Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 22/9


Spela!
Datum: Torsdag 2022-09-22 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 38. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 38 med matcher från UEFA Nations League. Samtliga 13 matcher plockas därifrån och det är en minst sagt klurig kupong. Vi vet hur öppet det har varit i Nations League så här långt och här kan vi dessutom ha att göra med en del trötta ben. Dessutom har det tydligt saknats motivation från spelarnas sida vilket krånglar till det ytterligare. Stor utmaning med ett flertal skrällchanser! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering.

1. Belgien – Wales, 1X

Belgien är åtminstone ett steg större här och lirar på hemmaplan, streckas högt av den anledningen såklart men streckas de inte lite väl högt? Krysset åker med från vår sida, landslagen kan vara en aning trögstartade.

2. Frankrike – Österrike, 1

Frankrike har ännu inte vunnit en match i Nations League och placerar sig sist i gruppen bakom Österrike, Kroatien och Damark efter fyra spelade omgångar. Ett smått otroligt utfall, tillåter de verkligen ytterligare ett poängtapp? Tveksamt.

3. Kroatien – Danmark, 1X

Danmark har varit otroliga i Nations League så här långt men deras rytm kan mycket väl ha fått sig en smäll, nu har det ändå passerat lite tid vilket får 1X att kännas bra. Kroatien är starka här hemma. 1X.

4. Polen – Nederländerna, X2

Klasskillnad i vår värld, Polen må ha Zielinski och Lewandowski men är inte alls ett lika starkt kollektiv som Nederländerna. Vi klickar in tvåan men plockar med krysset i och med att det är första landskampen på länge.

5. Slovakien – Azerbajdzjan, 1

Slovakien streckas till runt 90% och det av en anledning, vi ser därför ingen som helst anledning till att slösa på några tecken här i Trnava. Det här vinner Slovakien relativt tryggt.

6. Litauen – Färöarna, 1X

En ganska jämn fördelning och två jämnbra lag, hemmaplansfördelen bör därför kunna spela en avgörande roll i Vilnius. 1X känns okej.

7. Turkiet – Luxemburg, 1

Turkiet har landat in i en alldeles för enkel grupp, fyra vinster av fyra möjliga och målskillnaden 14-0 bekräftar onekligen detta. De fortsätter att vinna. Kupongens mest givna spik – trots att runt 90% är inne på samma lösning.

8. Liechtenstein – Andorra, X2

Liechtenstein har förlorat alla matcher så här långt och vi räknar med att de får det tufft på nytt, ingen markant skillnad men den finns där. X2 känns bra här.

9. Italien – England, X2

England har betydligt mer i sig än en sistaplats i den här gruppen, vi räknar med att de steppar upp i de två sista omgångarna och åtminstone undviker sistaplatsen. X2 känns okej mot ett Italien som inte alls övertygat.

10. Finland – Rumänien, 1X2

Rumänien är ett av de landslagen i Europa som är svårast att sätta fingret på, blandar och ger otroligt mycket och har därför både en förlust och en vinst i sig här på torsdag. Det vore inte alls överraskande att se de vinna till 22%. Alla tecken!

11. Bosnien & Hercegovina – Montenegro, 1

Ettan till runt 50% tycker vi är ett härligt drag här, Bosnien är lite på uppgång efter en tuff period och Montenegro håller ingen vidare nivå. Dzeko och Pjanic leder sitt Bosnien till en ny vinst.

12. Georgien – Nordmakedonien, 1 2

Att Georgien streckas till otroliga 70% måste utnyttjas här i match nummer 12, vi vet att Nordmakedonien har en del fotboll i sig och vinsten här bör därför inte vara omöjlig. Bara 9% är inne på tvåan, det överraskar lite. Gaffel!

13. Estland – Malta, 1X

Estland står på två vinster av två möjliga och agerar hemmalag, ettan är därför given men vi höjer även ett varningsfinger för ett taggat maltesiskt landslag som känt på att vinna. Därför lockar även krysset till runt 28%.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se