tungt, 1X känns bra här när Leverkusen vaknat till liv och plockar poäng på hemmaplan. Dessutom gör de mycket mål.

13. Schalke 04 – FC Köln, 2

Tabelljumbon och slagpåsen Schalke har hunnit lira två matcher sedan återstarten efter VM, noll poäng lyder facit och addera därtill en målskillnad på 1-9. De håller uppenbarligen inte för spel i Bundesliga och det blir sällan tydligare än så här. Given spik. Köln är bra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se