Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Serbien - Sverige


Spela!
Datum: Lördag 2022-09-24 20:45
Land: Serbien
Liga: Nations League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Sverige kan inte längre vinna sin grupp i Nations League men det finns fortsatt en del att lira för. Först och främst gäller det att undvika sistaplatsen.

Sverige har haft det otroligt jobbigt i årets Nations League och vann endast en fight av de fyra som spelades i juni månad. Man inledde gruppspelet med att besegra Slovenien på bortaplan med 2-0 men sedan blev det tre raka förluster, mot Norge två gånger om och mot just Serbien på hemmaplan med 1-0.

Därför är det heller inte så konstigt att spelbolagen är inne på att det blir en serbisk vinst på lördagskvällen, Serbien nollade trots allt Sverige på Friends och har sett bra ut i det här gruppspelet. Vi vet dessutom att det här landslaget kryllar av kvalité, främst i offensiven med lirare som Tadic, Mitrovic, Vlahovic, Jovic, Ilic, Milinković-Savić och bland annat Kostic. Ett otroligt namnkunnigt gäng som säkrade sin plats i Qatar genom att vinna grupp A, före bland annat Portugal.

Så Serbien är onekligen ett gäng att räkna med, de har också fortsatt en fin chans att vinna den här gruppen om de besegrar Sverige på lördag, i den avslutande omgången väntar Norge vilket innebär att man har allt i sina egna händer och därför konstaterar vi bara att favoritskapet på Serbien är befogat. Speciellt här hemma i Belgrad.

Det är otroligt svårt att bedöma Sverige i dagsläget och det har att göra med ett många faktorer, först och främst har vi att göra med ett nytt landslag, det är många nya lirare i truppen och på många, många år är den defensiva biten ett orosmoment. Hur bra är vi bakåt egentligen? Ska Hien lira från start eller inte? För det andra är det nästintill omöjligt att förutse en elva, fem positioner är väl spikade men resterande sex är det vidöppet kring. Starten i Nations League är även den en indikation på något men hur starka slutsatser ska vi egentligen dra från de fyra matcherna? Vi minns alla att Sverige saknade ett flertal tongivande spelare i juni månad.

Men en sak som i alla fall är säker i vår värld är att Sveriges offensiv är bättre än defensiven, Isak må vara out men Kulusevski, Elanga, Forsberg och Claesson kan såra de flesta försvar och där räknar vi även med att man blir ett hot under lördagen. Sverige måste dessutom gå för tre pinnar vilket öppnar upp för ett lite mer framåtlutat Sverige. Åt andra hållet kommer även Serbien gå för tre pinnar och vi har redan varit inne på vilken kvalité som finns i den offensiven.

Slutsatsen vi drar är att vi kommer att få se målchanser åt båda håll här i Belgrad, målspelet lockar därför kraftigt och mer exakt är det BLGM – Ja vi är inne på. Vi ser ett 2-1-resultat åt något håll och klickar därför också in målspelet till 1.90 gånger insatsen hos Nordicbet. Fint värde i och med att vi fått se en del mål i lagens matcher så här långt. Serbiens målskillnad lyder 7-4. Sveriges, 5-6. Lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se