Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 25/9


Spela!
Datum: Söndag 2022-09-25 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 38. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 38 med fortsatt stort fokus på UEFA Nations League såklart, även fotboll från Spanien och mer exakt andraligan där bland annat Las Palmas och Granada ställs mot varandra. Utöver det, fotboll från Sverige och Division 1. Vi säger stort lycka till och vårt spelförslag finner ni i vanlig ordning här nedanför. Häng på!

1. Nederländerna – Belgien, 1X

Nederländerna fortsätter att ta steg under Louis van Gaal och har nått en bra bit på vägen, ett topplandslag igen och toppar den här gruppen på 13 poäng av 15 möjliga. 1X känns därför bra, trots att motståndet skriker kvalité – hemmaplansfördelen central.

2. Danmark – Frankrike, X2

Under 20% är inne på Danmark i skrivande stund men vi kan inte annat än att välja Frankrike, växlar de upp så vinner de den här matchen och får revansch på Danmark från i juni månad. Mbappe och grabbarna löser minst en pinne på Parken. X2.

3. Wales – Polen, 1X2

Polen står som klar favorit här i Wales och det utnyttjar vi, det polska landslaget känns trött och speciellt i försvarsspelet, här kan Wales mycket väl såra Polen. Alla tecken! Ettan till runt 20% är riktigt bra.

4. Österrike – Kroatien, 2

Tvåan till runt 50% tycker vi om, det kroatiska landslaget har gått starkt i Nations League och toppar även gruppen på 10 poäng – 6 poäng före Österrike som inte alls räckt till så här långt. En liten chansning, men det finns fog för draget.

5. Luxemburg – Litauen, 1

Luxemburg fick med sig ett poäng mot Turkiet på bortaplan här närmst och det är ett otroligt fint resultat, Turkiet må vara ojämna men hade vunnit alla matcher inför det här mötet. Litauen är samtidigt ett sorgligt gäng (ett poäng så här långt efter spel mot Turkiet, Luxemburg och Färöarna). Vi spikar hemmalaget.

6. Andorra – Lettland, X2

Luxemburg streckas skyhögt och det gör även Lettland, ett av favoritskapen måste utnyttjas och vi landar i att krysset här är den bästa möjligheten. Ett Lettland till 80% gör en halvgardering till ett måste, Andorra har plockat poäng i tre av fem matcher och kan störa.

7. Azerbajdzjan – Kazakstan, X2

Kazakstan har gått urstarkt i C-divisionen och står på 13 poäng av 15 möjliga inför den sista rundan, Azerbajdzjan agerar grupptvåa men med sex poäng färre på kontot. Skillnaden klar, vi väljer Kazakstan och kompletterar med krysset till runt 20% – bra lösning i och med att Kazakstan redan har säkrat gruppvinsten.

8. Las Palmas – Granada, 1X

Las Palmas är alltid som starkast hemma på ön och är även obesegrade här under säsongsinledningen, tre matcher har resulterat i sju poäng och 1X känns därför bra. Tät tillställning dock, tvåan till 10% är också spännande.

9. Albacete – FC Andorra, 1X

Segundan bjuder alltid på täta tillställningar men hemmaplansfördelen väger alltid otroligt tungt, det är sällan lagen i LaLiga2 har något vidare facit på resande fot. 1X igen.

10. Lugo – Real Oviedo, 1X

Vi kör samma approach i match nummer 10 som i de två tidigare, Real Oviedo är favoriter inför söndagens möte men vi väljer halvgarderingen och till slut även Lugo. Hemmaplan!

11. FC Stockholm Internazionale – Umeå FC, 1X

Tät tillställning i Ettan, bara två poäng skiljer lagen åt och dessutom otroligt svag form i båda läger. Två raka förluster är facit och därför ett ovisst möte på förhand. Ny 1X-lösning!

12. Gefle IF – IF Karlstad, 1

12(!) raka vinster lyder facit för hemmalaget Gefle IF som även toppar tabellen överlägset på 56 poäng, Karlstad finner vi i mitten av tabellen med tre raka poängtapp. Söndagens mest givna spik!

13. Ljungskile – Falkenberg, 2

Falkenberg har gått 17 raka matcher utan att förlora och vunnit 11 av dem, seriens formstarkaste lag här på slutet och förstaplatsen är inom räckhåll. Vi väljer tvåan framför någonting annat. Spik!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se