Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 24/11


Spela!
Datum: Onsdag 2021-11-24 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 47. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 47 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Champions League i fokus! Sex matcher plockas från det absoluta finrummet och kompletteras med hjälp av fotbollen från Championship. Allt är i sin ordning den här veckan och med det sagt så kör vi igång! Stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.


1. Manchester City – PSG, 1X2

Vi tar inga som helst risker här utan plockar med samtliga tecken då Neymar, Messi och Mbappe samtliga kommer till spel på onsdag. Man City är i grund och botten det bättre laget möjligtvis men den individuella kvalitén hos gästerna skrämmer. 1X2!

2. Liverpool – Porto, 1X

Liverpool har redan säkrat förstaplatsen i grupp B i Champions League och det öppnar onekligen upp för krysset här då Porto fortsatt har allt att spela för. Otroligt värde på det mittersta tecknet och det måste utnyttjas, portugiserna har en bra defensiv och roterar Liverpool, ja då kan det här sluta oavgjort. 1X!

3. Atletico Madrid – Milan, 1

Upp till bevis för Atletico Madrid, som har ett bättre och bättre skadeläge i truppen för varje dag som passerar. Det blev dessutom vinst i helgen och vi tycker därför ettan är ett härligt drag till runt 50%. Tät kamp, men i slutändan står spanjorerna där som vinnare.

4. Club Brugge – Leipzig, X2

Knepig bortamatch för Leipzig men vi envisas fortfarande med att lyfta fram den tyska klubben, de är i grund och botten det bättre laget av dessa två och bör därför även vinna den här matchen. Tredjeplatsen står trots allt på spel, upp till bevis! X2.

5. Sporting Lissabon – Dortmund, 1 2

Ingen Håland och därför även en vidöppen tillställning då Sporting Lissabon bara blir bättre och bättre för varje vecka som passerar. De är inne i en helt otrolig period just nu med nio(!) raka vinster och därför kan vi inte bortse från ettan i match nummer 5. Men heller inte tvåan, vi tror på en underhållande tillställning här på onsdag. Gaffel!

6. Sheriff Tiraspol – Real Madrid, 2

Real Madrid har inte råd att förlora på onsdag och därför räknar vi även med att lirare som Benzema, Casemiro, Modric och Kroos tar sitt ansvar här, revanschlusta i Real-lägret dessutom, man föll mot Sheriff senast och därför har vi svårt att se ett annat utfall än en trygg bortavinst. Vi slösar inga tecken!

7. Barnsley – Swansea, X2

Barnsley har förlorat 9 av sina 10 senaste matcher i Championship och samtidigt noterats för 20 baklängesmål, en otroligt svag period och ett kvitto på att allting inte stämmer för hemmalaget. Krisstämpel och därför väljer vi även Swanseas sida.

8. Blackburn – Peterborough, 1

Peterborough har förlorat åtta av nio bortamatcher den här säsongen och har samtidigt otroliga -19 i målskillnad, addera därtill att de förlorat tre av sina fyra senaste matcher och bara noterats för en pinne. Blackburn vinner på hemmaplan. Spik!

9. Bristol C – Stoke, X2

Fin form på Stoke just nu när de tar sikte på en fjärde raka seger i Championship på onsdag, de har dessutom hållit nollan intakt i tre raka matcher och annorlunda ser det minst sagt ut för hemmalaget Bristol C. Markant skillnad just nu och ettan klarar vi oss därför utan – X2!

10. Cardiff – Hull, 1X

Otroligt ovisst möte så här på förhand då varken Cardiff eller Hull riktigt går att lita på, båda lagen var inne i en väldigt tung period för ett par veckor sedan men har båda nu noterats för två raka seger, hemmaplansfördelen får oss därför att klicka in 1X.

11. Fulham – Derby,

Tabellettan Fulham har gått segrande ur 13 av 18 matcher den här säsongen och samtidigt noterats för sju(!) raka vinster, därför tycker vi även ettan är given i match nummer 11. Fulham vinner igen på onsdag.

12. Millwall – Bournemouth, X2

Bournemouth är ett av få lag man kan lita på när det kommer till spel på bortaplan i den här serien, det är som bekant sällsynt i Championship men Bournemouth vinner match efter match och därför känner vi oss även trygga i att välja bort ettan. Seriens starkaste bortalag.

13. QPR – Huddersfield, 1X

QPR har växlat upp ordentligt under de senaste veckorna och är även obesegrade sedan en månad tillbaka, positiv trend och därför bör man kunna få med sig en pinne från hemmamötet mot Huddersfield. Gästerna har bara vunnit 2 av 9 matcher på bortaplan. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se