Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 5/8


Spela!
Datum: Torsdag 2021-08-05 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 31. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 31 med fotboll från kvalspelet till Europa League och Europa Conference League, där majoriteten av matcherna (11) är från det sistnämnda kvalet. En minst sagt klurig kupong, det är många nya lag att bekanta sig med, med allt från polsk fotboll till isländsk där bland annat Rakow Czestochowa och Breidablik fortsätter sina Europa-äventyr. Vår analys och vårt spelförslag finner ni nedanför, stort lycka till!

1. Galatasaray – St. Johnstone, 1X

Galatasaray åkte på en ordentlig smäll i Champions League-kvalet när de föll mot PSV med sammanlagda 7-2 men trots det pinsamma resultatet så sänks svårighetsgraden så pass mycket här så att det inte bör vara möjligt med ytterligare ett nederlag. St. Johnstone är ett lag från en annan hylla, 1X – spännande värde på krysset!

2. NK Mura – FK Zalgiris, X2

Zalgiris räckte inte till mot Ferencvaros i CL-kvalet (1-5) men slovenska NK Mura bör man ändå ha en väldigt god chans mot här i Europa League-kvalet, tydlig skillnad i vår värld och dessutom mår NK Mura allt annat än bra just nu (3 förluster & 2 oavgjorda resultat). Vi väljer X2.

3. Luzern – Feyenoord, 2

Feyenoord är det bättre laget av dessa två och bör kunna växla upp när vi nu närmar oss ett gruppspel i tävlingen, X2 är möjligtvis optimalt men vi väljer att spika gästerna och garderar oss i dem andra matcherna – eventuella kupongrensare längre in!

4. Breidablik – Aberdeen, 2

Aberdeen spände musklerna ordentligt mot Häcken och satte dit fem bollar mot dem på hemmaplan i den tidigare rundan, ett resultat som ändå visar på kraften och styrkan hos detta Aberdeen, som slutade fyra i den skotska ligan i fjol. Breidablik från Island bör därför inte ha en chans här, vi underskattar absolut inte isländsk fotboll men här bör det skilja minst två nivåer. Spik!

5. Rosenborg – Domzale, 1

Rosenborg har fått upp farten ordentligt under den senaste perioden och jagar sin sjunde(!) raka seger på torsdagskvällen, 11-1, 4-1, 7-0, 2-0 samt 3-1 är deras fem senaste resultat och därför spikar vi också hemmalaget när slovenska Domzale tittar förbi på Lerkendal. Klasskillnad!

6. Trabzonspor – Molde, 1X

Molde är bra men är i vår värld snäppet svagare än ett lag av Trabzonspors kaliber, det här är en klubb med större ekonomiska muskler än Molde och därför bör man även vinna här på hemmaplan. Krysset är dock intressant då den turkiska ligan ännu inte dragit igång, vi fick även bevittna Galatasaray falla ihop totalt mot PSV här om veckan. 1X!

7. Ujpest – Basel, 2

Ujpest slutade sexa i den ungerska ligan i fjol, 36 poäng bakom tabellettan Ferencvaros (lirar i Europa på grund av cupvinsten) och det tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra, de bör helt enkelt inte räcka till mot ett lag av Basels kaliber. Klasskillnad, i vår värld. Vi spikar gästerna!

8. CSKA Sofia – Osijek, 1X

Osijek slog ut polska Pogon Szczecin i den tidigare rundan i Conference League men här höjs svårighetsgraden ett par snäpp när CSKA Sofia agerar värd på torsdag. Stor skillnad i kvalité och erfarenhet, vi väljer därför hemmalaget och klickar in 1X – bör räcka gott!

9. Hibernian – Rijeka, 1X2

Hibernian slutade trea i den skotska ligan i fjol, bakom Rangers och Celtic men samtidigt med marginal ner till fjärdeplacerade Aberdeen, det är ett bra lag som bör ha en god chans att ställa till med problem för Rijeka här hemma i Skottland. Vi tar dock med samtliga tecken, Rijeka är i grund och botten det bättre laget och spelade oavgjort mot Dinamo Zagreb här senast. 1X2!

10. AEL Limassol – Qarabag, 1X

Varken AEL Limassol eller Qarabag har kommit igång med ligaspelet än men de har i alla fall båda 180 minuter i benen här i Conference League. Och här väljer vi helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen, de cypriotiska lagen har en härlig energi här hemma i Cypern och vi tycker samtidigt Qarabag har tappat en del sedan ett par år tillbaka – inte alls samma starka kollektiv som då. 1X bör räcka!

11. The New Saints – Viktoria Plzen, X2

Tydlig skillnad i kvalité när The New Saints från Wales ställs mot ett erfaret Viktoria Plzen på torsdag. Trots spel på hemmaplan ger vi The New Saints väldigt små chanser att vinna den här matchen, Viktoria Plzen lirade slutspel i Europa League så sent som under 2019. Det säger allt. X2 räcker gott!

12. FK Vojvodina – LASK Linz, X2

Även här är skillnaden stor när det kommer till kvalité och det räcker bara att titta närmre på hur LASK uppträtt i Europa League under dem senaste två åren för att bilda sig en uppfattning om var klubben står. Den österrikiska klubben har satsat stort och är ett lag med en enorm kraft i offensiven, de lirade åttondelsfinal i EL under 2020 och bör därför fixa kryss mot Vojvodina på torsdag. X2!

13. Rakow Czestochowa – Rubin Kazan, X2

Vi avslutar kupongen med tre raka X2:or, och gör detta här på grund av att Rakow Czestochowa helt enkelt saknar erfarenhet från att ställas mot internationellt motstånd. De upplevde redan stora problem i den tidigare rundan när de ställdes mot Suduva från Litauen, och vann först på straffar. Samtidigt är detta ett lag som gör sin blott tredje raka säsong i den polska högstaligan. Rubin Kazan är bättre.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se